Scudo Sports

Eskişehir Kent Orman Hoplama Zıplama Antremanı!!?? :-)

@elise111s

onurcum merhaba , pazar günü gezi planın çok güzel. ancak manavgattaki mtb marathona kayıt için başvurdum. kabul edilirse cumartesi akşam oraya gideceğim. eğer gidemessem pazar günü görüşürüz. ama havada yağmurlu , kent orman çamur değilmidir :) birdaha düşünün isterseniz.:rolleyes:

tel numaramda 222 ile bitiyor, :)

Scudo
Oktay Abi maraton olursa sana başarılar, iyi eğlenceler. Olmazsa da bekliyoruz.

Evet dediğin gibi akşam bi yağmur yağdı ama pazara kadar kurumazmı ki? Yarın ve cumartesi güneşli gözüküyor hava.
Ama zaten Kent Orman da şart değil hani, hep beraber bir gezi yaptıktan sonra :)

Kent Orman kurumazsa Kızıliner, Eşenkara ya da Bozdağ'a da gidebiliriz.

Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.Arkadaş 10 gün olmuş öğreneli diyorsunuz ama çok uzun zamandır biniyormuş gibi.Tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
@bicycle16

Teşekkürler. Fotoğrafları beğenmenize sevindim.

@jamssea

Teşekkürler, 10 gündür bisiklete binen arkadaş havada asılı duran değil. Bi yanlışlık olmasın hani.:)

onurcum ben yarın sabah yarış için manavgata gidiyorum , bilginiz olsun. başka zaman görüşmek dileğiyle.

eskişehirliyim daha kentormana gidemedim ama havalar düzene girince bende bi gideyim bakim :)

@tnt

Git git, tavsiye ederim. Orman içinde , temiz havada, inişli çıkışlı, teknik patikalarla dolu zevkli bir mekan.

• Beğen
Tepkiler: oktay tiryakioğlu
Daha yeni yeni iniş çıkış vs. yapmaya başladık ileride daha iyileri de olucak inş.:D

Unutmadan yarın bende geliyorum .... ama saat kaçta buluşucazz...

Yarın sabah 10:00'da Adalar Migros'un önünde buluşalım.
Nereye gideceğimize buluşunca karar veririz.
Normal bi gezi gibi olur. Yani piknik tarzı olmayacak.
Herkes birbiriyle iletişime geçsin de kalabalık güzel bir gezi olsun.

Kesin liste:
1-Ceyhun Pekuz
2-Ceyhun'un arkadaşı
3-Zafer Sidal
4-Ali (Dark_King_26)
5-Ben
6-Arkadaşım Murat
7-
.
.
.

Bugün gidenleri gördüm yanımdan geçtiniz.
okullar kapansın bende katılmak isterim aranıza.

Geri