Scudo Sports

Eskişehir

Ferhat abiye katılıyorum havalar bozdu iyicene , sizlerle beraberim , hep beraber bir dur diyelim bu gidişata :)

Scudo
Bir ömür mutluluklar dilerim ...

Bir terslik olmazsa bende orada olacağım. Destek olarak belediyelerden yada başka kuruluşlardan katılım olacak mı?

bende orada olucam ama etkinlik tam olrak saat kaçta yapılıcak akşam 5 te işbaşı yaptığım için:( bu arada çok güzel bir etkinlik imzaların toplanması güzel ama ben daha bugün uzun uğraşlardan sonra ayın 16 ile 17sine iki eylül caddesinde imza toplama izin isteğimi onaylattım emniyete valiliğe yani daha topluyacağım için hepsini birden vermeyi planlıyorum.umarım izin çıkarda haftasonu boyunca esnaf sarayının orada imza toplayabilirim

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Evet uzun uğraşlar sonunda valilik ve emniyetle görüşmeler bitti ve 16 ile 17 ekimde iki eylül caddesinde izin çıktığı takdirde imza toplanıcaktır zor oldu ama başardık izinde umarım çıkar ve daha çok kişiye ulaşırız iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: S26
Bu arada dilekçeyi indirip imza toplayan arkadaşlar başkalarının birbirleri yerine imza atmasına engel olun samimi arkadaşlar arasında bazen oluyor böyle durumlar dostum benim yerimede at imzamıda biliyorsun gibi aynı yazı stili ile iki farklı isim ve imza olmaması önemli.işimizi garantiye alalımki bizi duymazdan gelmek isteyenlere fırsat vermeyelim;)

Bu arada dilekçeyi indirip imza toplayan arkadaşlar başkalarının birbirleri yerine imza atmasına engel olun samimi arkadaşlar arasında bazen oluyor böyle durumlar dostum benim yerimede at imzamıda biliyorsun gibi aynı yazı stili ile iki farklı isim ve imza olmaması önemli.işimizi garantiye alalımki bizi duymazdan gelmek isteyenlere fırsat vermeyelim;)

• Beğen
Tepkiler: Yamaç Eşmeliler
Arkadaşlar ben şu anda Ankaradayım p.tesi akşam gelicem salı günü isterseniz dilekçeyi imzalar dilediğiniz bir yere bırakabilirim. Arkadaşımda imzalar 2 imza 2 imzadır. Sorun olurmu?

• Beğen
Tepkiler: çaylak26
MÜJDE! Sonunda beklediğimiz izin çıktı 16 ile 17 ekim de iki eylül caddesinde imza toplanıcaktır:))) dilekçeyi indiren arkadaşlar bu günler boyunca getirebilir yada daha önceden benimle itibata geçip getirebilirler.16 ile 17 ekim tarihinde duracağımız tam nokta esnaf sarayının önü olucaktır stand kurulmuyacak imzalar elden toplanıcaktır bizi tanımanız için gerekli ayrıntıları bir kaç içinde mesajla atıcam desteğiniz için teşekkürler:)

Çaylak26 daha forumda yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum. Bana özel mesajla mail adresini ya da telefon numaranı falan atarsan p.tesi geldiğimde dilekçeyi bi şekilde sana teslim edebilirim.

bülent organizasyon nerede nasıl olacak saat kaçta olacak artık vakit yaklaşıyor yazar mısın? avea da değilsin ki eskisi gibi her gün arayım :) geçme dedim sana başka şebekeye :) avealı olmayana iyi davranın diyorlar ama sen zorla kaşındın :) eskiden senı arıyordum gelışmeyı buraya yazıyordum :)

selam muhsın, yarın saat 12 de adalar mıgrosun onunde dıye bılıyorum. yanlısım varsa duzeltılsın kı bende yanlıs zamanda yanlıs yerde olmayayım :) bulent de ılk fırsatta bıldırecektır sanırım.
bu arada edılen sıtemlerde arkadaslar haklı, mangalda kul bırakmayan arkadaslar ortalıkta gorunmuyor...

• Beğen
Tepkiler: Muhsin Özyiğit
mesajı özelden gönderdim ilgin için teşekür ederim ayrıca.Arkadaşlar bu arada kampanyamızın başarılı olması için basınında gerekli olduğunu düşündüm ve sevdiğim bir tanıdığım sayesinde Şehir adlı gazete imza toplama günlerinde birinde bizimle röportaj yapıp yayınlıyacak bu sayede kampanyamız daha etkili olucak ve daha çok ses getiricek.Ve muhattaplarımız konuyla ilgilenmek zorunda kalıcaklar birazda diğer yerel gazetelere mail atıcam ve imza gününe davet edicem basında ne kadar yer alırsak o kadar ses getiririz.Bu arada dilekçeyi indiren arkadaşlar faceleri varsa esklesin beni Ali gülücü iyi forumlar

• Beğen
arkadaşlar etkinlik adalar migros önünde saat 12 de başlayacaktır.bülen abinin dediğide bu etkinlikti sanırım.bana bilgi üyesi olduğum tema dan ulaştı yarın temacılar olarak 12 de adalar migros önünde bisikletleri ile bulunacaklar yarın görüşmek üzere

• Beğen
bugun iklim için hareketımızı yaptık sonra bülent hocam yolda bizi satsada :) kızılinler köyüne çaya gittik :)
kızılınler resımlerı face de iklım hareketını koyuyorum buraya bulent hocam

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: burak ülsever
Eline sağlık Ferhat Hocam, o kadar yol yaptık ta İzmir'den geldik gene satış gene satış olmaz ki :)))

@burak ülsever

bülent satış cümleleri sana haberın ola tamam cumartesi düğünün var anladık ama bır kızılınler yapacaktın bızımle söylemedı deme :)

Geri