Soner Sarihan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.299
- Bisiklet
- Cannondale
Bu akşam DAG doğa sporları klübünde, Gasherbrum-II tırmanışını yapan grubun ( eski ODTÜ şimdi ORDOS lu ) bahsi geçen dağa yaptıkları tırmanışı anlatan film gösterimlerine katıldım. Türkiye nin, ilk en yüksek ekip tırmanışı, en genç 8000 lik tırmanışı, ilk kadın 8000 lik tımanışı olan bu muhteşem yolculuğu zevkle izledim. Aynı ekip biraz daha kalabalık ( 11 kişi ) bu sefer Everest e gidiyorlar. Bu ayın 27 sinde yola çıkacaklar.
Onları izlemeye gelen yaklaşık 25 kişi vardı. :boese157: Dönüşte yol boyu futbolun nasıl bir kabus gibi ülkenin üzerine çöktüğünü düşündüm durdum. :boese157: Belkide hava alanında arkadaşları ve aileleri dışında kimse bile olmayacak. Ama Everest e Türk bayrağını bir kez daha hemde bayanlarında olduğu bir ekiple 3. kez dikecekler.
Başarılar diliyorum tekrar tekrar.
"Hangi diktatördü hatırlayamadım, futbol stadyumlarını milyonların uyutulduğu beşiklere benzeten."
Onları izlemeye gelen yaklaşık 25 kişi vardı. :boese157: Dönüşte yol boyu futbolun nasıl bir kabus gibi ülkenin üzerine çöktüğünü düşündüm durdum. :boese157: Belkide hava alanında arkadaşları ve aileleri dışında kimse bile olmayacak. Ama Everest e Türk bayrağını bir kez daha hemde bayanlarında olduğu bir ekiple 3. kez dikecekler.
Başarılar diliyorum tekrar tekrar.
"Hangi diktatördü hatırlayamadım, futbol stadyumlarını milyonların uyutulduğu beşiklere benzeten."