@Barış TURAN
Soya sosunun olduğunu bende duymuştum fakat hala vazgeçemiyorum çok güzel yapıyorlar Bu arada beni kent meydanında çeşmenin yanından alırsınız uyarmı sizin programa.Mudanyada Bize oraları su gibi bilen bir arkadaş yardımcı olucak Mudanyadaki rehberim Alper döker
Tamam merinos parkının girişinde sizi beklicem Özelden Numaramı msj atıyorum Eskişehirden gelen kafile ile buluştuğunuzda beni ararsınız bende merinosun önüne gelirim.Alper bizi Tepedevrentin başında karşılayacak.
Abi teşekkürler Allahın izniyle geçen sene çok rahat tek başıma gitmiştim bu sene 3 kişi daha muhabbet gideceğiz gibi.....
@Barış TURAN
Barış muhtemel çıkış saatimiz sabah 05:30-06:00 olacak ama ilk bir saat sağlam pedal çevrilmiyor onu biliyorum daha önceki tecrübelerden.Varış saati tahminlerim ilk mesajlardaki gibi olur ama ben zaten ya İnegölde yada Bursaya girmeden önceki o rampanın tepesinde seni ararım.Geçen sene 80-85 i görmüştüm o inişte bu sene hayırlısı ile 90 ı zorlayacağım
Ben de o civarlarda sizi karşılarım abi.Hız konusuna gelince,evde eskiden kalan bir km sayacı vardı bir iki gün deneme amaçlı kullandım.Merkezde yokuş bir yerde 60 ı görünce dedim ne hıza ne km sayacına ihtiyacım var benim.söktüm attım.
@Barış TURAN
Normalde bende çok sevmem kadans saatine bakarım ama Bursa inişi çok güzel Barış, hakikatten insanı hıza zorluyor bu kadar akıcı tatlı bir iniş bu tarafta yok Hayırlısı olsun artık zaman azalıyor inşallah bizim kardeşlerden de sıkıntı çıkmaz kalabalık geliriz geçen sene konuşmadan o kadar saat pedal çevirdim garip oluyor
Abi ne köftesi ya Bursa'ya gidiyoruz köfte mi yiyecez valla ben orda iskenderden başka bişey yemem Fiyatlar biraz uçukmuş ama olsun ne zamandır gitmek istiyorum paraya kıyarım biraz.İş yerine de yarış pazartesiye uzadı derim kandırırım Tek korkum pazar günü yarışda hırpalanırsam ertesi güne enerjim kalmaz ama sanmıyorum çünkü dinlenmek için baya bi zamanım olacak.Her ihtimale karşı yeme işini sağlam tutarım akşamdan sabaha da pekmez bal Allah ne verdiyse Sürüne sürüne de olsa girecem valla Bursa'ya
Zaten o yokuşun başında bir mola veriyorum Barış keyif tüttürmek ve Bursaya tepeden bakmak için bir fotoğraf da şart oluyor o noktada.O rampayı çıkmanı tavsiye etmem o saatlerde ama gelirsen bizleri sevindirirsin.....
20:00 yada 20:30 seferleri ile döneriz Kader bugün itibariyle tur biraz kalabalık olacak gibi mehmet de kesin geliyorum dedi.Ömerden ses yok Abdullah kesin geliyor eğer 4 kişi olursak otobüs de bizim makineleri almaz ise 2 kişi 20:00 de 2 kişi de 20:30 da dönebilir.yada 21:00 arabasına kayabiliriz o saat aralığında kamil koç amcada 3 sefer var.Kader işin diğer yanı yaklaşık 220-250 km yol yapılacak bu kadar kişi ile o mesafe kat edilir mi diğeri sen hazır mısın kesin gelecekler ile Pazar günü konuşmam lazım zaten.
Ben büyük tur için geri sayıma geçtim;hedefe kilitlendim ve paus'a bastım.Şu köfte işi olmasaydı konunuza musallat ta olmayacaktım ya,bulaştım bir kez.Babalık içgüdüsü diyellim.Sevgili Ferhat,Nilüferden sonra 4-5 km lik bir rampa var,size leblebi çekirdek olur ancak o çıkışın Mudanyaya bir inişi var ki,tam ağır tahrik.O yolda tahriklere kapılmayın.Yüzme işini abartanlar,dönüşte elbette % 8-9 ları bulan 5 km yi tırmanırken,Önce Eskişehir-Bursa,ardından da Marmaranın serin sularında bıraktıkları ve çoktan laktike olmuş sevgili glikojenlerini arayacaklar.Köfteciler,iskenderciler ve balıkçıların sıralaması şöyle olur.Kaçanlar köfteciler ve balıkçılar,pelaton iskendercilerden oluşur.Muhtemelen Nilüfer'de pelaton kaçan köftecileri yakalar
Ayrıca Mehmet Gürsoylu haklı,ne köftesi? ya bursa'da iskender,ya Tirilyede balık
Hay Allah razı olsun abi bi anlayan sen çıktın millet takmış kafayı köfteye
Ferhat abi zaten balık falan yiyeceksek akşam yemeği olarak yiyelim yada hesap biraz kaçar o zaman ben kaç tane yemek yiyeceğimizi de bilmiyorum ama iskender şart Zaten yola çıkmadan önce ben burdaki GNS'ye bi uğrayayım da 5-6 kasa enerji bar alayım Vücuttaki karbonhidrat yakıtı 15 dk içinde tükeniyormuş o fındıklar fıstıklar zaten 5 dk lık enerji veriyor bu yol uzun ben yanımda pilav,patates getirmeyi bile düşünüyorum