Scudo Sports

Eskişehir-Bursa Yetmedi Mudanya deniz seferi :) 18 Haziran 2012

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Tepki
8.275
Bisiklet
Bisan
Merhaba arkadaşlar geçen sene tek başıma yaptığım Eskişehir-Bursa tur kalsiğini bu sene Mudanyayı da katarak denizde sonlandırmak istiyorum.Bir mani çıkmaz ise bu Pazartesi yani ayın 18 inde Eskişehir'den Bursa'ya pedallayacağız oradan Mudanya'ya giderek öğleden sonramızı deniz keyfi ile geçirip akşam tekrar Bursa'ya dönerek otobüs ile Eskişehir'e oradan da pedalla evlerimize gideceğiz.Tahmini yapılacak yol 230-240 km olacak gibi gözüküyor.Şu an 2 kişi belki sayı artabilir.Şimdiden hayırlı olsun bekleyin Bursa biz geliyoruz :) tur tarihinde bir değişiklik olursa muhakkak buradan bildiririm.Herşey yolunda giderse öğlen 10:30-11:00 gibi Bursa'da oluruz orada muhtemelen Barış Turan bizi karşılayacak hep beraber Mudanya yapacağız.Katılmak tanışmak isteyen arkadaşlar olursa özel mesaj ile veya buradan detayları konuşabiliriz......

Scudo
Şimdiden hayırlı yolculuk diyelim...Kazasız belasız gidip gelirsiniz inş :) bu cumertesi yada pazartesi memlekete gideceğim yoksa bu turu napar neder kaçırmazdım :) Seneye inş diyelim...Tekrar hayırlı yolculuk Ferhat abi:)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Kader Kerem

Bende seni arayacaktım haber vermek için birazdan, yazdığın iyi oldu .Sen memlekete git gel Eylül ayı için de planlar mevcut :) sezon yeni başladı daha......

Sevgili Ferhat;Mudanya deyince hemen akla Tirilye gelir;Tirilye deyince de balık.Mudanyanın 10-12 km batısındadır tavsiye ederim.

• Beğen
@Derya Keçeci
Abi önerini dikkate alacağım ama malum yol uzun ne şartlarda varırız bilemiyorum.Tek başıma olsam bir nebze tahminlerim çıkar ama yanımda gelecek arkadaşın ilk bu seviye uzunlukta turu olacak halimiz ne olur bilemem :) geçen sene Bursa tabelasına 4 saat 37 dakikada varmıştım bu sene o kadar hızlı olacağımızı zannetmiyorum.önceliğim denize girmek ama balık da az cazip değil hani :) gerçi uzun tur sonu her zaman kırmızı etten yanayım ama üstüne bir balık da yenilmez demem :)

@Mehmet_Gürsoylu

Mehmet haftasonu hem yollar çok kalabalık hem Bursa'nın bu tip piknik yerleri aşırı kalabalık oluyor .Hafta içi yollarda bir biz birde kamyoncular korna eşliğinde gidiyoruz biliyorsun :)

Mudanyada Sizi ağırlamaktan zevk duyarım Pazar günü Mudanyaya gideceğim (bursadan) işimi ayarlıyabilirsem pazartesi sizi istediğiniz yerde karşılayıp bende mudanyaya eşlike debilirim :) Kazasız belasız yolculuklar dilerim.

• Beğen
@tunahan beyhan

Tunahan teşekkürler.Yazdığım gübü öğlen saatlerinde(10:30-11:00) gibi Bursada 12:00-12:30 gibi de Mudanyada denizde olmak istiyoruz şimdilik plan bu.Muhtemelen Bursa girişinde tabelada Barış bizi karşılar onunla beraber Mudanya'ya pedallarız yemek durumunu şu an bilemiyorum ya Bursa da yada Mudanyada düşünüyoruz birde Mudanya yolu üstünde meşhur bir köfteci varmış orası da olabilir kısacası en geç 13:00 yada 13:30 gibi Allah kısmet ederse denizde olmak istiyorum :) dönüşü de 18:00-19:00 gibi başlatırız 20:00 yada 20:30 Eskişehir otobüsü diye düşünüyorum.Şimdilik plan bu ufak tefek değişiklikler aksilikler plan dışı işler olabilir.Sen bu planın istediğin yerinde dahil olabilirsin....

