Eskişehirli arkadaşlara ve Bozüyüklülere(varsa) duyuru...

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Mart 2006
Mesaj
4.518
Tepki
11.737
Şehir
Konya
17-18 mart ta Bozhüyükte olacağım.
% 1500 ihtimalle bisikletim de benimle birlikte olacak.
Cumartesi günü (ayın17si) ya kendim o bölgede tek başıma bir tur planlayıp gezecem. Yada belki Eskişehire kadar uzanır ve aynı gün geri dönerim.

Eskişehir e gidersem oradaki arkadaşlarla görüşmek isterim.
Özellikle Eskişehirli arkadaşların yapacakları bir gezi organizasyonu olursa katılmak isterim. Bozhüyükten Eskişehire bisikletle geleceğim.Yada en azında Murat Cer ve adını burda sayamadığım diğer arkadaşlardan görebildiğim kadarını görüp Bozhüyüğe geri dönerim. Pazar günü de Bozhüyükteyim ama o gün Konyaya geri dönmek durumunda olduğum için sanırım bisiklete binemem..

İlgililenen arkadaşlara duyururum..
Selam ve sevgiler.
 
Scudo

S26

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Şubat 2007
Mesaj
2.741
Tepki
1.453
Şehir
Eskişehir
Bisiklet
Amoeba
bendeki şansa bak ya... 16-21 mart arası okuldan eski arkadaşları misafir edeceğim, ayrılamıyorum. bisikletimle katılıp tanışmak isterdim.
 

Murat CER

Forum Bağımlısı
Kayıt
11 Ekim 2004
Mesaj
2.047
Tepki
1.134
ah üstadım ahhhh..
yeni iş mekanımda işlerim çok hareketli..eskisi gibi bütün gün ofiste geçiyor olsa başımla beraber..yeni işimle ilgili bir iki örnek yazayım, ne demek istediğim anlaşılacaktır.

01/03/07 İstanbul
02/03/07 İzmir
10/03/07 Gemlik
17-18/03/07 Krd.Ereğli

üstadım, inşallah bu denk gelemeyişimizi bir gün bir şekilde telafi ederiz..ancak kaçan fırsata çok üzüldüm inanın.
 

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Mart 2006
Mesaj
4.518
Tepki
11.737
Şehir
Konya
Gençler selam.

Sizlerle görüşemeyeceğime üzüldüm ancak bu olayı doğal karşılıyorum. Zira Konya ya gelen her bisiklet dostuna benim de mesai günlerim dahilinde evsahipliği yapadığım oluyor.
Pekiiii..

Eskişehire hasbelkader gelmiş olan Konyalı bir ironman ın nereleri gezmesini ve görmesini tavsiye edersiniz?
Oraları gezip göreyim görüntüleyeyim kendim ve diğer Eskişehiri görmemiş bisikletseverler için. (Gerçi sizlerin görüntülemediğiniz bir yer olduğunu sanmıyorum ancak bakalım benim gözüm farklı görebilecek mi?)
 

Murat CER

Forum Bağımlısı
Kayıt
11 Ekim 2004
Mesaj
2.047
Tepki
1.134
değerli üstadım, elbette ki bizim foruma yansıtmadığımız Eskişehir manzarası oldukça fazla. şehir içinde Odunpazarı semtini ve eski sokakları, evleri görmeni öneririm. Haller Gençlik Merkezine uğrayabilirsin.Sebze meyve halinden nasıl bir güzellik ortaya çıkmış görmek için :) sonra Adalar dediğimiz Porsuk kıyısını görmelisin, Eskişehir için güzel bir görüntü kalır bellekte. Sonra.....Hamamyolu caddesini daha doğrusu hamamlarımızdan birini görmeni tavsiye ederim. Eğer sıcak su ve hamam hoşlanmadığın yada sağlık açısından sakınca doğuran bir etken ise es geçebiliriz..ama eğer hamama uğramak isterim dersen modern ve yeni dekore edilmiş Demirkazık termal; klasik ve epeyce sıcak bir hamam görmek istersen de Yeni Vakıf kaplıcaya uğramalı ve alt kat havuzu görmelisin. bir önemli konu yazdığım hamamların her ikisi de şehrin merkezinde ve bisikleti bırakmak için makul bir yer yok maalesef. aklıma gelenler bunlar. arkadaşlara da geleceğini iletip sana yardımcı olmaları konusunda salık vereceğim :D
 

