Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@Kadir Özen

işte zaten bu kilitler o makaslara dayanacak şekilde üretilmiş. en azından bu marka :)

bir de bu kilidi açabilmeleri için ellerinde iki tane alet bulundurmaları gerekiyormuş ki genelde hırsızlar tek alet taşıyorlarmış. o yüzden bu kilitlerin güvenlik seviyesi yüksek. 1500$'a kadar bisikletler için yüksek güvenlik sağlıyor. kendi sayfasında daha ayrıntısını bulabilirsiniz.

(link)

merak etmeyin herhalde bizim çingeneler ellerinde bulunan makaslarla bu kilidi kesmeye kalksalar makas ellerinde kalır herhalde :) ne de olsa onlar da fakir hırsız bu yurtdışındakiler gibi profesyonel değil..

• Beğen
Tepkiler: Kadir Özen
dostum bısıkletı hıcbıryere bırakma sehır ıcınde.ılla bırakman gerekıyorsa esnaf bır arkadas edın dukkanın ıcıne koy evde ıse sakın ha sakın bınanın ıcıne onune kılıtlemeye kalkma marka bısıkletı takıp edıyorlar benım arkadasın 3 ncu kattan goturduler kronunu bınanın gırısınde bıanchı olmasına karsın kılıtsız vazıyette. 3ncu kata cıkıp kilıdı kırmıslar ve o buyuk demır makaslar 16 mm çapında demiri kağıt gibi kesıyor gerısını sız dusunun evde bısıkletıne bir köşe ayır derım sehırdede esnaf bır arkadas edın en guzelı bu :)

eskişehirde bu kryptonite marka yada muadili sağlam kilit bulabileceğim bisikletçi mevcutmu? sanıyorumki türkiye amazon da kara listede yani amazondan alışveriş etmek mümkün değil. eskişehi yada türkiye sınırları içinde çok uçuk fiyatlı olmayan sağlam kilit satan bir yer mevcut mu?

@Kadir Özen

nasıl yani amazon.com'a da mı giremiyorsunuz. ben bir 6 ay önce arşe, susturucu falan aldım amazon.com'dan. vergisi, taşıma ücreti vs.. türkiyedeki fiyatından ucuza geldi. nasıl kâr koyuyorlar hesap edin :D

ben de bunun aynısından alacam ama kişisel görüşüm kadro üzerine böyle kilit falan takmak bisikletin görünümünü bozuyor. o yüzden ilkönce bir arkaya takılan eşya taşıdığınız aparattan, far mar ıvır zıvır bir kaç şey biriksin toplu halde alayım diye düşünüyorum.

bisikletçi olarak akın bisiklet varmış. ben de trek türkiye'den aldım adresini. vişnelik tramvay durağının oralardaymış galiba.

@erdem öncel

dostum eskişehirde bır malzeme alacaksan once bır sor derım her soylenılen yere gıtme sonra ben nıye pahalıya aldım dıye sorarsın kendı kendıne herseyın ucuz oldugu yer var pahalı oldugu benım kendi şahsi tecrubelerım akın bısıklet ve muratoğlu bısıklete ugramayın bıle derım sebebını ısteyene özelden anlatırım buradan ayıp olur malzeme alacaksanız önce internetten araştırın sonra çınar bisiklete sorun çünkü eskişehirdeki tek bısıklet malzemelerının toptan satıcısı çınar bısıklet o yuzden en aşağı fıyatlar onda fakat oradanda sadece malzeme alın sakın bırsey yaptırmaya kalkmayın ınsanın yüzüne bakmıyorlar esnaflık duygusu bıraz zayıf kendınızın yapamıyacagı bır bakım onarım işi olursada bence tek tek gezıp kafanıza en uygun bısıkletcıyle muhabbetı kurun cunku el emegının lıste fıyatı olmaz aranızdakı muhabbete bakar.

bende 5. katta diye içim rahat ediyodu ya , bu kötü evdede annem kızıyo :( napıcam ben ya . Parça konusundada ben kadromu almak için Ankara'ya gittim aldım trenle internet fiyatından ucuza geliyo nedeni aşırı bir pazarlık payı var ben expert kadro almaya gittimiştim 165 lira sitede nakit filan 145e aldım deltadan :D

