Scudo Sports

Eskişehir

eskişehirde çingen diye bir illet varki sormayın yahu kücük boylu boyalı saclı yalın ayaklı hırsızlar onlar yokmu onlar başbelası kelimesi onların üzerine cuk oturuyor

Scudo
facebookdan eskişehir bisikletliler derneği ile doğa ile ilgili bir gurup vardı doğalı gurup perşembe aksamları sehır ıcı gezı yapıyor bısıkletlıler dernegı mustafanın eşliğinde hafta ıcı hafta sonu gezıler yapıyor bu hafta sonu yok dıye bılıyorum olmadı face den beni bul profıl resmım aynı ben sana oradan davet yollarım derneğe gerısını sen takıp edersın dostum elımden gelen bu kadar

@Necatii Durmaz

diğer konuda cevapladım oradan okursun aynısını buraya yazmayım sımdı forum kalabalıgı yapmayalım :)

bisikletliler derneği olarak haftada 2 kez toparlanıyoruz.
pazar günleri ve çarşamba akşamları

* pazar günleri genelde orta ve uzun mesafeli geziler yapıyoruz (ki geçen hafta sonu baya bi ıslandık)

* çarşamba akşamları da saat 20:15 te vilayet meydanında toparlanıp
kent içi 1 yada 2 saatlik turlarımız oluyor

facebook'tan yada bisikletliler . org dan yada bu forum üzerinden etkinliklerimiz hakkında bilgi edinebilirsin. telefon ile ulaşmak istersen

535 250 17 63

(bu pazar bisikletliler derneğinin gezisi olmayacak çünkü bu pazar istanbul'da buğaz köprüsünden geçeceğiz.)

şehir içi gezintilerine mtb kullanıcısı olmadığım ve büyük ruble kullandığım için katılamayabilirim. daha çok benim için antreman niteliğinde olucak hemde sizlerle beraber olabileceğim orta ve uzun mesafe gezilerde yanınızda bulunmak isterim antreman bisikletimi toparladığım zaman size ulaşırım.. umarım güzel bi yaz geçiririz..

mustafa bak senın reklamını ben yapıyorum .hakkımı alırım ona göre sen yokkende senı temsıl edıyorum yanı :)

garaj olayına katılıyorum :D o chuckylerdende nefretttt :)

Bak bunu bilmiyodum bide sadece ön tekerden bağlamadığınız sürece çalınması otoparktan neredeyse imkansız

yaaa ben tekerler olarak genelleme yapmıştım :D zaten bende 1.5 metreye yakın bi kilit var , ön teker , arka teker , kadro hepsini bi seferde ağaca bağlıyorum :)

@phoenix33

iş inada bınerse zıncırın uzunluğu onemlı degıl demır makası ile 5 sanıye surmuyor 3 yerınden kesmesı :)

Öncelikle bende Eskişehirli olduğumdan halini anlayabiliyorum.benim tavsiyem bisikleti sağlam bir zincir (motor kilidi) ile kilitleyip gözünün önünde bulundurmaya çalış.Malesef bu çingenler basa bela.

arka çatalın ordan demire bağlardanız demir makasının yanaşması zor olur bide espark mevkindede koca makasla kesmezler yani :D

@Hüseyin Demirel

emın degılım ama gunduz gözu işlem tahmınımce şöyle oluyordur önce panel van bır arabanın arkasına iki kişi demir makası ıle oturuyordur arabayı suren bısıklete yaklaştıgı zaman yan kapıdan cıkan iki kişinin zıncırı koparıp arabanın arkasına atması 30 sanıye cıvarında bır zaman dılımındedır dıye ılk aklıma gelen bızım gıbı adamların aklına gelıyorsa nıyetı o olan ınsanın aklına neler neler gelmez sonra 250-300 lıraya 1000 lıralık bısıklet ılanları cıkıyor ıkıncı el sıtelerınde resımsız vazuyette ve anında satılıyor elden satılanlar var o fıyatlarda ne nufus kagıdı fotokopısı ıstıyor alan ınsan nede fatura soruyor ucuza aldıgı ıcın alan memnun satan memnun 30 sanıyede 300 lıra olan sadece asıl sahıbıne oluyor.

Geri