@ferhat köse
Tamam ben barış arkadaşımızla iletişime geçeyim bana msj atarsa sevinirim aradım bulamadım :) yemek işine gelirsek Yol üstünde özdileğin yanında köfteci yusuf var hem hesaplı hemde çok kaliteli orada yemeğimizi yeriz yaklaşık 1 gibide programda aksilik olmazsa mudanyada oluruz.Mudanyada Yüzülcek sınırlı yerler var en güzel yere sizi götürürüz :) ido tüm sahili bozdu :S yine son gelişmeleri ben takip ederim.

• Beğen
@tunahan beyhan

Barışın profili : https://www.bisikletforum.com/member.php?u=46571

ben onunla telefon ile temas halindeyim sende onunla iletişime geçersen sanırım buluşma bir şekilde ayarlanır Bursa merkezi tam bilmediğimden ben o konuya çok karışmak istemiyorum.Öğleden sonra da Ahmet Tarık Ok bize katılmaya çalışacak onunla da telefon ile irtibattayım....

• Beğen
Tepkiler: tunahan beyhan
Bu turu bende şimdi face'de gezerken gördüm. Bende Topçulardan pedallayıp geleyim gibi plan kafada belirdi. Neyse buradan gene iletişimde olalım.

• Beğen
@Kemal Caner

Facede yayınlamadım etkinlik olarak sadece forumdan link atmıştım demek ki etkisi hızlı yayılmış :) bekleriz tabiki ne kadar kalabalık o kadar güzel.....

Ben daha önce o bölgeleri hep arkadaşlarla pedalladım. Akşam dönüş karanlığa kalacağı için biraz stres yapıyorum. Neyse günler geçsin bakalım buradan haberleşiriz.

@ferhat köse

Tammdır abi..Bu yazı dolu dolu geçirip Eylül ve sonrası için hazır olacağım inş :) yaa bide kimle gidiyosun abi :)

@Kader Kerem

Şimdilik Ömer ve Abdullah gönüllü.Pazar akşamı netleşir herşey aksilik çıkmaz ise bu üçlü gözüküyor Abdullah en son bıraktığımız gibiyse Ömerin işi çok zor :) ben arada kaynar giderim :)

Abi bende gelmeyi çok istiyorum da pazartesi günü çalışıyorum ve pazar günü de Kütahyadaki yarış var eğer pazar günü yarışdan yorgun olarak çıkmazsam işten de izin koparabilirsem gelirim sizinle ama salı günü ölümü bulurlar heralde :)

@Mehmet_Gürsoylu

Kısmet diyelim Mehmet.Bu tura gelecek sen dahil Ömer ve Abdullah için yazıyorum tur sabahı bisikletin şurasında bu var, burada şu var diyen, akşam maç yaptım gece uyumadım, şunum eksik bunum eksik diyen Eskişehirde kalır bilgilerinize...yanınızda olması gerekenleri kesin katılacaklara pazar günü yazarım ama şimdiden ekleyeceğim mayo ve terlik olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
Tunahan,ben bursa çıkışında olacağım,yani Ferhat abilerle karşılaşıncaya kadar doğuya pedal atacağım.Yemek işine gelince,iş yerimize çok yakın Köfteci yusuf var ve hiç iyi düşüncelerimiz yok köfteleri hakkında.İçinde bir gram kıyma yok,soya kıyması.KAyış gibi afedersiniz.Yüzülecek k yer olarak Altıntaş diye bir yer önerdi bir arkaddaş.Mudanya erkeze varmadan güzelyalıdan girip sağa doğru gidiliyormuş.Araba ile 10 dakka dediler güzelyalıdan.Yokuş varmış biraz.Mudanyalı kimse yok mu takip eden?? Ben şu altıntaşı bi bırkaliyim.

Çıkabildiğiniz kadar erken çıksanız süper olur abi aslında.Sabah gün ışırken.

Geri