Scudo Sports

Eve Dönüş (28.05.2014 - 21.06.2014)

Ugur gercekten cesurca bir tura cikmissin. Bizlere de bu konuda oncu olman cok iyi ben de milastayim burada calisiyorum ogretmen olarak, gecerken haber verirsen cay soylerim sana

Scudo
Teşekkür ederim.Uzun uzun notlar tuttum bir ara internet kafeye gidip burada ayrı bir başlık altında yazacağım.

en azından kısa kısa notlar yaz buraya
gun içinde nerede oldugunu, akşam da o gün kaç km yol adığını yazsan yeter bizim için. Gezi notlarını üstünde daha detaylı çalışıp yayınlarsın sonra

Yolun acık olsun, tekerine taş değmesin takipteyim :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Öncelikle yolun açık olsun. Umarım sıkıntı yaşamadan bu güzel turu tamamlarsın. Ancak izlediğin rotayı izlediğimde toplamda değişik seviyelerde toplam 354,5 km tırmanış yapacağın görülüyor. Bahsettiğin 19,3 km tırmanış belirlemiş olduğun rota üzerinden kazanç kısmın yani tırmanışlardan farklı yol izleyerek elde ettiğin kar.

Sadece Edremit Balıkesir arasında tırmanacağın yokuşlar bile baya uzun sürebilir. Edremit "li olduğum için söyleyim. Yinede yolun açık olsun.

Takipteyiz fotolu detayları bekliyoruz.Hayırlı yolculuklar.

Dostum ugur,

Nerelerdesin? Devam mi turuna yoksa biraktin mi? Umarim problem yoktur.

ugur'un son mesajı "30 Mayıs 2014, 23:07" .

Adam uzun not tuttum demişti, bir cafeye gidip toparlıcam dedi. Bayağı zaman geçti. O zaman ya cafe arıyor hala. Ya da notlar gerçekten çok uzunmuş :)

Ugur merhaba. halen bir yazı yazmamışsın. kaza bela olmamıştır inşallah.

O değilde çadıra ayı saldırmıyor mu hiç??!!! Tehlikeli bence...

Hiç ses yok. Merak ettim...

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri