Scudo Sports

Eskişehir

yarın gezide görüşmek üzere arkadaşlar temada gezide bulunacaktır bisikletin sosyal tarafını güçlendirmek için yarın hepiniz bekliyorum(gezi +18dir)

Scudo
Pazar Günü 07/Kasım/Pazar Günü, Saat 10:30 da Osmangazi Migros/Shell'den hareket ile Odunpazarına geçiyoruz, sıcak simitlerimizi aldıktan sonra Hicri Sezen Parkında çay ve simit yapıyoruz, ardından kent turumuz ile etkinliğimizi bitiriyoruz.

Kent içi etkinliğimiz olacağı için lütfen kaskları mızı, eldivenlerimizi unutmayalım.

Pazar Günü Görüşmek Üzere

* sizlere yeni güzel haberlerimiz olacak . . .

perşembe akşamı turları devam ediyor mu veya herhangi bir akşam turu var mı ben uzak kaldım birazda :p gorusmek uzre

Son zamanlarda okadar çok arkadaşımızın bisikleti çalındı ve birşey yapamıyoruz:(
Elimizden geldigince önlemimizi almamıza ragmen bu hırsızları durduramıyoruz:(
Umarım biryerlerde karşımıza çıkarlar ve geri alırız bisikletlerimizi....!

• Beğen
Tepkiler: Emrah BİLBAY
perşembe ve çarşamba gezileri şuan yapılmıyor malesef ama burak abiden birşey bekliyoruz:)

arkadaşlar yine geziler devam edicek şehir içi ve şehirdışı.tabi bu gezileri artık bir grup çatısı altında düzenlemeyi planlıyorum.grubun aktiviteleri +18 olucak ve şehir içi dışı geziler yapılıcak ve başka türlü sosyal aktiveteler yapılacaktır.ilgilenenler bana ulaşsın adım ALİ GÜLÜCÜ faceden ekleyebilirsiniz msn pek kullanmıyorum görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Yamaç Eşmeliler
bir mani olmazsa ise katılmak istiyorum ama bir önerim olacak. hava oldukça güzel olacak gibi böyle bir havayı daha sonra bulma şansımız az bu nedenle kent orman içinde birazda tempo yaparak bu etkinliği uzatsak olur mu? Tabiki simitlerimizi yedikten sonra...
@burak ülsever

@Muhsin Özyiğit

burağın organizasyonlarına sadece mtb bisikletliler gelmiyor. burak da olmak uzere yol bisikleti kullanan arkadaşlarımız var. onlar araziye giremiyor o yuzden kent orman olayını oradakı ekıp ıle otururken konuşarak yapabılırsınız.

Pazar gününe kadar bisikletimle olacağım oleyyy katılmaya çalışacağım

yasak pazardan sonra mı başlıyor barış :) eğer son gününse sırf senın ıcın geleyım bende :)

burak hava cok ıyı gözukuyor pazar günü.kütahyaya gitmek ıstıyorum. 1 aydır 80 km yı gecen tur yapmadım ayıp olmaz değlmi :)

@Emin sarı

face den etkınlıgı yaptım gelmek ısteyen önce bana mesaj atsın dedım mumkunse hızlı bır ekip yapmak ıstıyorum bende emin :)

• Beğen
Tepkiler: ali furkan çatma
Öncelikle bütün müslüman aleminin ve bisiklet forum camiasının kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim...!

• Beğen
buradan herkezın bayramını bende kutlarım....(bulent senı ayrı ararım dostum gercı ay olarak ben büyüğüm ama olsun :) )

• Beğen
eskişehir uyumayın beyler kimsenin sesi soluğu cıkmamış bayram geçti tek tebrik yok bulent ıle benden başka.yarın öğlen 12:30 da kızılinlere çay içmeye gidiyoruz haftaya frig vadisi gezisi var (hava müsait olursa) bilgilerinize.

@ferhat köse
Agzına saglık dostum benim içimden geçenleri yazmışsın,millete hayırlı bayramlar dedik allah rızası için birisi çıkıpta cümlemizin dememiş sanırım bisikletci arkadaşlarımıza bi kötülügümüz dokunmuş ki umursamamışlar:(
Aralarındaki tek yaşıtım sensin ve birtekte sen kutlamışşın teşekkür ederim dostum saolasın!

bu pazar 15 km lik kızılinler köyüne çay içmeye gittik.Bir tane olsun resim paylaşmak istedim.katılan herkeze teşekkürler ayaklarınıza sağlık.

http://img18.imageshack.us/img18/4408/resimyr.jpg

• Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı
Geri