Scudo Sports

Extreme bölümünde yeni dönem...

Hakkı Özen

Forum Bağımlısı
Tepki
934
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır, sizler gibi BİSİKLET FORUM'un bir üyesi olarak, yer almış olduğum EXTREME BÖLGE ( BMX ) de bundan sonra sizlere çok daha faydalı olacağım bir sorumluluk aldığımı ve BİSİKLET FORUM AİLESİ'ne katıldığımı sizlere duyurmak ve aklınıza takılan tüm teknik sorunlarda cevap vereceğimi bildirmek istedim. BMX ile ilgili tüm sorunlarınızı benimle paylaşın lütfen..! Benim amacım; BMX ile ilgilenen tüm gençlere elimden gelenin en iyisini yaparak yardımcı olmaktır.

Şimdi sizlerden isteğim; güvendiğiniz bir dostunuz, arkadaşınız ve abiniz olarak kurallarımıza uymanız ve BİSİKLET FORUM'un size sunduğu bu eğlenceli, yeni ve düzgün kişilerden oluşan bisiklet seven insanların bir arada olduğu çevreyi iyi öğrenmeniz, anlamanız ve bu sizi geliştiren spor aktivitesini kendimizi ifade şekillerinden biri olan hobimizin yani BMX'in, hayatınıza bir anlam katması için bizden faydalananın..!

Bunun için, önce saygı sonra karşılıklı hoşgörüyü ön planda tutmanızı sizlerden rica ediyorum...

Tüm BİSİKLET FORUM üyelerine ve bisiklet tutkunu dostlarıma hayırlı olmasını dilerim..

HAKKI ÖZEN

Scudo
Her ne kadar bmx ile uğraşmasamda bu noktada sıkıntısı olan arkadaşlarımı size yönlendireceğim gibi gözüküyor... :)
Hayırlı olsun

Çok yakın bir tanışmışlığımız yok ama hayırlı olsun demek isterim...

Amabu yeni dönem extrem bölgede ki diğer konulariçinde geçerli olur inş sadece BMX bölümünden ibaret kalmaz...

O bölümlere böyle bir açıklama yazma ihtiyacı duymamılsınızda... Biz DH-FRkullanıları bunu fark edemeyebiliriz sadece BMX te olursa...

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
@Hasan Çağri

Merhaba Hasan. Evet haklısın Extreme Bölge içinde bulunuyoruz ama benim konum ve bana ihtiyacın olduğu alan BMX ve benim için de her zaman ilk ve tek tercih BMX'dir. Bunu anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum. Çünkü ben Sadece BMX' ciyim...!

@HAKKI ÖZEN

Ben bütün extrem bölümde seni görevli görünce heryer ile ilgileneceksin sanmıştım yanılmışım...

Demekki o zaman diğer bölümlere de moderatörler gerekli...

@Hasan Çağri

Diğer bölümler içinde ihtiyaç olacak.

Düzenleme ve takip konusu dışında seninde bildiğin gibi bu alanda bilgi sahibi olunması gerekiyor.

hayırlı olsun da noldu burda, bizim çocuklar istifamı etti, Çağrı muhalif mi oldunuz...hadi hayırlısı

@Muhammet48

bizim adımızada ıyı oldu kanka neden dersen dıyer admınler bısı yaz hemen banlarlar ama hakkı abı olduktan sonra extreme bolgeye kımse karşamaz herkez akıllı olsun :in:

Geri