Scudo Sports

Eskisehir'de Bisiklet calindi

Scudo
Geçmiş olsun, bundan sonra bu modeli gördüğümde dikkatli bakarım.
Bisikleti ayırt etmemiz için herhangi bir bilgi verebilirsen iyi olur.(Herhangi bir yazı, belli başlı yerlerde çizik vs.)

geçmiş olsun. umarım hemen bulursunuz.

bu arada bisikletin farkı jant setleri sanırım. değiştirilmiş ve böyle olan bir bisiklette, böyle jant seti başka olmaz diye düşünüyorum. bence çok büyük bir fark. ;)

2 adet kadro koruyucu vardır. 2 adet suluk yeri vardır. (Zefal) Jantlar sarı yazıyla bellidir. 2 tekerdede aynıdır. Başkada böyle ayırt edici bir özellik yok malesef :/

Ankara'da görülme ihtimali zayıf olsa da, gözümü dört açacağımdan şüpheniz olmasın.

Geçmiş olsun...Ben gün içinde birçok yerde bulunuyorum,rast gelirsem mutlaka ararım...

Dostum tam dikkatli bakmadım ama daha dün Osmanlı Kebapın önünde elektrik direğine bırakılmış Carraro Turner(Seninkinden) modeli bi bisiklet vardı. Bugünde bu ilanı gördüm,daha önce görmüş olsaydım daha dikkatli incelerdim.

ticari amaclı dusunuyorsa bisikletcilere gitme ihtimali yuksek .bisiklete kilit takmak cok onemli kaliteli.ayrıca atını saglam yere bagla demisler.inş bulursun.bisikletin cok temiz bakmissin.emeklere yazık olmaz inş.helal mal mutlaka geri gelir diye söz var.

Geri