Scudo Sports

Evde ne seyrediyoruz?

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Tepki
11.601
Evde kondisyon bisikleti vesaire kullananlar... yada eviçi diğer sportif faaliyetleri yapanlar..

Evde DVD, Div-x yada TV de ne seyrediyorsunuz?:)

Scudo
digiturk comedy max,history channel,national geographic..
laptop da filmlerim war onları izliyorum...

Haberler,hava durumu:)) öncelikli izlerim.Spor haberlerine veya programlarına asla bakmam.(Ne yapayım sevmiyorum futbolu ve bilimum toplu oyunları).Yarış haberlerine bakarım(araba yarışı,motocross v.b.)
Güzel bir belgesel veya herhangi bir yeri tanıtan program varsa izlerim.Tv de film izlemem.
Dizilerden,yayınlandığı günden beri Kurtlar Vadisini izlerim.Bu diziyi kesinlikle kaçırmam.Zaten tv başında uzun süre duruyorsam sebebi bu dizidir...Onun dışında son zamanlarda Pusat dizisini takip ediyorum.Konusu ilgimi çekti.
Bunlardan başka da birşey izlemem.

Mesut hocam merhaba.
Evdeki kondisyon bisikletimi kullanırken bu yaz bisiklet üzerinde kendi çektiğim videoları izliyorum. ( iran - pakistan - hindistan )
Biz ne zaman izleyeceğiz dediğinizi duyar gibiyim.
Ancak 21 gb dosyayı nereye nasıl koyarım bilemiyorum.
Yaklaşık 10 saatlik görüntü.

Yakında diyeyim cevaben.

Selamlar.

Kesinlikle Haberleri izlememeye uğraşıyorum
Bu ülkede hiç iyi birşey olmuyormuş gibi bir his uyandırıyor kanallar...
Tabi neler olup bittiğini NtvMsnbc.com dan takip ediyorum :)

National Geographic, Discovery Channel ve CNBCe deki birkaç dizi sayesinde vakit geçiyor TV ile :)

onun dışında da vcd ve dvd arşivimiz var ve izlemediğim hala birsürü film mevcut :)

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Ben evde bir türlü televizyon izlemeye fırsat bulamıyorum. Evde kondisyon aletimde yok ama genel olarak. Belki haberleri izliyorum. Sonra bilgisayarın başına geçiyorum. Webdizayn ve diğer işlerimle uğraşıyorum, maillerime, bisiklet foruma bakıyorum ve bu arada eşimin izlediği dizileri de radyo misali sesli olarak takip etmiş oluyorum sonra eşim dizi hakkında konuşurken ben cevap veriyorum sen izlemedin nerden biliyorsun diyor :) böylelikle vakit geçiyor.

benim internetten indirdigim antrenman cd lerim var spinnerval serisi...
1,2 saatlik interval antrenmanları ama bu arada televizyonda film izledigimde oluyor... yada ikisi bi arada....

@zürey

Züreyin dediğine katılıyorum...Forum nedeniyle, çok sevdiğim bazı dizileri dahi izleyemez oldum:eek:...:D

sadece atvde avrupa yakasını izlerin onun dışında hep çalışıyorum ve bisiklet sürüyorum :D

Genel olarak akşamları haberleri izliyorum onun dışında günüm internet ve pc tamiri ile geçiyor..;)

cnbc-e seyrediyorum o da ancak işte aptal kutusunun (TV) karşısına oturursam

@Ercan Bayram

2. ve 3. paragrafta sanırım benı anlatmıssınız:D
2... bf a takılmaya baslamadan once ben de bu 3 kanalı ızlerdım (ozellıkle csi ı kacırmamaya calısırdım:) )
3... yazın 60 kadar fılm ındırmıstım hala ızlemedıklerım var arasıra onları ızlıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Ben öyle şeyler seyrediyorum ki,
yanlız onların karşısına oturmak için vakit ayırmam,
ama onlarsız da pedalın başına oturmam. :)

"Bir taşla iki kuş vurmak" olayı yani.. ;)

Digiturk de discovery açıkken mythbuster , brainac , extreme enginers , extreme machines , doctor G , Özlelikle mythbusters ın iyi bi takipçisiyimdir

Başka başka comedymax de Friends , My Wife And Kids buna benzer eski sitcomlar

Arada bi extreme chanel , Yine arada bi Eurospors ta Snooker karşılaşmalrını seyrediyoum

Moviemaxte kapalı gişe filmlerinde izlemedğim varsa izliyorum

Türk kanalarından Sabah haberleri dışında bişey seyretmiyorum
sabah haberlerinide sky türkten izliyorum

Eskiden avrupa yakasını syereerdim ama gaffur gibi güzel ama aşırı popiler bi tipleme ortaya çıktıktan sonra izlememeye başladım

Aklıma gelenler bu kadar.

Geri