Scudo Sports

Eskişehir

@ömer korkmaz

Bisikletin cok fazla önemi yok ömer.Bu gezi-buluşma akşam olacagı için asfalt tercih ediyoruz.Zaten asıl maksat biraraya gelmek.Görüşmek dilegiyle....

• Beğen
Tepkiler: ömer korkmaz
Scudo
@ferhat köse

Çok şükür dostum,sende biliyorsun iş degişikligi çocuk fln derken ara vermiştim.Artık herşey yoluna girdi bisikletime ve sizlere kavuştum.Saat 17.00 yada 18.00 olarak düşünüyorum.Gelirsen çok memnun olurum:in:

Akşama buluşma var mı arkadaşlar? Tabi hava yağmurlu olmazsa. Gerçi bisikletçiyi ne kar, ne yağmur durdurur ama yol bisikleti kayar sanırım :)

yok bulusma pek yapilmiyor eskisehirde nedense

evet biraz islaklik var fakat surat yapmaz ve ani frenlemezsen kaymazlar icin rahat olsun

Düzenleyen Bülent olduğu için ben birşey diyemiyorum buluşma yeri ve saatini yazarsa katılmaya çalışacağım.....

Arkadaşlar dun akşam buluşma oglumun rahatsızlıgından dolayı gerçekleşmemiştir.Haftaya inşallah birlikte olacagız.

@Bülent ONUTKAN

Çok Çok geçmiş olsun Bülent......

Bu arada yarın yeni tanışacağımız bir iki arkadaş için ufak bir çay turu düzenliyorum performans gerektirmiyor öğlen saatlerinde yapacağız15-20 km yol yapılacak katılmak isteyen forum arkadaşları olursa bana ulaşsın buluşma yeri ve saatini söyleyeyim.....

merhaba arkadaşlar. kırıkkalede öğrenciyim bu hafta sonu ailemi ziyaret sebebiyle eskişehire geliceğim inşallah... hava durumlarına göre hafta sonu için bi grubla antremana çıkmak isterim varsa pedalı güçlü uzun yola çıkan arkadaşlar benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim :rolleyes: saygılarıma...

merhaba arkadaşlar. kırıkkalede öğrenciyim bu hafta sonu ailemi ziyaret sebebiyle eskişehire geliceğim inşallah... hava durumlarına göre hafta sonu için bi grubla antremana çıkmak isterim varsa pedalı güçlü uzun yola çıkan arkadaşlar benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim saygılarıma...

Kesin bilgi almak istersen Ferhat Köse'abimize Mesaj atabilirsin.Hafta sonları Tur düzenliyor.Katılabilirsin.

@abdullah uluşerbet

Cüneyt abi teşekkürler ama arkadaşımız pedalı güçlü birini arıyor o yüzden ben malesef olamam .Aramaya devam etsin bulur inşallah.Birlikte pedallayacak bir arkadaş ne bileyim bisikletsever arasaydı o zaman seve seve bizde ona davetiye yollardık :)

benim konuyla bi alakam yok, eskişehir'de de diilim... ama arkadaşa hak verdim ben..

tek günü var... ve önceliği performans...

"bi gün, kim olsa anlaşılır, muhabbet edilir... sorun yaşanmaz zaten... böyle bi tura katılan kişi de illaki bisikletseverdir zaten..." diye düşünmüş olabilir...

oturalım bi yerde akşama kadar sohbet edelim... ama mesela 30 ve üstü ortalamayla 150 km gidebilen bi arkadaşsa, yol arkadaşı olarak, kendimi tavsiye etmem şahsen :)

(bence de, taaa ankaralardan eskişehir'e müdahale de ne demek :) bana n'oluyosa :) )

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
@Mehmet_Gürsoylu

Mehmet cümle aynen şöyle "varsa pedalı güçlü uzun yol yapmak isteyen arkadaş " ve ikinci cğmle "benimle iletişime geçsin" ben o yüzden kendimi katamadım sen bu durumdaysan arkadaş ile iletişime geç çünkü birde o şekilde istiyor benimle iletişime geçsin diyor....

pedalı güçlü ve uzun yoldan kastım; estağfrullah yanlış anlaşılmasında, ben olabildiğince acemiyim zaten, onu yazmaktaki amacım geldiğim kırıkkalede hiçbir bisiklet faliyetini olmaması ve benim kendi bireysel çalışmalarımın dışında bazı büyük çaptaki takım antrenmanlarının nasıl olduğunu görmek istemem. yanii; hani bi tabir vardır ya kendini aşmak die isteğim onu yaşamak yani. yapabileceğimin şeylerin üzerine çıkmak bunuda ancak memleketim eskişehirde yapabiliirm...
bilmem kendimi anlatabiliyormuyum..?

Geri