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Kayıt
17 Temmuz 2005
Mesaj
3.888
Tepki
8.301
Şehir
İznik
Bisiklet
Cannondale
Sevgili Mesut bey,
Hemen heyecanla ben geliyorum yazıyordum neredeyse.
Ama sakin davranıp büyük ihtimal görüşeceğiz yazıyorum. Siz yolu yarılamışken ve benimde amacına ulaşmayan ( kimseyi göremedim. çünkü kimseye haber vermemiştim :) ) bir İznik - Eskişehir gezim varken . Hem bunu telafi ederim. Hem sizle şahsen tanışma fırsatı yakalmış olurum.

Kesin geliyorum yazmamamın sebebi, o tarihte klübümüzün şehitlerimizi anmak için Uludağ zirve faaliyeti yapacak olması.

Bakalım ne olacak. "Gün ola beri gele."
 

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Mart 2006
Mesaj
4.518
Tepki
11.737
Şehir
Konya
Hocam, ben Bozüyükten bisikletle çıktıktan sonra sizinle buluşup yapabileceğimiz başka bir gezi planınız olursa ona da uyarım. Eskişehirli arkadaşlardan ilgi var ancak katılım mümkün olmadı. Yani eğer rüzgar Bozüyükten Bursaya doğru eserse neden rüzgarı arkama almıyayım :)
 

semrta

Forum Bağımlısı
Kayıt
4 Aralık 2005
Mesaj
617
Tepki
472
Şehir
kadıköy
ikisi de bana uyuyor :)

yani;ben eskişehirliyim ama annem bozüyük (bozhöyük değil,orası başka yer _düzeltmemi mazur görün :)_) lüdür :) o yü<zden bozüyük'ü bayramlarda pek görürüm :)

neyse işalla gelirirz :)

demiştim ama pazarın uymadığını şimdi okudum,acık renkli yazıları,ben pazar için düşünmüştüm,neyse gene de durun bakalım derim :)
 

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Kayıt
17 Temmuz 2005
Mesaj
3.888
Tepki
8.301
Şehir
İznik
Bisiklet
Cannondale
@Mesut Girgiç

Arkadaşlar ile bu durumu acilen görüşeceğim.
Bursa grubu yeni yeni canlanıyor. ( takip ettiğinizi sanıyorum )
Hepsi de genç maşallah.
Bir organizasyon yapabiliriz sanıyorum.
 

Fatih Özgenlik

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Ekim 2006
Mesaj
822
Tepki
393
Şehir
Bursa
@ataruh

bursa'dan tam destek, her türlü organizasyona seve seve katılınır
 

Ceyhun Pekuz

Daimi Üye
Kayıt
10 Ağustos 2006
Mesaj
202
Tepki
127
Şehir
İstanbul
Mesut abi, Eskişehir'in içini, çevresini bir Ironman e gezdirmekten onur duyarım :)
Bu konuyu görememiş olan Eskişehirli bisikletçiler de var.
Kararın Eskişehir olursa, biraz daha bilgi verirsen(Eskişehire giriş-çıkış saatleri tahmini)bir program hazırlamamızda iyi olur.
Haftaya cumartesi gününe Anadolu Üniversitesinin bisiklet biriminin bahar sezonu ilk turunu yetiştirmeye çalışıyoruz.Böyle birşey olursa ve bize katılırsan seni gezdirmeyiz ama :rolleyes: oturur bize yol anılarını anlatırsın günboyu :p
 

