Scudo Sports

ESBİG Eskişehir Bozüyük turu 17.12.2011

Kış aylarının turları ayrı bir zevkli oluyor üstadım. Etrafınızda "kışında mı biniyorsunuz?" tarzında sorular soranlara verilen "evet" cevabının gururu bir başka.

Tur için tebrikler. Paylaşım için teşekkürler..

Scudo
@Fatih Sert

Abi senin konunda yazdığım gibi MTB ile sıkıntım yoktu her şartta binebiliyordum ama yol bisikleti ile ne yalan söyleyim kar yağmasını bekliyordum denemek için.Senin konuyu görünce denemeye gerek kalmadı :) kar yağar yağmaz yoldayım :) o sana sorulan sorulara mesaide her gün alıştım :) yakın çevre artık sormuyor yeni görenler ise değişik tepkilere devam :) alışacaklar nasılsa :) tekrar teşekkürler....

@Onur Şenel

Hee çok güzel oldu... Kimse sormuyo bana o spd pedalları akşam çamurdan nasıl temizledin diye :boese157: Yarım saat banyoda ayakkabı temizlemekle geçti yol bisikletiyle yaptığım offroad da cabası :)

@ferhat köse

Abi bu taş da bana geldi sanırım :) Yeter artık tarihde kara bir leke olarak kaldım bayılmaz olaydık :)

@Mehmet_Gürsoylu

Mehmet sana niye taş atayım bence övünmelisin nereden ne hallere geldin bir sene içerisinde.80 km yol gidemiyordun şimdi 200 km yol yapacak durumdasın cok rahat.Bir yıl önce çıkamayıp bisikleti eline alıp yürüdüğün yokuşları şimdi 20 km hızla cıkıyorsun .Tarihte kara leke değil senin mazini bilerek önüne bakmana faydası olur merak etme :) her tecrübenin bir faydası bulunur zamanı gelince sende anlatacaksın bunları :)

@ferhat köse

Tamam abi anladım..Hadi bakalım inş haftasonu hava güzel olurda yine beraber olabilirz:) Ama yağmurda böyle ıslana ıslana sürmeside ayrı bi güzel oluyo valla abi:) Geçen yakalandm yağmura çarşıdan eve gelene kadar güzel ıslandm...

@ferhat köse

Valla Mehmet'i tebrik ediyorum burdan..inş bizde bu kadar iyi seviyeye gelebiliriz..Bayılmayada, yorulmayada, en arkada kalmayada razıyım valla ;)

Ferhat kardeşim, yine benim gıpta ettiğim güzel bir yapmışsınız, sana ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Fakat iki patlayan lastikte olmasa pek tatlı olacakmış sanırım. Gerçi oda şans, geçen hafta içi Akşam kızılaydan döndüm 29 km problem yok, bisikleti bahçe içinden geçirip içeri alacağım, küçük bir dal parçasının üstünden geçti, ön tekere yapıştı sandım, bir tuttum, 1cm'lik diken hemde kürdan gibi. Akşam akşam hiç uğraşmadım,onu diyeceğim lastik işi şans. Ama bu işinde olmazsa olmazı. Ferhat kardeşim güzel resimler ve anlatımın için sana ve ekip elemanlarına Ankara-Eryaman'dan selam ve sevgiler gönderiyorum, hepinizin ayaklarınıza sağlık.

@Cüneyt HOCAOĞLU

Cüneyt abi çok teşekkürler.Söylediğin gibi şans işi ama benim bu sene 10 bin km de 4 defa lastiğim patladı ikisi aynı dış lastik ile turlarda diğerlerinden bir tanesini anlayamadım eve girince indi diğeri de gençlik sporun önünüde.Bence de gayet normal.Yedek lastik bol patlak engelleyemez :) Eskişehirden de Ankaraya selamlar....

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
@ferhat köse

Yok abi bunlar işin şakası zaten :) Sen her bayılma olayını hatırlattığında bir kez daha düşünüyorum eski günlerdeki kötü hallerimi :) Bak millet bana özenmeye başlamış :D

@Kader Kerem

Teşekkürler gelirsiniz niye gelemeyeceksiniz,olay zaten herkesin de dediği gibi sıkılmadan usanmadan binmekten geçiyor.Bisiklete olan sevgi bittiği an hiçbirşey olmaz :) Umarım benim yaşadığım bayılma olaylarını yaşamazsın çok kötü bir durum bisikletin üstünden düşmüştüm ben yorgunluktan :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Teşekkürler gelirsiniz niye gelemeyeceksiniz,olay zaten herkesin de dediği gibi sıkılmadan usanmadan binmekten geçiyor.Bisiklete olan sevgi bittiği an hiçbirşey olmaz :) Umarım benim yaşadığım bayılma olaylarını yaşamazsın çok kötü bir durum bisikletin üstünden düşmüştüm ben yorgunluktan :)

Hadi bakalım inş:) O sevgi her geçen gün artıyo nasıl bitsin ;) İnş kimseler yaşamaz ama onlarda bu işin tuzu biberi bee:)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
Tebrikler, her zamanki gibi güzel bir tur olmuş... :)

@Kader Kerem

Kader kötü haber :) haftasonu hava oldukça bozuyor kar gösteriyor yani uzun yol yapılmaz.perşembe akşamı iyice netleşir duruma göre kısa birşeyler ayarlamaya çalışacağım.Olmadı bu haftayı es geçeceğiz.....

@ferhat köse

Napalım abi sağlık olsun:) Bakalım perşembeye kadar belki değişir hava abi hiç belli olmuyo:)

• Beğen
Değişirse iyi olur bu hafta bende gelmeyi planlıyorum uzun bir yer olursa.Ama abi ortak bir zaman ayarlayalım pazara denk getirmeyin şunu.

• Beğen
@Kader Kerem

@Mehmet_Gürsoylu

Uzun yol olmaz gibi ama Bozdağ tepesinde termosta çay yapabiliriz gibime geliyor azıcık tırmanalım ısınırız :)

@ferhat köse

Fena olmaz valla:) Yolu falanda öğrenmiş olurum merak ediyodum zaten:)Tabii bisikleti satarsam gelememe durumumda olabilir ;)

Ferhat dostum. Güzel tur olmuş eline, pedalına sağlık. Bize göre bu turlar çok hızlı be..şöyle hafif turlar olmuyor mu hiç? Toprak filan..Geçen haftaki tura gelecektim ama işim vardı. inşallah bidahakine..

@M.Nuri TEKE

Abi bu pazar muhtemelen yağışsız veriyor ama oldukça soğuk olacak.O yüzden uzak ve hızlı yapmayalım diyoruz.Bozdağın tepesinde :) termoslarımızdan çay içelim diye planladık.Şimdilik plan bu hava durumu netleşsin yarın yayınlayacağım face den.Sana zaten otomatik davetiye gelir.Olursa kesin beklerim.....

Geri