Scudo Sports

evett bugün de bilal AKGÜL vardı PEKİN de

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
izleyen var mı? yarışı süperdi yaa.isleyen varsa birşeyler yazssın yarış hakkında.BİLALE burdan saygılar ve başarılar.

Scudo
Bende izledim. Bilal Akgül 50 kişiden 36. oldu. Bu çok büyük bir başarı. Çünkü buraya katılan bütün yarışmacılar dünya genelinde en yüksek puanlara sahip olan atletlerdi.

Bende izledim.Gerçekten tebrikler.40-50 arası falan olur diye yorumlar vardı.36.lık güzel.Arkadaşımızın dediği gibi dünyanın en iyileri oradaydı.İnşallah 2012'de çok daha yukarılarda görürüz sporcumuzu,sporcularımızı...

gerçekten helal olsun...Benım aklımda daha iyi bir sıralama vardı ama 36.ta güzel. dedınız gıbı dunyanın en ıyılerı.

Yarisi ne yazik ki izleyemedim, ama sonuc bence Bilal adina da cok sevindirici. Sonucta Olimpiyat'a gidecek sporcular belirlendikten sonra, ek bir kontenjanla Bilal oraya gitmeye hak kazandi, simdi de Bilal'i almakla yanilmadiklarini (bence) gostermis oldu. Tebrik ederim.

Ülke kontenjanı ile gitmiş,ama gerçekten çıkıştan sonra en sona düşmesine rağmen 35.sıraya kadar yükselmesi iyi bir başarı ,zaten olimpiyatlar öncesi yaptığı açıklamalarda da ilk 40 içerisine girmek istediğini belirtmişti ,arkadaşların anlattığına göre yarıştan bir gün önce pisti görmek için çıktıklarrında taksiyle anlaşamamışlar 33 km yolu bisikletle gitmişler :)
nerden belli oluyor hemen Türk oldukları ::):):)
Başarılar Bilal ,yarışta çekim açısından çok güzeldi aslında belirli kareler kesilip eğitim cd si haline getirilebilir:)

ya arkadaşlar bunları nerede izliyorsunuz bir türlü bulamadım

Yarışı kaydeden var mı ... Ben izledim ama bütün yarışın bir kaydı olsa gerçekten çok iyi olur...

Bu arada Bilalin performansı oldukça iyi diye duydum ve okudum... www.mtbtr.com daki yazıda (biz yarışta takip edemedik izlerken zamanlarını vermediler) her turda aynı zamanları yakalayabildiği ve performansını bütün yarış eşit şekilde sürdürebildiği yazılmış...

Turkler mtb de dunyada pek iyi degiller...Halbuki ulke arazimiz Fransizlar, Isvicreliler ve Belcikalilar gibi cok musait bu sporu devamli antreman yapmak icin..neden biz yapamiyoruz? Acaba neyimiz eksik?

@Crossmax

Bu işi para için değil gelişmesi için yapacak insanlarımız eksik...

• Beğen
Tepkiler: ali_gülcan
Dağ bisikletinde 32 yıl aradan sonra olimpiyatlarda yarışan ilk Türk sporcusu Bilal Akgül, 35. oldu.

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda dağ bisikletinde erkeklerde ilk 2 sırayı Fransız, 3. ve 4. sıraları da İsviçreli sporcular kazandı.

Laoshan Dağ Bisikleti Parkuru'nda yapılan erkekler dağ bisikleti yarışmasına 50 sporcu katıldı ve bunların 48'i yarışmayı tamamladı...
(link)

2 türk sporcudan 2.sici yani Yunus Yetkin ne yaptı? ben adını klasmanda görmedim de merak ediyorum.

İnşallah kaydeden vardır. Ben mtbtr kaydeder diye düşünmüştüm.

@Crossmax

Evet haklısınız.Hatta bu işte bir ters orantı var.Sivas ta Türkiye ortalamasının üzerinde bir rakıma sahip ve etrafı dağlarla çevrili ama gel gör ki MTB'yi tam manasıyla kullanan kişi sayısı bir elin parmaklarını ciddi manada geçmiyor.Hatta ve hatta Sivas'taki bisiklet kulüpleri bile yol bisikletine ağırlık vermiş durumda...

Neyimiz eksik?
1:Kişiler bisiklet kullanmanın anlamını bilmiyor. (Eğitim eksikliği)
2:Toplumumuz sporu gereklilik olarak değil eğlence olarak görüyor.
3:bisiklet sporu meslek haline gelebilmiş değil.Hobi olarak yerinde sayıyor.
4:Hobi olarak bile olsa toplum o refah seviyesine yetişemedi.

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
Bu arada aynı konu başka bir topicte daha geçiyor.Kayıt yapıldı herhalde...

bilal arkadaşımıza abimize başarısından dolayı kutluyor daha büyük başarılar kendisinin ve türkiyenin olur inşallah. bu sporun bizde neden gelişmediğine gelecek olursak temel sorun spora ve sporcuya devletin gereken desteği vermemesi ve halkı bo konuda bilinçlendirmemesi diye düşünüyorum.
zaten hangi dalda sporcularımıza tam destek verbiliyoruz ki????

(link)

Adresinden mountain bike diye arattığınızda video çıkıyor.Ama ben buradan seyretmedim.Tamamıı veriyorlarmı bakmadım ;)

Geri