Scudo Sports

eskişehir-bursa turu

şöyle bi tura çıkamadım yha :d Hep hayalimdedir hep erteliyorum inşallah bu yaz bende giderim(bursaya değil tabi daha küçük çaplı)

• Beğen
Tepkiler: talha yavuz
Scudo
güzel bir tur olmuş yamurda bisiklet sürmekte bir başka güzeldir hani.
bu arada yemekleri götürmüşsünüz afiyet olsun. evvelki hafta bende bursada turlayıp uludağa çıkmıştım. resimler güzel paylaşım için teşekkürler ayağınıza sağlık..

• Beğen
tebrikler
yemekler ve bursa harika olmuş, yolun durumunu saymazsak,... Gezmek istediğim şehirlerden birisi bursa. sizinle gezmiş kadar oldum. bu arada beyaz kron benim beyaz güvercinimin adaşı olmuş.

Bu gezinin duyurusunu sitede yaptınız mı? Gerçi bu ara pek sık giremiyorum ama yine de hiç gördüğümü sanmıyorum. Eğer görmüş olsam geçen sene 17 ağustostaki ekibimizi toplayıp size katılabilirdik (yılın bu vaktinde pek mümkün olmasa da).

Sabah 8de yola çıktığınızı görünce en az 6 da varmışlardır diye düşünmüştüm 8buçukta varmışsınız. Sanırım hava şartları ve buna bağlı duraklamalar biraz daha uzatmış. Biz de 6da çıkıp 3te varmıştım. 4 kez yarım saat-45dklık molalar vererek 25km/s ortalama ile gitmiştik.

Gerçekten Bursa'ya gidiş bir de hava güzel olsa çok zevkli. Çünkü sürekli iniş. Bi tek inegöl sonrası adamakıllı bi çıkış hatırlıyorum. Bursa'dan Bozüyük'e kadar gelen arkadaşı tebrik etmek gerek çünkü gerçekten büyük bi iş bence de. Nitekim siz de güzel bir tavsiye vermişsiniz. Bursa-Eskişehir için en güzel yol otobüsle gelmektir bence de. İllaki gelinecekse de mezitlerde kamp yaparak 2 gün olabilir.

Ayağınıza sağlık. Eskişehir'de böyle uzun yol bisikletçilerini görmek sizlerle tanışma isteğini kabartıyor. Umarım en kısa sürede tanışırız. teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: S26 ve talha yavuz
@Umut Palabıyık

duyuru yapmadık
çünkü biraz spontane gelişti bizimkisi
gezinin uzun sürmesinin nedeni yağmur ve rüzgar
gerçekten yordu hava şartları ama bununda tadı ayrı
verdiğin linkleri açılmıyo bu arada
tanışmak dileğiyle

@talha yavuz

Aslında böyle kendiliğinden gelişmesi de güzel ama böyle mesafeler kolay alınmıyor. Gidildi mi ne kadar çok kişi gidilirse o kadar anı kalıyor.

Linkleri kopyala+yapıştır'dan sonra başına www. ekleyince açabiliyorum ben, sorun yok

Bizde bu yaz gitmeyi düşünüyoruz (ortalama 4.30 5 saatte)

Harika bir gezi olmuş, köfteler pideler...
Yalnız bisikletin arkasındaki o plastik kabın ne işe yaradığını anlayamadım.
Paylaşım için çok teşekkürler.

• Beğen
@talha yavuz

Talha kardeşim, duyarlılığın teşekkür ederim, zaten altına imzanı atmışsın. Benim grubumda da yalnız ben takıyordum, zamanla taciz ede ede hepsini kasklandırdım, varsın zorla olsun. :)

@Hakan Eşme
abi plastik kabın içinde makarna vardı
ama inegöle gelince dayanamadık köfte yedik
boşa taşıdık onu yol boyunca :)

Harika olmuş... keşke Bursalı birkaç arkadaşı çağırsaydınız karşılamaya ve şehir içi geziye :) Bu arada bir yanlışı düzelteyim ''heykel'' şeklinde belirtilen yer ''şehreküstü'' , heykel ulucami ile yeşil arasında kalıyor... :) Eğer Bursa'ya gelmek isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabiliriz :D

Güzel gezi olmuş, ikinize de tebrikler.
Bizlerle paylaştığınız için de teşekkürler.

En çok da köftelerle iskenderi beğendim... :rolleyes:

@brkymstn

uludağa çıkmak için gelebilirz belki bir süre sonra
haber ederiz inşallah,teşekkürler

@Kadir AYINTAP

evt maşallah sen de iyi geziyon,gemlik yalova turu yapmışsın bide
ona benzer bişey bende düşünüyom
1 gün bursa uludağ için 1 günde bursadan yalova istanbul için

Geri