Sevgili forum sakinleri. Erzincan'da veya Erzincan'a yakın iseniz her Cuma günü Erzincan ve çevresinde turlar düzenliyorum. Beklerim. Bilginize. Sevgiler...
Tabiki bana bu siteden ulaşabilirsin. Mutlaka beklerim. En doğuda tek başımayım.
Rotalarımı kendim çiziyorum. Nereye gitmek istediğimi belirleyip daha sonrasında farklı farklı yollardan gidiş ve dönüşü belirliyorum.
Sevgiler...
valla serkan hocam bende yazın sivastayım beraber ortada bir yerde buluşalım diycem ama saçma olmazmı kızıldağda felan buluşuruz sonra seni sivasta misafir ederim dolaşırız işte dere tepe nasip olursa
Yok öyle olmaz. Sen bi haftasonu buraya gelirsin burada bi parkur yapar gezeriz. Öylesi daha iyi olur. İsimsiz arkadaşım beklerim her zaman. Sevgiler...
En iyisi o değil. Bir Sivas Bir Erzurum ortada Erzincan. Tek seçenek ERZİNCAN kalıyor. Tamam arkadaşlar başka itiraza ve öneriye gerek yok. Mantıklı olanda Erzincan zaten. Anlaştık değilmi?
Sevgiler...
tamam ama sözünüz söz olacak bak buluşucaz ben arabayla gelicem bisiklet taşıyıcısı felan herşey var atacaz bisikletleri arkaya gerekirse erzurum erzincan sivas gezmedik yer bırakmıycaz msn im sales@selamhost.com ekleyin ayrıntıları konuşalım ben sonuna kadar varım herkes batıyı güneyi keşfediyor biz de doğuyu keşfedelim yahu
tabii arabayla değil şehirler arasını arabayla kat ederiz erzurumda palandökene erzincan da gürleviğe sivasta kaplıcalara bisikletle gideriz ona göre yanlış anlaşılma olmasın euheuhe
bencede şehirleride bisikletle geçelim ama..
yolar pek tein olmaz sanırım.özellikle erzincan erzurum arası.yollar çok dar ve virajlı,tehlikeli olabilir.
bence en iyisi doğu karadeniz turu..
siz ne diyorsunuz.
Tabiki tanışabiliriz. Çok sevinirim. Adres ve telefonumu vereyim. Bekliyorum sizi çay içmeye.
Adres: Petrol 24 A.Ş. Tedaş Yanı Erzincan
Tel:0535 5135853
Sevgiler...
serkan hocam tamam yazın bir katakulli yaparız bana da uyar şehirler arası tur yapmayı bence erzincan dan sivasa sadece bisikletlerle gidelim size uyarsa en azından kızıldağı çıkmamış oluruz :S yeni aldığım kron 4000 de ne gider o yollar da peh peh kiziroğlu nun atı gibi