Scudo Sports

Eskişehir

BELEDİYEDEN BEKLENİLEN CEVAP GELDİ METNİ AYNEN YAZIYORUM
2010 yılında yenileme ve güncelleştirme çalışmaları yapılan Eskişehir ulaşım ana planı kapsamında uluslar arası bir kurum olan SUM EMBARG ile birlikte belediyemizde bisiklet kullanımı için ön çalışmalar başlamıştır.
Bisiklet sayımları,bisiklet kullanımı ile ilgili anketler ve saha incelemeleri söz konusu çalışmalar dahilinde yapılacaktır.Öncelikle bisiklet yolu ile ilgili güzergah planalanması ve güzergah içinde kalan kavşaklardaki araç,yaya ve bisiklet tarfiği ile ilgili çalıştaylar düzenlenere 2011 yılı içersinde bu çalıştaylar tramvay uzatma hatlarıda dikkate alınarak ulaşım amaçlı şehir için bisiklet vizyonu oluşturulacaktır.Bisikletle şehir içi ulaşım başlangıç ve bitiş noktalarının belirlenmesi için,parklanma,hız etüdü,seyahat sürleri ve kaza verileride göz önüne alınarak çok amaçı ve detyalı çalışmalarla tamamalanacaktır.

Scudo
evet arkadaşlar erşanla yüz yüze görüşmemden pek sonuç çıkmıyacak gibi gözüksede bana belediyeden gelen cevap umut verdi doğrusu.Büyükerşanlada ayak üsytü konuşmuştum çok uğraşamamıştı benimle zaten.Sonuç olarak belediye sözünde durursa 2011 yılında yollarımıza kavuşucaz yada kavuşmaya başlıyacaz.Bana yardımda bulunan herkeze tekrar teşekkür ederim görüşem üzere...

Çoktan gereken yollar yapılırda bizde rahatça arbalarla cebelleşmeden şehir içi ulaşımımızı gerçekleştiririz umarım

BELEDİYEDEN BEKLENİLEN CEVAP GELDİ METNİ AYNEN YAZIYORUM
2010 yılında yenileme ve güncelleştirme çalışmaları yapılan Eskişehir ulaşım ana planı kapsamında uluslar arası bir kurum olan SUM EMBARG ile birlikte belediyemizde bisiklet kullanımı için ön çalışmalar başlamıştır.
Bisiklet sayımları,bisiklet kullanımı ile ilgili anketler ve saha incelemeleri söz konusu çalışmalar dahilinde yapılacaktır.Öncelikle bisiklet yolu ile ilgili güzergah planalanması ve güzergah içinde kalan kavşaklardaki araç,yaya ve bisiklet tarfiği ile ilgili çalıştaylar düzenlenere 2011 yılı içersinde bu çalıştaylar tramvay uzatma hatlarıda dikkate alınarak ulaşım amaçlı şehir için bisiklet vizyonu oluşturulacaktır.Bisikletle şehir içi ulaşım başlangıç ve bitiş noktalarının belirlenmesi için,parklanma,hız etüdü,seyahat sürleri ve kaza verileride göz önüne alınarak çok amaçı ve detyalı çalışmalarla tamamalanacaktır.

evet arkadaşlar erşanla yüz yüze görüşmemden pek sonuç çıkmıyacak gibi gözüksede bana belediyeden gelen cevap umut verdi doğrusu.Büyükerşanlada ayak üsytü konuşmuştum çok uğraşamamıştı benimle zaten.Sonuç olarak belediye sözünde durursa 2011 yılında yollarımıza kavuşucaz yada kavuşmaya başlıyacaz.Bana yardımda bulunan herkeze tekrar teşekkür ederim görüşem üzere...

gecen hafta ceza kesilmiş ibo yazmıştı .gelen cevaptaki "tramvay uzatma hatlarıda dikkate alınarak ulaşım amaçlı şehir için bisiklet vizyonu oluşturulacaktır" kısmıda beledıye bisiklet kiralıyacak onun çalışmasını yapıyor. jeton yada para karşılığı carsı merkezınden kıralanan bısıkletler belırlı guzergahdan mesela tepebaşında teslım alınacak tepebaşından kıralanan çarşıda teslım edılecek şeklınde bir çalışma var.bu çalışma bır senedır yapılıyor kısaca ondan söz etmiş diye düşündüm ben.

eğer belediye öyle bir çalışma yaparsa bisiklet yollarınıda doğal olaraka yapar zaten.Zaten bana gelen kağıdın en başında bisiklet yolları talebinize cevapatır yazıyor.2011 de Eskişehir her türlü bu ve geçmiş senelere göre daha bisiklet dostu bir şehir olucak en azından öyle umuyorum

cezaya gelince malesef bisikleti çok dikkatsiz kullanan ve tramvaya tutunmak gibi saçma harketlerde bulunun tipler yüzünden oluyor bunlar hala

arkadaşlar gezi birkaç kusur haricinde güzel geçmiştir.Birdahaki gezilerde görüşem üzere

[

Ben hiç inanmıyorum bisiklet yolları oluşturulacağına ya neyse,en azından cevap atmışlar :) Giderler şehrin dışına doğru birkaç çizgi çekerler göstermelik,o da kimsenin işine yaramaz olur biter..

Aynı Duyum Bana Da Geldi Ancak Ben Sagda Solda Calısma Göremedim. Kurulursa Anadolu Univ. Karsısındaki Hava Müzesinin Yanında Bos Yer Var Ama Oradaki Yol Calısması Bitmeden De Birsey Yapmazlar Gibi Geliyor :)

2015 Belediye Stratejik planında öyle bir yazıya rastlamadım ama 2011 yılında bisiklet yollarına kavuşacağımızı belirtiyor belediye :)

• Beğen
Tepkiler: Yamaç Eşmeliler
@Barış Birlik

çok bekleme bence barış :) belediye sadece kiralık bisiklet sistemi kuracak göreceksin.çarşının neresıne biisklet yolu sığdıracak arabalar sığmıyor ki :)

Seçimler yaklaştığı içindir o. Geçen sefer de tramvayda bisiklet taşıyabileceğimiz yazıyordu. Hatta belediyenin gazetelerine bile basıldı. Arşive ulaşma şansı varsa bakabilirsiniz.

istek çokta ilgilinen görevli(belediye)yok:SS umarım bana gönderdikleri yazıdaki sözlerini tutarlar...

kar geldi bunu bisikletlerimizle kutlayalım diyenler yarın 2 de hasan polatkandaki shell önüne gelsin.kask ve bakım onarım malzemelerinizi unutmayın
çağlayan yoluna doğru gidicez(şelaleye giderken kullandığımız yol)

Arkadaşlar Eskişehirde tanıdığım hiç bir bmxci yok :) eskişehirdeki bmx ciler tanışalım buluşalım bişeyler yapalım :) msn ekleyin Ozicann@hotmail . de

Geri