arkadaşlar disk fren çok ötmeye başladı sanırım balataları azalmış olabilir bide dün akşamüzeri o yokuştan inince frenler biraz gevşedi içini merak ediyorum nasıl açık bakabilirim eğer bitmişse nerden yeni balata alıp takabilirim bildiğiniz iyi bir yer warmı?
uğur gökay ların dukkanda malzeme varmı bilmiyorum. onların yeri yeni adalet sarayına yakın yerde kurulan cuma pazarı sokağının üzerinde. 2 cami arasında şehir tarafından girince sağ kol üzerinde oluyor. eğer onlarda yoksa dun tarif ettiğimiz bisikletciye bak . bide carşı karakolunun karsı sırasında özmert bisiklet var onlarda parca olabilir.
uğur abi bugün 5 de geleceğim ama büyük ihtimal aynı yerden tekrar döneceğim ekipmanları tamamlayana kadar o şekilde devam edersem daha sağlıklı olur bence
(fren bacakları da ptt kapalı olduğundan pazartesi ya da salı günü elime geçecek tektronun fren bacaklarından aldım...)
suluk ve kafesi için de hafta içine kadar temin ederim inşallah köşede birikmiş param vardı ...
aslında eski fren bacaklatı var benim eski bisikletin onları takıp biraz daha çıkabilirim eskiler ama belki iş görürler bir deneyeyim ben onları
hımmm yağmurda surus tekniklerine bakıp gelmek lazım
şaka bir yana benim dışımda gelişen ciddi mazeretler dışında ben her gun koşmaya niyetliyim benim ve bisikletimin sağlığı elverdikçe ve Allah cc nasip ettikçe dağlardayız!
abilerim ben bugün katılamayacağım galiba size gelecek olursam telefonla bildiririm ama gelemeyeceğim galiba... bir arkadaşım tatile gidiyor beraber vakit geçirelim dedi kıramadım... kusura bakmayın yarın haftasonu zaten görüşmek dileği ile ALLAH'a emanet olun...
Ekip üyeleri arasında kondüsyon farkı olunca haliyle kopmalar olacak ama bu arkadan gelenleri demoralize eden bir olay . Ama ne varki çalışıp kondüsyon tutmaları içinde bir sebep oluşturuyor. Bu çalışmaları yaparken kendimizi fazla zorlamadan, yetişecem diye tüm enerjiyi tüketip kasları laktik deposu haline de getirmemek lazım. Dün tek başıma biraz zorlayım dedim bugün sabahtan beri zor yürüyorum ...yaz bitmeden birz toparlansam ne güzel olacah ahhh ahh eski günler
evet bu akşamki turumuzda bitti cok şükür
12 km koşmuştuk ben uğur ve ilkcan telefon caldı amanın gökay abi nerdesiniz dedi kent ormanda bulustuk km 13 olmustu hadi abi biraz daha bak surda cesme var burayada bi bakın derken aşağı indiğimizde 34 km olmustu.
gökay ben senle dolasmaya devam edersem ya süper bir kondusyonum olur yada bedenim iflas eder sence hangisi olur dersin
yarısda basarılar diliyorum pedalın ve nefesin bol olsun kolay gelsin.
selam ve dua ile
not= uğur motorum yağ yaktı derken ne demek istediğimi anladın değilmi. ama itiraf et cok yorulduk ama süper keyif aldık değilmi? hele o yağmur yagdığında ortaya cıkan orman kokusu hiç bişeye değişilmez değilmi?
Bende İntervalden sonra sizinle yumuşatma yapıyorum iyi geliyo kaslar yumuşuyo güzel oluyor.Daha gidilecek yol var abicim bende sağ olduğum sürece sürüş yapacağım bisiklete binmeye gayret edeceğim.Spor gibisi yok.İçtiğimiz suyu da unutmayalım oda güzeldi.
Yarışta yabancılar varmış bugünkü yarışta parkurda zorlancaz gibi anlaşılan bakalım ne olacak.Yarışıp gelelim sizi bide Avlakkaya'ya götüreyim.Güzellikleri görelim.
Antrenmandan eve geldim üzücü haber aldım yarış öncesi moralim çok bozuldu karşı komşumuz trafik kazası geçirmiş eşi ve bir çocuk vefat etmiş.Ahh bu trafik kazaları çok kötü.Gidesim bile yok yarışa valla.Ne zorluklarla gidiyoruz koşturuyoruz değer bilen bir federasyon bile yok.