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Mart 2006
Mesaj
4.518
Tepki
11.737
Şehir
Konya
Arkadaşlar slm.
Öncelikle tüm ilgilenenlere teşekkür. (Bozüyük düzeltmesi için Semrta ya da çok teşekkür :) )
Hem Bursalı, hem Eskişehirli arkadaşlara sesleniyorum.
Cumartesi günü şöyle 100-150 km den yada 1500-2000 rakım farkından fazla kim organizasyon yapabilirse, o şehirledeki arkadaşları görmekle onurlanmak isterim. Beni daha aşağısı paklamaz. Yoksa başaçıkılmaz benimle. Uzun yol hakkımı avucuma verir benim. Aksi taktirde çenem susmaz. Çekilmez bir hal alırım. Sakinleşemem. Zaten o hafta diğer ironlardan ayrı olmuş olacam. Onlar bensiz nerelere tırmanıyordur diye içim içimi yer. Aslında Bozüyük e de bisikletle gelmek istiyordum ama açelya hanım bisikletin arkasında üşür falan diye otomobille gelmeye karar verdik.
Yada gezi 150 km. den aşağı olacak olursa ekipteki diğer arkadaşlar yüklerini bana versinler ki, durum biraz eşitlensin. Yanlış anlamayın herkesten iyi bisiklet sürerim demek istemiyorum, benimkisi sadece bünye meselesi. Sanırım bünyem biraz hiperaktif. Mazur görün. Sizi yorarsam yada şimdiden yorduysam özür dilerim.

Sayın Ataruh devletlum. Tiz istişareye başlana.
Sayın Eskişehirli dostlarım Eskişehirin kamp yapılabilen güzel dağları var. Siz de oraya bir etkinlik düzenleyebilirsiniz. Bakarsınız erken saatte toplanırsanız Cumartesi Bursa da Pazar günü deEskişehirde atraksiyona katılabilirim..
Yani her iki şehirdeki arkadaşlarımla da görüşmek isterim. Hiç kimseden vazgeçemem.. organize edip bu işi başarmaya çalışacam..
Hepinize kucak dolusu, dünya dolusu SEVGİLEEEEEEEERRRRRRR.


Sizlere zahmet veriyorsam şimdiden özür dilerim. Ama bulun bana uzun yol, şöyle iç anadolunun 300 km. den aşağı olmayan uzun yolları gibi.. :eek:
Yada ona yakın :)

Selam sevgi ve adrenalinle kalın.
 

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Mart 2006
Mesaj
4.518
Tepki
11.737
Şehir
Konya
@xCeyhunx

Eğer Cumartesi günü Bursaya gidecek olursam Pazar günü sabah 6 da Eskişehirde olurum. saat 12 de Bozüyükte olacak şekilde Eskişehirden ayrılabilirim.

Eğer Ataruh hocam proje üretemezse Cumartesi tüm günüm sizindir..

Selamlar.
 

sercangedik

Aktif Üye
Kayıt
17 Ağustos 2006
Mesaj
189
Tepki
77
Şehir
ankara - konya
sa
mesut abı sen eskısehıre gıdıyorsun ankaradakıler kayserıye gıttı geldı ben bos dururmuyum ben bu hafta bı antalya yapacam turda olamıyacagım haftayada sen yoksun sanırım obur hafta gorurusuruzz kendıne ıyı bak
 

ahmet ozgen

Forum Bağımlısı
Kayıt
1 Ekim 2006
Mesaj
1.731
Tepki
613
slm abi bizde sen bozüyükten çıkmadan kütahyadan gelebiliriz sen programını hazırla ve buraya yaz ben ona göre hazırlıkyapayım :)
 

Onur Kula

Forum Bağımlısı
Kayıt
23 Eylül 2006
Mesaj
994
Tepki
819
Yaş
40
Şehir
Alanya
İsim
Onur Kula
Bisiklet
Specialized
Mesut abi bekliyoruz.Şimdiden hoşgeldin.
 

