Scudo Sports

Eskişehir

@Bilici serhat

katılıyorum. plansız ve dengesiz aldığım kiloları ben de böyle verdim. ve tabii bisiklet. hala fazla var ama lastiğim patlak :islik:

Scudo
@dogukan demirbek

patlak yapılır ya spora devam bisiklette pedallamaya devam..d

aynen çok plansız ve dengesiz bir beslenme yüzünden bu kadar kilo aldım artık dikkat etmeye başladım günde max 100 gr ekmek yemeye çalışıyorum

@Bilici serhat

dış lastik. yeni lastik gerek o yüzden bekliyoruz. ama kiloda bir artış olmadı, sağolsun.

Yeni bisikletiniz hayırlı olsun. Ben yazları 1-2 aylığına Eskişehir'e gelirim. Kanlıkavak parkında her salı sokak sporu yapan ESK PAB grubu ile tanış. HEm birlikte turlara da çıkarsınız. Hemde spor yaparken yanınıza arkadaş edinmiş olursunuz. Facebook linkleri bu : (link) Her salı spor etkinlikleri ve her perşembe akşam turları var. Hafta sonlarında çoğunluğun isteğine göre turlar düzenliyorlar. Hepsi çok cana yakın insanlar. Şimdiden bol pedallar.

Bende spor salonunun kapalı ve basık olmasını sevmediğim için bisiklete ağırlık vererek zayıflamayı düşünenlerdenim, kışda dahil bisikleti kullanabilmek için çamurluk seti de taktım.
1.85 boy ve 103 kg ağırlığım var. Özellikle uzun turlara katılıp daha yoğun bir bisiklet kullanımı yapmayı düşünüyorum.

En kısa sürede PAB ile iletişime geçeceğim :)

120 nabız çok düşük, 120 nabızla yağ yakmak çok zor. 21 yaş için rahatça 140 nabıza çıkabilirsin ve güzel şekilde yağ yakarsın.

peki kaça kadar çıkmalıyım fazlası zarar mıdır ?

@YILMAZ Doğucan

Hoşgeldin hemşehrim :) bisikletin hayırlı olsun. Kilo vermeye gelince,ben şahsen ekmek yemeyi kesiyorum ayrıca öğlen ve akşam az yiyorum hooop zayıflıyorum :alkis: :cool:

Hoşbulduk hemşehrim :) Teşekkür ederim ekmek zaten yemiyorum da bir dönem fast food bayağı yüklendim şuan onun etkilerini atmak istiyorum inşallah en yakın zamanda atacağım :)

@YILMAZ Doğucan

Kaça çıkabiliyosan çık zaten kendine zarar verecek nabız aralığında fazla kalamayacaksın.

Teşekkür ederim Ali Bey ilginiz ve bilginiz için

ve bisikletim elime ulaştı yalnız bugün pek şanslı değilim galiba Eskişehir'de hava çok kötü yağmurlu bir durumda :/

Selamun Aleykum arkadaşlar..

Adım Hasan. Eskişehirde oturuyorum.Salcano Astro40 bisikletim var + aksesuar ( Km saati +arka stop + Ön far)

Herkese iyi günler dilerim hoşbuldum. Keyifli forumlar :)

Astro 40 almayı düşlediğim bisikletlerden biri hidrolik frenleri bir sıkıntı gösterdimi?

Resim paylaşacağım paylaşamıyorum :)

@Çağatay Y.

2013 ağustosta aldık . Düzenli olarak bakımlarına götürdüm. Ön fren %70 Arka fren %50 tutuyor diyebilirim. Servisteki Ustaya da dedim aldığım gibi tutmuyor frenler diye. Kontrol etti balatalar şişmiş vs. dedi 3 hafta balatanın gelmesini bekledik(ocak 2014). Garantiden değişti fakat bi değişiklik yok. Dün 3. bakımına soktuk arka frenleri törpülemiş bakalım kullandıkça sonucu yazacağım. Fakat genel olarak memnunum (Frenler dışında) Sürüşü mükemmel. ve çok hafif :)

@Çağatay Y.

2013 ağustosta aldık . Düzenli olarak bakımlarına götürdüm. Ön fren %70 Arka fren %50 tutuyor diyebilirim. Servisteki Ustaya da dedim aldığım gibi tutmuyor frenler diye. Kontrol etti balatalar şişmiş vs. dedi 3 hafta balatanın gelmesini bekledik(ocak 2014). Garantiden değişti fakat bi değişiklik yok. Dün 3. bakımına soktuk arka frenleri törpülemiş bakalım kullandıkça sonucu yazacağım. Fakat genel olarak memnunum (Frenler dışında) Sürüşü mükemmel. ve çok hafif :)

@YILMAZ Doğucan

Teşeükkür ederim :)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Buda resimler :)

(link)

Ön amortisörde ve sararma var tinerle sildim biraz geçti nasıl çıkarabilirim ?

Geri