Eskişehir

sametduman

Üye
Kayıt
8 Temmuz 2010
Mesaj
20
Tepki
4
Şehir
Eskişehir
yok abi ya ona bakıyoruz hüseyinle.siteden bktık ilk gün gönderilmiş ama bi daha bakamadık site yüzünden...
 
Scudo
Kayıt
29 Eylül 2010
Mesaj
20
Tepki
3
Şehir
Eskişehir
dstm akşamları vilayete bak genelde orda oluyorlar dj bmx fln ama artık skatepark acıldı pek uğramazlar gibi geliyor bana
 
Kayıt
29 Eylül 2010
Mesaj
20
Tepki
3
Şehir
Eskişehir
bisiklete yeni başlayacaksan mtb ile başla 600 liraya güzel mtb ler var whistle miwok 1053d sedona borla felan
 

Barış BİRLİK

Forum Bağımlısı
Kayıt
12 Ekim 2009
Mesaj
651
Tepki
290
Şehir
Eskişehir - Morphou
İsim
Barış Birlik
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Trek
Eskişehirde malesef bu işi pro yapan yok denecek kadar az , çoğunluk mtbden bozma bisikletlerle çarşıda yapıyor bu işi halbuki skateparkta açıldı :(
 
  • Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı

ozicann26

Üye
Kayıt
14 Mayıs 2010
Mesaj
93
Tepki
12
Şehir
eskişehir
ya açıldımı açılıyomu bi gidelim bizim orda hemen 30 dk da giderimde açıldımı bi öğreniyim
 

çaylak26

Daimi Üye
Kayıt
5 Nisan 2007
Mesaj
270
Tepki
141
Şehir
eskişehir
Sayın Eskişehir li arkadaşlarım görüyorumki havalar biraz soğudu diye çoğunuz bırakmışsınız bisikleti:S tabi biz devam ediyoruz bugünkü porsuk barajı tarafına yaptığımız gezide olduğu gibi.Arkadaşlar bana belki düşmez herkesin kendi tercihi ama sevdiğim birçok bisikletçi arkadaşımın havalar soğudu diye sezonu kapattığını biliyorum ve bu bence yanlış bir hareket sayın bisikletçiler BİSİKLET BİR AÇAIK HAVA SPORUDUR DOĞA SPORUDUR YANİ İKLİM ŞARTLARINI BİR KERE KABUL EDİCEKSİNİZ KIŞIN SOĞUKMUŞ.BEYLER ADAM GİBİ ÖNLEMİNİ ALIP GİYİNDİKTEN SONRA EMİN OLUN ÜŞÜMÜYORSUNUZ DENİYORUM GÖRÜYORUMKİ GEZİLERDE ZATEN YAVAŞ GİDİLİYOR MOLALAR VERİLİYOR ÇOK SORUN ÇIKRASA ERKEN DÖNÜLÜYOR.BAKIYORUMDA ALTINDA BİLMEM KAÇ MİLYARLIK SCOTT GİANT MERİDA SEDONA OLAN ADAMLAR SENEDE BİRKAÇ AY BİSİKLETE BİNİYOR TOPLASAN YAZIN SICAKTAN KIŞIN SOĞUKTAN AĞLIYOR:s Kİ BİLİYORUMKİ ÇOĞUNUN KIŞLIK FORMALARI TAYTLARAI FELAN VAR HOCAM MADEM KULLANMIYACAKSINIZ NEDEN BU KADAR PARA BAYILIYORSUNUZ ANLAMIYORUM BAZEN.KIŞIN BİSİKLET SÜRMENİN KEYFİ AYRIDIR AYRICA RAMPA SONUNDA TEPEYE VARDIĞINIZDA SİSİN İÇİNE GİRERSİNİZ VE YOL KENARINDA HALA ERİMEMİŞ KARLARI GÖRÜRSÜNÜZ YER YER RÜZGARIN SESİDE AYRI BİR GÜZELLİK KATAR BU OLAYA.HELEDE KAR YAĞIŞLIYSA HAVA... DİYECEKSİNİZKİ SANANE İSTEYEN İSTEDİĞİ ZAMAN BİNER TAMAM BANANEDE AMA BUNLARI SÖYLEMESEM ÇATLARDIM BE.KISACA HAKKINI VERİN HAKKINIDA ARTIK ŞU ÖZLEDİĞİMİZ KALABALIK GEZİLERE KAVUŞALIM.BU ARADA SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN GEZİLERE KİMSE GELMİYOR DİYE YAPMIYORUM BUNU.YETERİNCE KATILIM OLUYOR ŞÜKÜR AMA BEN BU SPORA MİLYARLAR DÖKÜPTE EN KÜÇÜK YAĞMURDA RÜZGARDA BİSİKLETİ DUVARA ASIP TRAMVAYA OTOBÜSE HUCUM EDEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM BİSİKLET YAZ SPORU DEĞİLDİR BEYLER BENDEN SÖYLEMESİ
 
  • Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse

İbrahim sarı

Forum Bağımlısı
Kayıt
19 Aralık 2009
Mesaj
620
Tepki
537
Şehir
Çankaya Ankara
Bisiklet
Scott
Bence düşündüklerin kişiden kişiye değişir. Kimseyi dışarıya zorla çıkartamayız. isteyen istediği bisikleti alsın satsın binsin etsin eylesin burada önemli olan kanımca bisikletin markası değildir Ben insanın kişiliğine üslubuna ve çevresindeki insanlara verdiği değere bakıyorum tabikide benimde sevmediğim insanlar var benide sevmeyen insanlarda elbette olacaktır ama kimseyi zorla bu bisiklet işine sevdiremeyiz düşüncesindeyim.
 

çaylak26

Daimi Üye
Kayıt
5 Nisan 2007
Mesaj
270
Tepki
141
Şehir
eskişehir
hocam bende millete bisikleti zorla sevdierelim demiyorum zaten bisikletçi olan ve bisikleti seven arkadşaların iklim şartlarını bu kadar çok takmasın istiyorum.markaların adını yazmamda bu insanların bu işe baya para yatırdığı ve bence yatırımlarını tam anlamıyla kullanamadıklarını belietmekti... neyse iyi geceler
 

Barış BİRLİK

Forum Bağımlısı
Kayıt
12 Ekim 2009
Mesaj
651
Tepki
290
Şehir
Eskişehir - Morphou
İsim
Barış Birlik
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Trek
Abi bende diyodum hava soğuk olsada çıkarım diye ama dersler biniyo , havada soğuk bugün çıktım duramadım fazla 15 km yol yapıp girmişim , havalar ciddi soğuk , ayaz daha doğrusu bu havada cidden sıkıyo daha doğrusu mont berbat bişey o bozuyo işi o olmasa tamam :)
 

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Şubat 2010
Mesaj
6.263
Tepki
8.464
Yaş
48
Şehir
Eskişehir
Bisiklet
Bisan
ibo gerekenlerden bir kısmını yazmış bende geri kalanını yazayım öncelikle büyük harf ile yazman birşey değiştirmiyor aksine itici gözüküyor.Sonra seninle ağaç dikmeye gelmedik diye bisiklete binmiyor değiliz her hafta çıkıyoruz bizde kendimize göre. hem böylece dedikodu da olmuyor.(bu lafım sana değil ağaç dikerken arkamdan konuşana sen de inandığın için hatalısın ama asıl hata başkasında) Madem yeterince katılım yapıyorsun boş ver isteyen istediği yere gitsin.Ben 34 yaşında kendi iradem ile sevdiğim arkadaşlar la pedal çevirmekten hoşlanıyorum.Sırf beraberlik olacak diye birileri kalabalık toplıyacak bundan da birileri rant yapacak diye topluluğa girmek zorunda değilim.Ayrıca tecrübeyle sabit ki uzun kılometrelı turlarda ne kadar az ve eşit performanslı insan o kadar güzel tur. gerisi tepe başlarında her 20 km de bir arkadaş beklemek ile geçiyor.Toplu olarak yine katılırım etkinliklerıne ama şehir içi olur sadece. o kadar insan ile şehir dışına cıkılmaz. bak şimdi de ben giyindim gidiyorum 6-7 arkadaş ıle şehir dışına demek ki sadece sen binmiyorsun bende sana mı sitem yapayım sen niye gelmedin diye :) tam tanımasamda seni iyi niyetli birisi olduğunu biliyorum. kendini çok hırpalama yaşın genç çok şey öğreneceksin daha.Bu arada biraz sert konuştum kırdıysam özür dilerim ama bunlar gerçekler.
 

