Tekrar merhaba beyler bayanlar. Uzunca bir süredir yoktum. Kendimi öğrenciliğe adamış iken bir anda gelen taze bisikletle antrenmanlara başladım. Fakat bir sıkıntı var. Öncelikle sıkıntının beslenme, ısınma gibi şeylerle alakası yok, gayet stabil ve sağlıklı bir diyetim var ve sürüş yapmadan 10 dakika önceye kadar 20 dakikalık ısınma, esneme hareketlerimi gerçekleştiriyorum.
Tüm bunlara rağmen düz ve %6-7 eğimli yollarda bir sıkıntım yok iken, yaklaşık 1.5 km den oluşan ve %10-15 gibi bir eğimde tüm bacak ön kaslarım ve baldırlarımda inanılmaz bir ağrı oluşuyor. Buna çare olarak neler yapılabilir? Antrenman sonrası ayağa kalkmak için tavisyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim
Tüm bunlara rağmen düz ve %6-7 eğimli yollarda bir sıkıntım yok iken, yaklaşık 1.5 km den oluşan ve %10-15 gibi bir eğimde tüm bacak ön kaslarım ve baldırlarımda inanılmaz bir ağrı oluşuyor. Buna çare olarak neler yapılabilir? Antrenman sonrası ayağa kalkmak için tavisyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim