Scudo Sports

Eskişehir

yarın 6 da orada olacağım ama ben bisikletle ormana giremem, yine de tanışmış oluruz

Scudo
ormanın içinde koşulmayacakdır inşallah:eek:

hiç çıkmadım ormana ve ilk seferde zorlamanın doğru olacağını sanmıyorum (kendi adıma) bence o civarda yolda turlasak daha iyi olacaktır
zafer abi sizinle ve diğer bisikletçilerle tanışmak da benim için gurur verici olacaktır :D
sağlıklı yaşam turu çok kalabalıktı çok kişi ile tanışma imkanım olmadı :)

(bir de kask alsam yakında inşallah :) )

@Muhammed PINAR
merak etme kolay parkurlarda var ;) belki düşük tempo, benim bisikleti zorlamadan bir tur atabilirz:D

• Beğen
Tepkiler: Muhammed PINAR
bende gelmek isterim arkadaşlar ama biraz tedirgnim ya bisikletim bianchi orion ds ... daha önceden hiç böyle dağ gezintisi yapmadım bisikletle sadece şehir içi kullandım acaba dayanabilirmiyim bide benim evim şirintepede tıp fakültesinin orası bana çok uzak bu batıkent taraflarında oturan varsa haberleşelim..

@Muhammed PINAR

walla hiç bilmiyorum kardeşim ya bu sene sadece okumakla geçirdim hiç bi bisiklet üzerine araştırma yapamadım ama istediğiniz parça falan olursa elimden geleni yaparım

• Beğen
şirintepe tıp arası 5 km kadar. ki bu uzaklık ısınma turu olur :) ayrıca ilk tanışma olduğu için orman içine değil asfalt ve şose karısık parkura yöneleceğiz. bisiklet surmenin zevkine ciddi antrenmanlardan sonra varabiliriz bunu unutmayalım:)

selam ve dua ile

• Beğen
@uğurcan gültekin

abi çok mecaz kullanmışsın yaa seni anlayamıyoruz :D rezever lazım bize :

yahu motor felan yok :)
bisikletim kron zeon gökay cok zorladı parkurları öğretmek için onu vurguladım motor yağ yaktı derken.

@uğurcan gültekin

katılmaya çalışıcam ama bu akşam kandil

regaib kandiliniz kutlu olsun bu arada

Daha bir çok yer var Eskişehir ve çevre illerde zamanla hepsini gezdiririm.Balta girmemiş ormanlarımız dahi var.Ama her güzellik yorucu olacaktır mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: uğurcan gültekin
@esbike

katılıcam bu akşam ki geziye ama hiç bir araç gerecim yok korumalık kask suluk bile yok :( sorun olmaz deilmi gelmem?

@ugur_gurkan

uğur bey tanışma amaçlı olduğundan o kadar yorucu olmayacaktır ve uğurcan abi demiş asfalt da olacak diye hep beraber 6 da orda olalım
görüşmek dileği ile...

• Beğen
Tepkiler: ugur_gurkan
geleceklerin listesini yapsaydık daha iyi olurdu aslında arkadaşlar geç kalıcak arkadaşlarıda ona göre beklerdik işi çıkıpta gelemeyecekler telefonla haberleşip gelemeyeceklerini söylerse daha iyi olmazmıydı ?

@esbike

evet gökay'cım birazcık rampa indik cıkmak için 17 dakika pedalladık:eek:
orman içindeki toprağın kokusunu ve tadını yakından hissettik:cool: malum 4 yada 5 kere bisiklet beni tuş etti:D ama cekilen acı ve duyulan yorgunluğa rağmen alınan başarma hazzı ve ben yaptım diyebilmek gerçek anlamda dağ bisikleti sporunun ne olduğunu görmek her şeye bedel oluyor her ne kadar bu spora gec başlamış olsamda en azından oğlumu yetiştirmeye ve desteklemeye calışacağım tabii sizin destek ve önerilerinizle.

bu arada uğur kent park ta bisiklet yasak. ki orası otogarın oldugu yer. biz kent ormandan bahsediyoruz;)

ilk buluşma için şöyle birazcık turlarız yorulan yorulduğu yerde dinlenir yada geri döner

görüşmek üzere herkesin gecesi de mübarek olsun bu arada

selam ve dua ile

Geri