Scudo Sports

Eskişehir

Bu toplantıya katılamayanlar üzülmesin her hafta toplnatı oluyor.Birdahaki toplantıyı yakında duyrurcam.Bu arada bir kaç hafta boyunca finallerimden dolayı pek aktif olamıyacam ama finallerden sonra çok farklı ve daha önce yapılmamış etkinliklerle tekara dönücem.Bisikletin sanat ve kültür yönünü Eskişehir de geliştrimeye yönelik olucak bu seferki etkinliklerim.Bu çabamda bana yardım etmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir ve birlikte çalışabiliriz;) Herkeze iyi forumlar dilerim

Scudo
Arkadaslar pazar gunu yapılacak olan faalıyetın lınkı asagıdadır.
(link)

esk ye heykelden başka bişi yapıcaklarını sanmıyorum imza flnda bi işe yaramıyo bu spora değer veren hiçbi belediye yok genelde heykelere takılıyolar gitimiz yerlerdende kovuluyoruz eskde bu spro yapmak gerçekten çok zor =)=)=)

Eskişehir coştu ne kadar güzel Mustafa Burak pazar gunune etkınlık düzenlemiş bende düzenliyorum bir manı cıkmazsa eğer.Birileri Eskişehiri durdursun :) herkez bisiklete biniyor maşallah.

Yerini geçtim düzgün yazmayı bilmiyor.

@ferhat köse

Eskişehir'in coşmasına gerek yok Ferhat Hocam, bu kentte 1000 lerce insan bisiklete biniyor.

@burak ülsever

Burak bende bu şehirde yaşıyorum binlerce insanı tabiki biliyorum ben forum olarak söylemiştim :) aynı anda 3 kişi birden etkınlık yapıyoruz dıye :)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı
Beyler değerli bir arkadaşımızın Scott Voltage BEYAZ bisikleti çalınmıştır. Gören duyan lütfen insanlık namına 544 370 83 45 bu numaradan bi msj bi çağrı bekliyoruz. İii günler!!!

• Beğen
Tepkiler: Ali Okur
nerde çalındı? eğer seninde şehrinde yazdığı gibiyse eskişehirde şarhöyük'e bakın. Geçmiş olsun

Geri