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Mart 2006
Mesaj
4.518
Tepki
11.737
Şehir
Konya
cyclist ve elise ; ilginize teşekkürler.
Ataruh hocamın cevabına göre ben de cumartesi ve pazarı taksim edip ona göre hemen planımı netleştirecem. Ve buradan bildirecem.
Sevgi ve selamlarımla.
 

Fatih Özgenlik

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Ekim 2006
Mesaj
822
Tepki
393
Şehir
Bursa
@Mesut Girgiç

vallahi 1500-2000 üzeri rakım farkı demişsiniz ama eskişehirde böyle bir parkur mümkün müdür acaba? bursa da ise olabilir. bugun bursa da 1400 mt. ye tırmandık, toplamda ise 1700-1800 mt rakım yapmışsızdır. çoğu da topraktan ama bu mevsim de dağın şartları çok zorlu.sisten dolayı görüş mesafemiz 5-10 mt. falandı genelde. bizim bugun yaptığımız rotayı bakacak-sarıalana kadar uzatabiliriz (böylece1800küsür rakıma ulaşılır)fakat bu hafta yağış var ve önümüzdeki hafta kesin karla kaplı olur ve gidilecek yolda çamurdan geçit vermez büyük ihtimalle. dediğim gibi yaz/bahar olsa direk uludağ-göllere(2300mt.) bir gezi yapardık sizlerle ama şu anda bisiklet ile mümkün değil maalesef.
yazın mutlaka bekliyoruz tekrar bursa'ya, böyle bir gezi eminim sizi de tatmin edecektir.
onun dışında, bir şekilde yalovaya araçla gidilip yalova-armutlu-gemlik-mudanya sahilden katedilip,bursaya ulaşılılabilir. bu rotanın en az 150-160 km olacağını tahmin ediyorum. ataruhla yazın yapmayı planladığımız bir geziydi fakat bu mevsimde de rahatlıkla yapılabilir. ama fazla tırmanış yok maalesef bu rotada.
 

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Mart 2006
Mesaj
4.518
Tepki
11.737
Şehir
Konya
@ytse_jam

Bu öneri cazip gibi. Ataruh hocam ne der bilmiyorum. Ancak tahminen 10 saatimizi alır.
Yada ben şöyle diyeyim en iyisi. Çoğu arkadaşımız kıştan yeni çıkıldığı için yeterli performansa sahip değildir belki. Onun için ben kimseyi fazla zorlayıp kendimden soğutmamaya karar verdim.

Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş. Sizler ne derseniz ben uyacam. Ancak Bursaya bisikletlemi geleyim. yoksa arabayla gelip sizle birliktemi bisiklete binmeye başlıyayım buna da sizin planınıza göre karar vereceğim.
sevgi selam.
 

Fatih Özgenlik

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Ekim 2006
Mesaj
822
Tepki
393
Şehir
Bursa
cumartesi mi yoksa pazar mı bursa'da olmayı planlıyorsunuz. Ben her 2 günde katılabilirim ama çoğu arkadaş c.tesi çalıştığından gelemeyecektir.(sanırım soner c.tesi de gelebilir, dağa çıkmazlarsa)
Eğer yalova-bursa yapılacaksa, otobusle gitmemiz gerekecek ki sabah biraz erken terminalde olursak bagaj açısından sorun yaşamayız. Yalova seyahate sordum bisiklet alabileceklerini söylediler.
Ama sizin de dediğiniz gibi birçok arkadaş için bu tur zor olacaktır. O yüzden farklı bir rotada yapabiliriz.
siz acaba hangi gün bursada olacaksınız..
hafta sonunu heyecanla bekliyoruz :)
sevgiler...