30 km ortalama. 1 saat 30 dk ordayız demekki hadi bakalım. Yine sibop kırılmaz, lastik patlamazsa eğer. Bu arada uzun siboplu 700x23 iç lastik bulmadım. Tamircinin birinde tek patlaklı vardı onu aldım. Ferhat abi akşam lastik evde patlamış kendiliğinden. Şans varmış yolda patlamadı tekrar. Halen arıyorum v jant için 700x23 iç lastik. 99 tane alacam
Eğer değiştiremez isen elindekiler benim janta olur sen getir ben sana uzun olanlardan getireyim ama bendekiler birer yamalı her sağlama 2 yamalı olur mu
Değiştirdim onların parasını aldım. Ozaman ben bir tane ondan alayım tekrar, senin için.. Uzun siboplu sıfır bulmam gerekli Eskişehir'de, bulmazsam aranıyora ilan vereceğim.
Bu gezi kopya oldu ondan açmadım
Çok daha hızlıydık bu sefer giderkenki yokuş pazar günkü kadar hissettirmedi kendini hakkaten. Pazar günü özellikle dönerken çok zorlanmıştım o bayırda bu sefer anlamadan geçti. Özellikle küçük dişlilerde kullandım bisikleti. Tam saate bakmadık da bir buçuk iki saatte gidip döndük 2 de çay içtik kahvede. Köyün içini gezdik bir de o yollar çok güzelmiş ya
hamam yolunun bittiği ( Atatürk lisesi tarafı) yerin karşı sokaklarından birinde (Atatürk caddesine doğru) güveniş bisiklet var Münir amca (usta) onda senin istediğin uzunlukta var irc marka olanlardan.....
Köy gezmek istiyorsan Kızılinlerden düz devam edin( kahveye girmeden Musaözüne doğru) biraz ileride yol ikiye ayrılır sol tarafa Porsuk barajı tarafına giderseniz çok güzel yerler göreceksiniz.(yada benim başlattığım konulardan Kalabak köyü-Gökçekısık köyü gezilerine bakarsan aynı güzergah)
pazar yağmurlu veriyor cumartesi güneşli.Takip ediyorum perşembe akşamına kadar pazar yağmuru devam ederse cumartesiye çekeceğim turu.Durduk yere ıslanmanın anlamı yok teknolojiyi kullanmak lazım
Cüneyt bey sizinle birlikte Trabzon Polis okulunda çalıştık İlk kom yrd olarak burada çalıştım. Kayhan bey ile görüşüyoruz sizi ona sordum o hemen hatırladı nasılsınız ben Artvin Emn.Md. Görevliyim zaman zaman bisiklete biniyorum resmini görünce hafızamda birşeyler canlandı görüşürüz