@phoenix33

bursadan arkadas 14o lıra 6 taksıt aldı dostum moralını bozmak gıbı olmasın ama kargosuda 10 -15 lıra anca tutar tren parası gıt gel hızlı ıle 32 lıra normal ıle en ucuz 11 den 22 lıra :)

sporcunun kalitesi konusunda haklı olmakla beraber bisikletinde kaliteli ve hafifolması etkili uzun zamandır bisiklet kullanıyordum ama bunu profesyonal anlamda yapmak istiyorum uzun yol ve dağ sürüşleri için almak istiyorum sanırım brazda araştırma vaktim var yardımcı olursanızda çok sevinirim

hocam espark derim en azından bırakılabilcek ortada bi mekan ben oraya bırakıyorum ama benimki tabi sizinki kadar iyi sayılmaz :) yinede o benim değerlim tek güvenli olan yer şimdilik orası sanırım :) kısa süreli tabi

bahsedilen bi esnaf bulma fikri oldukça güzel ancak şehir içinde farklı noktalarda farklı dostlar edinmek gerekicek. yoksa yürüyerek tüm çarşıda gitmek en az 1-2 saat alırki bu az bi süre değil....

yaa aslında benim ankarayı gezme gibi bi niyetim vardı aslında o var bide şunu söyleyeyim esparkta bisiklet bırakacaksanız eğer garaja girin ben öyle yapardım eskiden , dışarda çocuklar park eden bisikletlerin üstüne çıkıp zıplıyorlar ayrıyetten hırsız geliyor anahtarla açar gibi sokuyo teli açıyor kilidi en iyisi akraba yada esnaf :)

doktorlara kilitliyorum ben genelde ve hiçbirşey de gelmedi başıma o kadar kalabalığın içinde cesaret edemiyorlar ama ağaçlarla kapanan veya gözden uzak olan bir köşeye bırakırsan çalınma ihtimali artar

@Kadir Özen

o zaman cep dostu, hafif, rahat bir ikinci bisiklet derim. bunları görünce alasım geliyor :)

http://www.productwiki.com/upload/images/trek_navigator_3_0-400-400.jpg

http://www.besportier.com/archives/urban-bikes-for-sale-trek-belleville-wsd.jpg

dostum bır daha söyluyorum bırıncı kural bıraz sabır ıkıncı kural öğrenmeye çalış yanı eğitim ucuncu kural ne ıstedıgını anla dorduncu kural cebındekı parayı asla söyleme gerısı gelır merk etme.

katılıyorum balkonda yatan bi salcano lionum var arka kulağı yamuk olduğu için kullanamıyorum tamir eder etmez expertimi baş köşeye koyucam ikinci bir bisiklet alışveriş için çok gerekli

o zaman bir tanesinden bir tanesine karar vermen lazım. uzun yol için bisikletler genelde ince tekerlekli oluyor. dağ bisikletleri ise kalın ve ağır tekerlekli. hibrit (her iki kullanım için de uygun olan bisikletler de var)

cross bike: bunlar daha çok yol bisikletlerine benzer bir kadroya sahip ama daha dik bir duruş pozisyonu sağlayacak şekilde düz bir gidona sahipler. ve yarış bisikletlerinden daha kalın 700C (28-32 cm genişlikte) tekerleğe sahipler.

city bike: bunlar daha çok şehirde bulunan engebeli, pürüzlü arazilerde de gezinebilecek şekilde dağ bisikleti boyutunda (26 ") tekerlere sahipler. oldukça hızlı ve her koşulda kullanılabilecek şekilde tasarlanıyorlar.

comfort bike: bunlarda adı üzerinde tasarımında daha çok kullanıcının rahatlığına önem verilen bisikletler ;)

arkadaşlar en güzeli doktorlarda takılan mtb ci arkadaşların yanına kilitlemek:) onlar orda kalabalık olduğu için kimse yaklaşmıyo her ne zaman bi mtb ci topluluğu görsem direk oraya koyuyorum:) esparka girerkense rica ederek otoparka girip kitlerseniz daha güvende olursunuz;)

Geri