Scudo Sports

Eskiyi Getir - Yeniyi Götür Kampanyası 2 !!!

@ulas

zaten karsılıklı mailleşiyorduk ben bi mail çektim sonra cevap alamdım hala beklıyorum

Scudo
sanırım bir hata oluşmuş... yeniden yollarsanız cevap veririm..

@behcetatinc

Ooooooo hayırlısı olsun Behçet'im, güle güle kullan cicilerini.
Sağolsun Delta Bisiklet, 2. defa tekrarladı bisiklet değiştirme kampanyasını. :D
Aksi gibi ben hava değişikliğine yenilerek 3 günlük tatilin tamamını da yatarak geçirdim. :boese157:

Kampanyada emeği geçen tüm Delta Bisiklet ekibine teşekkürler.
Sewgiler

Behçet abi güle güle kullan hayırlı olsun....

Bu arada tığ gibi olmuşsun helal olsun valla darısı başıma...

Son olarakta Deltanın bu kampanyası iyi bisiklet almak iseyenlere gerçekten çok faydalı kaçırmayın derim...

eskiyi Getir - Yeniyi Götür Kampanyası nasıl benım bi bisikletim var dielım değeri 250 onu delta bisiklete sölüyorum o bana bi bisiklet öneriyor diyelım fiyatıda 400 ytl sımdi benım bisikletim 250 ytl iken alcam bisiklet 400 onun üstüne bi 150 ytl nakıt paramı vercem... yada nasıl olcak bu iş açıklarsanız sewinirim

• Beğen
Tepkiler: Ozan Aydın
@ONUR_GÜNTEPE

bence hiçkimse üst modelden alt modele geçmek istemez ama kimsede seni bu konuda yargılayamaz bence garip bi yaklaşım

Bu kanpanyanın belli bir süresi varmı; yoksa talebe göre kanpanyaya devammı edilecek teşekkür ederim.

hayırlı olsun iyi günlerde kulan behçet abi... Salcano vardı sende abi onumu feda ettin :D

Şimdi abartmak istemem ama bende 2 adet (biri çok eski, diğeri iyi durumda) bisiklet var. Bunun için bir uygulamanız var mı?

Yoksa 1-1 mi değişiyorsunuz?

@ulas

delta@deltabisiklet.com a mail attım 3bisiklet verip bir bisiklet almak istiyorum diye.ayrıca fotoları da gönderdim.fakat cevap olarak 1bisiklete 1bisiklet veriliyor diye cevap geldi.Ne yapmalıyım? Teşekkürler

Arkadaşlar Yeniden Merhaba,

Kampanyada sadece bir bisiklet verip bir bisiklet alıyorsunuz.. Bu konuyu defalarca yazdım.. Lütfen gerideki mesajları okuyunuz.

almak istediginiz bisiklet diyelim 400 YTL sizin bisikletin degeri 250 YTL evet aradaki 150 YTL lik farkı verip yenisini alabiliyorsunuz..

kanpanya süresi nedir ? bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Kampanya büyük bir ihtimalle ay sonu bitiyor...

@ulas

Sizinle mailleşmiştik.En son bisikletin resimlerini gönderdim ondan sonra bir cevap gelmedi.Ben Corratec X-Vert Taal modelini istemiştim.Haziranda karne yarışması var o zamana kadar almak istiyorum da.

Kusura bakmayın, aklıma yeni geldi...

Bisiklet getirip, parça alabilir miyiz?

Mesela ben rulmanlı aynakol takımı almak istiyorum...

Ulaş Bey Merhaba,

Öncelikle sizi ve işletmenizi kampanya yüzünden olumlu algılanmak adına eleştirmek istiyorum :rolleyes:

Kampanya ya gereken özeni gösterip firma olarak iyi hazırlanmamışsınız malesef.!

Arkadaşlardan gelen soruları sizlerin kendi içinizde bir toplantı yapıp önceden tahmin etmeniz gerekirdi .!

Forumdakilerde şunu iyi bilmeliler bu tip kampanyalar Ticari sonucu KAR olan kampanyalardır , dolayısıyla bisikletiniz için kafanızda biçtiğiniz fiyatla malesef karşılaşmazsınız.!

Umarım Delta Bisiklet bundan sonraki Aksiyonlarında daha aklı başında davranır ve daha kurumsal hareket eder.

Kolay Gelsin,

Merhaba Serkan Bey,

Bu olumlu eleştirinizden dolayı teşekkür ederiz.. Fakat bizde bütün sorulara yanıt var aslında . Burası bir forum ortamı ve her şeye cevap yetiştirmek olanaksız.. Bir çok kişi bu kampanyadan yararlandı ve yararlanmaya devam ediyor. Biz de elimizden geleni yapıyoruz.. Bir soru soruluyor 2.sayfada aynı soru yeniden soruluyor.. 3.sayfada yine aynı soru :)

Bence biraz da hata bütün mesajları okumamaktan kaynaklanıyor olabilir.

yine de size bu yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim. emin olun bir sonraki eskisini getir kampanyasını daha profesyonel bir sekilde yapacagız..

arkadaşlar lütfen özelden benim bisikletim ne eder diye mesaj atmayınız. delta@deltabisiklet.com adresine çok büyük çözünürlüklü olmayacak şekilde bisikletinizin resmini atiniz ve almak istediginiz bisikleti yazınız...

teşekkürler

Telefonlarımız: 0 216 450 66 30

Geri