Erzincan'da Cuma Turları...

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
Sevgili forum sakinleri. Erzincan'da veya Erzincan'a yakın iseniz her Cuma günü Erzincan ve çevresinde turlar düzenliyorum. Beklerim. Bilginize. Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: aytac2448
Scudo

ismailofli

Forum Bağımlısı
Tepki
442
birader ben erzurumluyum ama denizlide üniversitedeyim.inşallah ağustosdan sora erzurumda olacam. iritibatı kesmeyelim.(rotalarınız nasıl oluyor?)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen

ismailofli

Forum Bağımlısı
Tepki
442
bu arada liseyi nevzat ayaz fen lisesinde okudum.
erzincanı az çok tanıyorum yani.
çok güzel bi doğası var.inşallah görüşürüz.saygılar.

• Beğen

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806

Tabiki bana bu siteden ulaşabilirsin. Mutlaka beklerim. En doğuda tek başımayım.
Rotalarımı kendim çiziyorum. Nereye gitmek istediğimi belirleyip daha sonrasında farklı farklı yollardan gidiş ve dönüşü belirliyorum.
Sevgiler...

no_name

Daimi Üye
Tepki
198
İsim
mesut
Bisiklet
Bianchi
valla serkan hocam bende yazın sivastayım beraber ortada bir yerde buluşalım diycem ama saçma olmazmı kızıldağda felan buluşuruz :D sonra seni sivasta misafir ederim dolaşırız işte dere tepe nasip olursa

• Beğen

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806

Yok öyle olmaz. Sen bi haftasonu buraya gelirsin burada bi parkur yapar gezeriz. Öylesi daha iyi olur. İsimsiz arkadaşım beklerim her zaman. Sevgiler...

ismailofli

Forum Bağımlısı
Tepki
442
en iyisi ikinizde erzuruma gelin.palandökene tırmanalı. sonra oraya buraya derken dönersiniz.
en iyisi bu heralde!!
bu bu.

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806

En iyisi o değil. Bir Sivas Bir Erzurum ortada Erzincan. Tek seçenek ERZİNCAN kalıyor. Tamam arkadaşlar başka itiraza ve öneriye gerek yok.:) Mantıklı olanda Erzincan zaten. Anlaştık değilmi?
Sevgiler...

no_name

Daimi Üye
Tepki
198
İsim
mesut
Bisiklet
Bianchi
tamam ama sözünüz söz olacak bak buluşucaz ben arabayla gelicem bisiklet taşıyıcısı felan herşey var atacaz bisikletleri arkaya gerekirse erzurum erzincan sivas gezmedik yer bırakmıycaz msn im sales@selamhost.com ekleyin ayrıntıları konuşalım ben sonuna kadar varım :D herkes batıyı güneyi keşfediyor biz de doğuyu keşfedelim yahu

• Beğen
Tepkiler: ismailofli

no_name

Daimi Üye
Tepki
198
İsim
mesut
Bisiklet
Bianchi
tabii arabayla değil şehirler arasını arabayla kat ederiz erzurumda palandökene erzincan da gürleviğe sivasta kaplıcalara bisikletle gideriz ona göre yanlış anlaşılma olmasın euheuhe :D

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806

Tamam Kardeşim. Valla bana soracak olursan Bisikletlede katederim o yolları. Ama nasıl istersen yaparız bi şekilde. Sevgiler...

ismailofli

Forum Bağımlısı
Tepki
442
bencede şehirleride bisikletle geçelim ama..
yolar pek tein olmaz sanırım.özellikle erzincan erzurum arası.yollar çok dar ve virajlı,tehlikeli olabilir.
bence en iyisi doğu karadeniz turu..
siz ne diyorsunuz.

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806

Bence sorun değil. Ama inşallah yaza kadar izin alabilirim. Alırsam katılırız. Sevgiler...

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806

Tabiki tanışabiliriz. Çok sevinirim. Adres ve telefonumu vereyim. Bekliyorum sizi çay içmeye.
Adres: Petrol 24 A.Ş. Tedaş Yanı Erzincan
Tel:0535 5135853
Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: ASKAyerYOK

ASKAyerYOK

Üye
Tepki
5
Hocam Çay İÇİn TeŞekkÜrler Sİzİ TanidiĞima Sewİndİm DostluĞumuzun Bakİ Olmasi DİleĞİ İle Saygilar ...:)

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.723

Harikasın Serkan:) seni yürekten amaa " İstanbul " dan:p destekliyorum pedalına kuvvet....sevgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806

Yeter ki gönüller bir olsun. Çok teşekkürler Sports-man. Sevgiler...

no_name

Daimi Üye
Tepki
198
İsim
mesut
Bisiklet
Bianchi
serkan hocam tamam yazın bir katakulli yaparız bana da uyar şehirler arası tur yapmayı bence erzincan dan sivasa sadece bisikletlerle gidelim size uyarsa en azından kızıldağı çıkmamış oluruz :S yeni aldığım kron 4000 de ne gider o yollar da peh peh kiziroğlu nun atı gibi :D