Scudo Sports

Etiler

zaferalm

Üye
Tepki
38
İsim
Zafer Alemdaroğlu
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba, forumda yeniyim.Bisikletimi alalım birgün oldu(Trek 3900).Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim.Akatlarda oturuyorum.Yakın çevredeki bisikletçi arkadaşlarla tanışıp organizasyonlara katılmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: SportMeister
Scudo
merhaba ben kerem
doğma büyüme akatlarlıyım fakat kısa bi süre önce taşındım
fakat ara ara geliyorum
ortaköy turlarımız oluyor gelirsen beklerim

akatların tam oılarak neresinde oturuyorsun?

ortaköy turlarınız bana da uyabilir, biraz bilgi verebilir misiniz? hangi günler, saat kaçta ve nereye kadar?

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
şu an hafta içi yok fakat pazar günleri yapıyoruz
bazen belgrad ormanı bazen rumeli kavağı bazen ortaköy
eğer haberleşmeyi uygun zamanlarda yaparsak sizlere uygun turlar yapabiliriz
Deniz hanım siz nerede oturuyorsunuz?

irtibat için 0554 463 03 01 veya keremkeke@windowslive.com

boğaz turu yapıyorum ara sıra müsait olduğum zamanlar katılırım 4.levent te bazende sarıyerde oluyorum

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
Emre iyi akşamlar,pazar günleri saat kaçta çıkıyosunuz ben gelirsem zaten ekstra dan 20 km fazla yol yapmam gerekiyor.Fakat bu pazar bisiklet de koşu
da hava şartlarına kurban gidebilir.

evet muhtemeldir bence de bugün 70 km yaptım kilyos-demirciköy aksında daha sonra boğaza indim rüzgar felaket ama pazar yağmazsa bebek-sarıyer uyarsa haberleşiriz cep:0542 243 46 33

arkadaşlar merhaba bende levazımdayım aranıza kabul ederseniz bende sizlere müsait olduğum zamanlarda katılmak isterim

• Beğen
  • Beğen
@zaferalm

Ers'in işler yoğun gelemiyor
pazar günleri buluşalım veya hafta içi akşam

süper şu aralar haftasonları ders çalışıyorum ama 2 haftaya kadar sınavlar hallolmuş ve yeni bisikletimi almış olucam haberleşelim :)

genelde levent akatlar bölgesine gelirim ulus parkından doğru aşağı mükemmel bi hızla iniş süper oluyoo
1.levent gültepeden kaptan VURAL
vuralusta@hotmail.com
Vural AZAKLI

Bende gelirim ... aranıza

@Ege Muallaoğlu

selam.bende etilerdeyim.bu çevreden biri ile tanışmak iyi olur.ararsan haberleşiriz.0533 491 70 59 enver avcı

Geri