Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Güzel bir bisiklet olmuş
Dert etme...
forumu yavaş yavaş öğreniyor insan
(tabi burada yöneticilerimizin gayretlerini unutmamak lazım)

ozur dilerim onu benım arkadas yazmıs

saten ben kendım konu actım

tebrikler mücocum 1 yıl sonra olsada topladın bisikletini.kazasız belasız pedallaman dileğiyleartık senide aramızda görmek istiyoruz

abi onlarada çözüm war biz yıkamıyoz benzin istasyonlarında tanzikli suyu tutunca ne çamur ne kir kalıyo:D sen yeterki gelcemde demokraside çareler tükenmez

abı sana resımlerı duzenledıgın ıcın tesekkur ederım mutu sanada kaan nabıyım anca oldu ama sonunda topladım hepınıze tesekkur ederım

beyler merhaba... bi sorum olacak; çıktığınızda kaç km yol gidiyorsunuz ve kaç saat sürüyorsunuz? yanlış anlamayın, maksimumu sormuyorum, normalde...

@maosxs
walla kaç km olursa.yorulana kadar hava kararıncaya kadar geziyoruz:D

geç olsun temiz olsun güzel olmuş bisiklet kazasız sürüşler...

betmo bende aranıza katılabılırmıyım toplama bır bısıkletım var benı tanımıyosundur kaan a sor o benı tanıyo cevap verısen sevınırım

@CROSSCU_31
tabi katılabilirsin... pazar günü antremanla karışık gezimiz var... İstersen katılabilirsin...

bende katılabilirmiyim
bertannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tamam ama benım bısıkletın bırtek bıseysı kaldı spacer lazım bıde furcun ustune takılan kapakta furcun gobegınde bosluk var yardımcı olursan sevınırım

@CROSSCU_31
tamam halllederiz bi incelemeye alırız bisikletini sonra neler eksik neler lazım ayarlarız hepsini;)

peki bu pazar nerde ve saat kacta bulusuyoruzyanlız ben bısıkletcıye sordumda sımdı benım furcun gobegunde bosluk var o fazla bınersen furc takımını bozdu ne yapmam gerekır yardımcı olurmusun

:Skull-175 CaBBaR:Skull-175

Geri