Scudo Sports

Erzincan'ı Keşfetmeye Devam

Tugay Sonsuz Sert

Daimi Üye
Tepki
138
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar bizler yani Erzincan Bisiklet Derneği (ERBİD) bir doğa şehri olan Erzincan'ın her yerini keşfetmeye devam ediyoruz. Ramazan dolayısı ile gündüz doğa turlarını durdurmuş olsakta son yapmış olduğumuz turlardan birisini sizinle paylaşmak isteriz. Gelen geçen bilir Erzincan'da Girlevik şelalesi diye bir doğa harikası yer vardır. Bizler buraya gitmek istedik , gittik ve de çok güzel bir tur oldu. Uzun süre yağmurla cebelleştik ama evlerimize sağ salim döndük :) Turun yazı ve fotoğraflarını başkanımız Semih hoca kendi sitemizde paylaştığı için direk oranın linkini paylaşıyorum sizlerle. Okuyan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese bol pedallamalar. Bu arada unutmadan söyleyeyim. Erzincan'a yolu düşen bisikletçi arkadaşlarımızın bisikletlerini muhafaza edebiliyoruz bakım onarım vs. konusunda da elimizdeki malzemeler ile yardımcı olabiliyoruz. Kalın sağlıcakla.

TUR BİLGİLERİ:

ROTA: YALINCA -ÇAĞLAYAN-ULUKÖY-MERKEZ

MESAFE: 78 km

ORTALAMA HIZ: 16.9 km/s

MAX HIZ: 45 km/s

(link)

Scudo
Şelaleye girmeden önce bir askeri birlik vardı orada, 4. Zırhlı Tugayın piyade taburu. Hala orada mı?

@Raşit S

Ben görmedim. Belkide dikkat etmemişimdir bilemiyorum :)

Olsaydı görürdünüz mecbur. Ben haftanın iki günü oradaydım askerde. Şelaleyi soğuk hava deposu olarak kullanırmış eskiden teröristler.
Hatırladığım, Erzincanlı ların balık yemeye geldiği Çağlayan a. Sakaltutan a ne zaman tırmanacaksınız?

Geri