Scudo Sports

eskişehir( bisiklet hırsızlığı)

decimus

Üye
Tepki
1
arkadaşlar corratec motion marka siyah bisikletim çalındı. bisikletim 2009 model x-vert motion modeli. kadro boyu çok yüksek ve eskişehirdeki en büyük corratec kadrosu.burdan kolaylıkla tanınabilir. üzerinde ince yol lastiği var ve bu özelliklere zaten hemen fark edilebilir. bisikletim aytaç caddesinden çalındı.nerde nasıl aranır bilmiyorum. kimileri polis isteyince eliye koymuş gibi buluyor diyor bu doğrumu veya ne yapmam lazım. yardımlarınız için şimdiden sağolun.
not : ekteki linkte bisikletin benzerinin resmi mevcut, benimkinde yol lastiği var tek farkı bu.

http://www.thebikelist.co.uk/imagecache/file/width/900/images/models/Corratec/2009/X-Vert-Motion_09/XVTMBL39.jpg

• Beğen
Tepkiler: Abdülhamit Topçu
Scudo
Geçmiş olsun.
Ne olursa Eskişehir'de oluyor.

• Beğen
Tepkiler: decimus
Çok gecmıs olsun dıyorum ama polıs bu konuda cok yetersız.Benimde daha once calınmıstı ve karakola gıttım durumu anlattım ama calan kısı bıyerlere bırakıpta bırı bıze ıhbar ederse bız alırız senın tarıfıne uyarsa haber verırız dedı.Bıkac gun sonra esnaf sarayı onunde bı cocuk kullanırken yakaladık bırakıp kactı bısıkletımı aldım.Umarım sizinkide tez bulunur,daha oncede soledıgımız gıbı kesınlıkle dısarıda kılıtlı dahı olsa bırakmayalım bısıkletlerımızı.Bol şans diliyorum...!

• Beğen
Tepkiler: decimus
tekrar hepinize merhaba arkadaşlar. geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. bülent, bu arada eski işyerine geldim sana danışmak için ama ordan ayrılmışsın sanırım.yolda izde görürseniz haberiniz olsun istedim.

ayrıca ilanımı düzeneyen Deniz Gökhan Tezcan'a çok tşk ederim.

Rica ederim. Eskişehir'de çalınma olayları çok sık oluyor malesef. Umarım bisikletiniz bulunur.
Fotoğraf eklemek için imzamdaki linklerden yardım alabilirsiniz.

geçmiş olsun hocam umarım bulunabilir.görürsem haber veriririm.tel no bırakırsanız iyi olur bence..

Geri