Scudo Sports

Eskişehir (ESBİG) ayazda çay keyfi 11.12.2011

Scudo
30 km ortalama. 1 saat 30 dk ordayız demekki :D hadi bakalım. Yine sibop kırılmaz, lastik patlamazsa eğer. Bu arada uzun siboplu 700x23 iç lastik bulmadım. Tamircinin birinde tek patlaklı vardı onu aldım. Ferhat abi akşam lastik evde patlamış kendiliğinden. Şans varmış yolda patlamadı tekrar. Halen arıyorum v jant için 700x23 iç lastik. 99 tane alacam:D

@ömer korkmaz

Çınara git orada var yeni geldi .....

Gittim abi siboplar kısa geldi. 3 tane almıştım birtane sizin için, iki tanede kendim için ama siboplar v janta için kısa geliyor.

@ömer korkmaz

Eğer değiştiremez isen elindekiler benim janta olur sen getir ben sana uzun olanlardan getireyim ama bendekiler birer yamalı her sağlama 2 yamalı olur mu :)

@Doğa Can Yaman

Doğa kendine yeni başlık açabilirsin :) her gezi ayrı başlık devam ....paylaşım için teşekkürler.Nasıl geçti bari onuda anlatsaydın :)

@ferhat köse

Değiştirdim onların parasını aldım. Ozaman ben bir tane ondan alayım tekrar, senin için.. Uzun siboplu sıfır bulmam gerekli Eskişehir'de, bulmazsam aranıyora ilan vereceğim.

Bu gezi kopya oldu ondan açmadım :p
Çok daha hızlıydık bu sefer giderkenki yokuş pazar günkü kadar hissettirmedi kendini hakkaten. Pazar günü özellikle dönerken çok zorlanmıştım o bayırda bu sefer anlamadan geçti. Özellikle küçük dişlilerde kullandım bisikleti. Tam saate bakmadık da bir buçuk iki saatte gidip döndük 2 de çay içtik kahvede. Köyün içini gezdik bir de o yollar çok güzelmiş ya :)

@ömer korkmaz

hamam yolunun bittiği ( Atatürk lisesi tarafı) yerin karşı sokaklarından birinde (Atatürk caddesine doğru) güveniş bisiklet var Münir amca (usta) onda senin istediğin uzunlukta var irc marka olanlardan.....

• Beğen
Tepkiler: ömer korkmaz
@Doğa Can Yaman

Köy gezmek istiyorsan Kızılinlerden düz devam edin( kahveye girmeden Musaözüne doğru) biraz ileride yol ikiye ayrılır sol tarafa Porsuk barajı tarafına giderseniz çok güzel yerler göreceksiniz.(yada benim başlattığım konulardan Kalabak köyü-Gökçekısık köyü gezilerine bakarsan aynı güzergah)

@Kader Kerem

pazar yağmurlu veriyor cumartesi güneşli.Takip ediyorum perşembe akşamına kadar pazar yağmuru devam ederse cumartesiye çekeceğim turu.Durduk yere ıslanmanın anlamı yok :) teknolojiyi kullanmak lazım :)

@ferhat köse

Tamam abi nasıl istersen inş pazar gidebiliriz yoksa programımı değiştirmem gerekcek :)

@Cüneyt HOCAOĞLU

Cüneyt bey sizinle birlikte Trabzon Polis okulunda çalıştık İlk kom yrd olarak burada çalıştım. Kayhan bey ile görüşüyoruz sizi ona sordum o hemen hatırladı nasılsınız ben Artvin Emn.Md. Görevliyim zaman zaman bisiklete biniyorum resmini görünce hafızamda birşeyler canlandı görüşürüz

Geri