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Kayıt
17 Eylül 2006
Mesaj
1.211
Tepki
943
Şehir
Eskişehir
@çaylak26
Çok fazla hırpalama kendını daha çok gençsın.Biz sesımızı cıkartmıyoruz sende bıraz yavas ol bakalım.Al bısıkletını cık karda buzda bızde zamanında boyle yapardık ama kımseye laf etmezdık.Butun bu yazdıklarınıda yaşına verıyorum.
O bahsettıgın bısıkletlerı o hale getırebılmek ıcın yıllarımızı verdık,hem sen nereden bılıyorsunkı bısıklete bınmedıgımızı?Bıkere senın branşın yol bısıkletı ve eskısehırde kac kısı var yol bısıkletı kullanan?Herkes dag bısıkletı kullanıyor ve bunların cok bır kısmıda uzun turlar yapıyor.Yıllardır gezıler yapıyoruz ve sana dedıkmı neden gelmıyorsun ha!
Bız ıstedık herkes bıraraya gelsın davet ettık sızlerde destek cıkacagınıza grup kurmaya kalktınız ondan sonrada konusuyorsun!
Sonuc olarak sozlerını bıraz daha dıkkatlı secersen sevınırım sonucta herkes senın yaşıtın deıl...!
 

ottoman

Aktif Üye
Kayıt
17 Nisan 2007
Mesaj
101
Tepki
42
Şehir
ESKİŞEHİR
Bülent ve Ferhat gereken açıklamayı yapmışlar. Ben yazdıklarından ne hikmetse bir teşvik değil de tatmin sezinliyorum. Beni bağışla ama X markayla veya çok iyi bir performansla ego tatmini sağlayamayınca insan ancak böyle ''sen binmiyorsun ben biniyorum, ben bisikleti senden daha çok seviyorum'' la ön plana çıkıp tatmin sağlar ! beni tanıyormusun kardeşim ? -Belki.. peki ben bisiklete biniyormuyum? O da belki..
Sana Eskişehirde ikamet eden bir bisiklet dostu Dr. Caner ATAMAN ın bi sohbetimizde söylediği bi sözü aktarayım.. '' insan trenle yolculuk yaparken oturdugu yerden tüneli gireceği anda farkeder ve bak tünele girdik der. Ancak, trenin üstünde olursa çok daha önce tüneli ve çok daha fazla şeyin varlığını görür.'' hani buna kısaca at gözlüğü örneğini de verebiliriz. uydudan takip etmiyorsun değil mi kardeşim Eskişehirde bisiklete binenleri..
Bülent'le konuştuk bugün senin ortaya attığın polemiği ve bende bişeyler yazmayı düşündüm. Ben bu memlekette 25 senedir bisikletin tepesindeyim, yaşım 30. bunun en az 15 senesi arazide geçti. Ve o zaman Eskişehirde dağ bisikletinin sadece adı vardı, düşe kalka öğrendik, bize doğruyu öğretecek, bilgi verecek kimse de yoktu. -16/-17 derecelerde de bisiklete bindik,yağmurda-çamurda-zemheride de . ayakkabılarını donduğu için ayağından çıkaramayan, sobanın üstünde erimesini bekleyen arkadaşlarımız var bizim. Bizim dilimiz varmazken kimseye bişey söylemeye sen nerden güç alıpta Eskişehir'li bisikletseverleri itham ediyorsun kardeşim? Eskişehirde bizim haberdar olmadığımız çok aktivite oluyor kardeşim ! ''Bence niye yok'' yerine ''niye davet edilmiyoruz'' diye hayıflanalım ! Meydan boş da kalmaz tasalanma, 2 yaşında oğlum var o da babası gibi erken başlayacak ;)
Bildiğim kadarıyla yol bisikletçisiymişsin, bir gün dağ bisikletine binmek istersen belki birlikte de pedallarız..
 

