Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Bence bu Pazar ı değerlendirelim.

Haftalık gezi Perşembe gününe katıldım ve gerçekten çok güzel zaman geçirdim.

Son Pazar bi gez olmadı sanırım, öyleyse bu pazar birşeyler yapalım diyorum. Gidilecek yerleri Hava sıcaklıklarınıda dikkate alarak değerlendirelim. Dileğe göre mangal falanda uyar. Sabah git akşam gel hesabıda olabilir. Tavsiyelerinizi eksik etmeyin lütfen.

Porsuk barajı olabilir.

Çarşamba Akşamı 28/07/2010
Saat 20:30 kalkış vakti
Eskişehir Vilayet Meydanı
Rota: Kızılinler
Gerekli: Yedek İç lastik, yama, pompa, far

• Beğen
Tepkiler: ozic
@Barış Birlik

geçen hafta
hem çarşamba'yı hemde pazarı pas geçtik,
yarın kızılinler . . .

@burak ülsever

amatör olmama rağmen ekipmanım olsa gelecektim ama ne kask var ne suluk henüz.

Arkadaşlar zaten Burak abi pazar günü için plan çizmiştir kafasında ... UMARIM !!!

Sarıcakaya yı düşündüm ama, fazla sıcak olur gibime gelyor. Burak abinin varsa planı iyi olur tabi.

sıcaktan bişey olmaz ıslak şapka giyeriz kask takmayız ferah giyiniriz bol su içeriz ve sıcaktan etkilenmeyiz;) ;) ;) ;) :in:

@Furkan köleoğlu

çantamın şişe gözünde 1.5 litre artı birde mataram var :D yokuş olmasın yeter burdan düzyol durmadan bozüyük giderim

eğer bir program olmaz ise Bozüyük veya İnönü hoş olabilir .

@ozic

malesef pazar günü planları cumadan önce açıklanmıyor :D mesaj gittimi yerine

Bu pazar günü Eskişehir'de olmayacağım, o nedenle herhangi bir rota tasarlamadım, üzgünüm ancak İnönü'ye gitmeniz sanırım en iyisi olur. Hava gerçekten de sıcak, Muttalip, Sarıcakaya taraflarında yol çalışması var Üniversite Kampüsünün önü rezalet ve gereğinden de fazla köpekler mevcut. Eskişehir - Bursa yolu üzerinden İnönü en iyi rota olacaktır diye düşünüyorum. Eskişehir'in tüm köy yollarında asfalt erimiş yada üzerine zift atılmış durumda bilginiz olsun. Bu gün saat 20:30 da Vilayet Meydanında görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
@Barış Birlik

Hımm bu pazar Eskişehir de değilim tekrar ifade edeyim. geç kalmanın nedeni ise günlük yaşantıdan kaynaklanmakta Barış ve herkezin istediği, giderken sorun çıkarmayacak yollar tespit etmeye çalışıyoruz.

:Skull-175

Geri