Scudo Sports

Eskişehir

arkadaslar bende bir tane mtb var,ama tekerleri incelttirdim ince taktırdım yani,ama çok kaliteli bir sey değil
eğer geziler olursa katılmak isterim ama ilk etapta yakın yerler,çünkü kendimi çok hazır hissetmiyorum ama bozüyük falan olur herhalde
msn freezone07@hotmail.com görüşelim

Scudo
merhabalar.adım hakan ogü tıp 3 öğrencisiyim.foruma daha yeni üye oldum. şu an itibariyle tam 3 saattir site içerisinde gezinmekteyim ve okuduklarım sayesinde bisiklete olan tutkum inanılmaz dercede arttı.özellikle gezi makale ve fotolarını görünce bu maceraları yaşayan kişileri içten içe kıskandım doğrusu.:rolleyes: geçen hafta aldığım ucuz şehir bisikletimle şimdilik sadece okula gidip geliyorum.kondüsyonumunda :ci: kötü olduğu ayrı bir gerçek.ama yinede eskişehirdeki bisiklet tutkunu arkadaşlarla gezi ve turlar hakkında tanışıp konuşmak isterim.kendinize iyi bakın.görüşmek üzere hayırlı pedallar... fako_pass@hotmail

@celladwww
yarışlar,turlar,geziler vs hakkında************.net'ten bilgi alabilirsin

Yarışlara katılmayı değil de kısa ve uzun mesafeli turlar ile çevreyi gezmek istiyorsan bize bekleriz :)

hoşbulduk.çok teşekkür ederim arkadaşlar.bu aralar biraz kondüsyonu toplamaya çalışıyorum.en kısa zamanda gezi ve turlara katılmak isterim.

@celladwww

şimdi diyorsundur buda KİM DİYE?? kendimi tanıtayım ben Eskişehir'den 25 yıllık Ahmet.sizlerle birlikde kısa turlara katılmak istiyorum. backbone@mynet.com bu hem mail hemde msn adresim...

selam...Ceyhun PEKUZ seni tanımıyorum ama tanışmak isterim.kısa turlara katılmak sizlerle olmak bana büyük bir haz verecektir.Eskişehir'den 25 yıllık Ahmet...şimdiden tanıştıgımıza memnun oldum.....backbone@mynet.com..

selam arkadaşlar Eskişehir'den 25 yıllık Ahmet....Eskişehir-Bursa turu hiçde fena olmaz hayali bile beni heyecanlandırıyor...backbone@mynet.com....bana ulaşırsanız sevinirim.msn ve mail edresim aynı

@erencaner

bisiklet aldınmı bilmiyorum ama tarifdeki yer kredi kartsız taksit yapmıyor bende baktım oraya şuan whistle 614 kullanıyorum iyimi bilmiyorum ama bana yetiyor...

ewt ya heryerın ısmı degıstı heralde orasıda ogretmenler cd sı oldu:d

tabi bursa yolunun birde dönüşü var bu arada bende tramvaydan pek memnun değilim bisikleti sürekli tramvay yolunun kenarındaki taşlardan zıplatmaktan bıktım

bende kütahyadayım ya bi toplanıp gelemediniz iki adımlık yere gelin gezelim kütahyamızda ;)

ahmet abicim bu 1 hafta okul ve sınavlar nedeniyle bisiklet dahil olmak üzere tüm sosyal ve kültürel faaliyetlerime ara verdim.hayat döndüğüm zaman tanışır kısa kısa turlarız.kendine ii bak.hakan ben 21 yıldan beri...

haklısın valla çaylak.bisikleti sürmüyor gibiyim paso elimde taşıyom tramvay kaldırımlarını aşmak için.bir de ben hergün saqvaş caddesini kullanıyom.yolda gitsen araba var sıkışıyorsun,kaldırımda insan var küfür yiyosun,tramvay yolunda ne olduğu zaten belli.hayat zor.cyklist kondüsyonu bi toplim ilk kütahyaya gelecem.takılırız vazo mazo..kendinize iyi bakın

aynen öyle acayip karışıklık oluyo ben de iki senedir öğretmenler caddesindeyim(eski savaş cad) anlatamıyoz adresi millete.zaten isim değişti ama öğretmenler caddesi demiyoz.ismi 'eski savaş caddesi' oldu resmen.akın bisiklet de vişnelik tramvay durağının hemen orda.her geçişte bakarım oraya içim yanar.

bende forum a yenı katıldım ancak gordugum kadarıyla benım yasımda (16)cok fazla kısı yok bende yarıslara deıl ama turlara gezılere vs. katılmak ısterım eger bu sekılde sureklı gıdenler varsa haber verırsenız sevınırım...

Eskişehirde amma çok bisiklet dostları varmış:D Hiç haberimiz yok Beyler bir gün toplaşalım yav

İyi iyi ekip büyüyor :) Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.

@escudos

escudos seni aramızda görmekten çok memnun oluruz biz her haftasonu biyerlerdeyiz, mesele 2 hafta önce çalkaradaydık, geçen hafta sakar ılıcalarına bi gezinti yaptık,

bu haftasonuda avlakkaya da yürüyüş var bu seferde ama biz bisikletle gitmeyiz düşünüyoruz, başlangıç noktasına kadar otobüsle bile çıkabiliriz çünkü yürüyüşü yapacak olan grup başlangıç noktasına ücretsiz ulaşımı sağlanacak kumanyada ücretsiz

Eskişehirdeki arkadaşlar bence bunu bi değerlendirin.,

bilgi almak için 221 22 50 - 1144 ü arayabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: eYa
Geri