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Şubat 2010
Mesaj
6.263
Tepki
8.464
Yaş
48
Şehir
Eskişehir
Bisiklet
Bisan
Ali sana son tavsiyem hem ortalık yumuşasın hemde sen moralini bozma diye zaten tüm arkadaşlar gerekenleri söylemiş.Birinci olarak hiçbir insanı yada insanları onların değer verdikleri veya yaptığını zannettikleri yada yaptıkları herhangi birşey için yargılama herzaman ters teper.Çünkü o yapılan iş veya verdiği değer o insan için önemlıdır.Sen daha iyisini yapıyor olabilirsin yada bilemezsin daha kötüsünü yapıyorsundur.Gördüğün gibi sen daha doğmadan bisiklet üstünde olanlar var nitekim biride benım iki tekerlekli ilk bisikletimi 81 yılında aldık zannediyorum sen daha yoktun dünyada.Bir gurup kurdun iyi kötü tur düzenliyorsun çevren de var yeterince eğlenmene spor yapmana devam et.Kimseyi küçümseme kimseyi taşlama.bunlara dikkat edersen bütün hayatın boyunca sen kazanırsın.Bugun 90 km yaptık senin için yeterli mi bilmiyorum ama bence yeterli idi.Sana hayat boyu başarılar dilerim.Eminimki asıl amacın onları söylemek değildi ama bir şekilde hata yaptın.İnşallah en kısa zamanda hatanı fark edip gerekeni yaparsın.Emin ol o gereken de büyük bir erdemdir.Seni küçültmez aksine yüceltir.
 

kron_xc4000 esk

Forum Bağımlısı
Kayıt
24 Şubat 2008
Mesaj
932
Tepki
482
Şehir
ESKİŞEHİR
Ali'nin iyi niyetli bir insan olduğunu biliyorum biraz kızgın konuşmuş sadece grup işine gelince eskişehir daha öncede kurulan gruplarıda görüyoruz hepsi çabuk dagılıyor anladıgım kadarıyla herkes farklılaşmak çabasına giriyor arkadan konuşuyor birbirlerine laf dokundurmaya çalışıyor kendilerini tatmin etmek için bu hatalara düşüyorlar ön yargılı davranıyorlar isteyen istediğini çıkartabilir bu yazıdan bence bu işte vazgeçilmez tek bir şey vardır kendiniz için pedal çevirin . bırakın kim ne derse desin...
 

Samet Şenel

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Nisan 2009
Mesaj
2.243
Tepki
782
Şehir
Eskişehir
Bisiklet
Bisan
Ali kardeşimin kötü niyetle bu yazıyı yazdığını düşünmüyorum,küçük düşürmeye çalışacak biri değildir kendisi. Bir anlık sinirle yazmış sanırım.. Bilmem kaç milyarlık Giantlı kişi olarak Alicim sana diyebileceğim,ben dağ bisikletini dağda sürmek için aldım. Düz lastik takıp tur yapmak bana göre değil zaten ama yinede elimden geldiğince organizasyonlara katılmaya çalışıyorum,arkadaşlarımızla birlikte olalım diye ancak bu sene ciddi bir biçimde ders çalışmak zorundayım o yüzden birkaç ay ertelemek zorundayım bu işleri ki geçen senelerde bisikletin selesiyle yaz kış bütün olmuş biri olarak bunu yapmak ne kadar zor tahmin edebilirsin.. Herkes bisikletinin hakkını emin ol veriyor,kimisi oturur karşısına izler hakkını verir,kimisi çıkar dağ tepe dolaşır hakkını verir. Buna hiç kimsenin lâf söyleme gibi bir lüksü de yoktur. Kullandığım bisiklet belki benim standartlarımda birine oldukça fazladır,doğrudur. Yarışmam etmem ama çıkıp kendimce arazime çıkarım stres atıp dönerim,benim için hakkı budur bisikletimin ve Şu an cebimde 10 bin liram olsa kesinlikle 1 sn düşünmem gider alırım hayalimdeki bisikleti,salonun ortasına koyar izlerim binemesem bile. Şu an arkamdan konuşan birileri mutlaka vardır az çok tahmin edebiliyorum 'Ulan çocuk altı üstü haftada bir bisikletine biniyor,şöyle şöyle bisiklet var adamın altında diye'.. Kime ne ki bundan ? Zaten bu düşünceye sahip birininde zekâsından şüphe ederim kısacası. Ali kardeşim üstüne alınma sakın ben lâfı ortaya söyledim,sana cevap olarak yazmadım senide severim bilirsin :) Bir ara akşam turu yapalımda şu lambayı test edeyim :p