Everest tırmanışı

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Kayıt
17 Temmuz 2005
Mesaj
3.888
Tepki
8.301
Şehir
İznik
Bisiklet
Cannondale
Bu akşam DAG doğa sporları klübünde, Gasherbrum-II tırmanışını yapan grubun ( eski ODTÜ şimdi ORDOS lu ) bahsi geçen dağa yaptıkları tırmanışı anlatan film gösterimlerine katıldım. Türkiye nin, ilk en yüksek ekip tırmanışı, en genç 8000 lik tırmanışı, ilk kadın 8000 lik tımanışı olan bu muhteşem yolculuğu zevkle izledim. Aynı ekip biraz daha kalabalık ( 11 kişi ) bu sefer Everest e gidiyorlar. Bu ayın 27 sinde yola çıkacaklar.
Onları izlemeye gelen yaklaşık 25 kişi vardı. :boese157: Dönüşte yol boyu futbolun nasıl bir kabus gibi ülkenin üzerine çöktüğünü düşündüm durdum. :boese157: Belkide hava alanında arkadaşları ve aileleri dışında kimse bile olmayacak. Ama Everest e Türk bayrağını bir kez daha hemde bayanlarında olduğu bir ekiple 3. kez dikecekler.
Başarılar diliyorum tekrar tekrar.

"Hangi diktatördü hatırlayamadım, futbol stadyumlarını milyonların uyutulduğu beşiklere benzeten."
 
Scudo

Murat CER

Forum Bağımlısı
Kayıt
11 Ekim 2004
Mesaj
2.047
Tepki
1.134


valla benzetme gayet yerinde..
yıllardır söyleyegeldiğim laflar bunlar ama insanların antipatilerinden başka sonuç doğurmuyor.hele ki TV'den pazar ve p.tesi gecesi kabusları var ki harika yani :boese157:

o adam milyon dolarları götürürken benim gariban halkım da "aslında dün akşam performansının yarısını bile sergilemediğini, aslında dünyanın en iyi futbolcuları arasında olduğunu" vs vs konuşarak boşa vakit harcıyor....

yazık ki yazık...
 

eYa

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Mayıs 2005
Mesaj
1.267
Tepki
781
Şehir
Eskişehir & Didim
Şimdi futbolu seyretmek, konuşmak yetmiyor bir de bahisleri sardı ortalığı... Durum gittikçe kötüleşiyor. Zaten uyuyan toplum artık derin uykuya itiliyor... Kim ne derse desin benim görüşüm bu yönde. Yazık hoyratça harcanan vakte... Murat abi söylediklerine de katılıyorum ;)
 

noktalivirgul

Forum Demirbaşı
Kayıt
6 Aralık 2005
Mesaj
439
Tepki
246
Şehir
ISTANBUL
sizlere cani gönülden katılıyorum, sıkı dostlar bile bu uyku yüzünden birbirine düşüyorlar, kavgada bile söylenmicek sözleri fütürsuzca sarfedebiliyorlar. kim için, sani tanımayan hatta umrunda bile olmadığın insanlar için dostlarını harcamak.:boese157: çok derin bir uyku bu.
 

c.turhan

Aktif Üye
Kayıt
27 Aralık 2005
Mesaj
156
Tepki
262
Şehir
Lüleburgaz


Hiç üzülmesinler, uğurlamaya gidemesek de, olayı bilen ve destekleyen yüzlerce kişinin kalbi ve desteği onların yanında olacaktır. Hepsine başarılar diliyorum...