Scudo Sports

Eryaman-Kızılcahamam Turum.

@ferhat köse

Ferhat kardeşim ya boğazı kesemiyoruz, 87kg 7-8kg daha versem harika olacak ya dayanamıyoruz işte kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
@Cüneyt HOCAOĞLU

iyiymiş orası gerçekten ben salata bile söylememeyi düşünüyorum bir dahaki gidişime ne diye para vereyim onun yerine köfte yerim birde bisikletle gidiyorum yol parası kârı oluyor Köfteci yaşar ı burdada duymuştum ama gitmedim hiç zaten yusufta da sadece köfte yedim bir kere sucuk aldım çiğ evde yaptım ki aman allahım hiç mi et koymadiniz içine sırf baharat bin pişman oldum aldığıma kime dediysem aynı şeyi diyor sucuğu için yaşarın sucuğu varmı nasıl dır

Çok güzel bir tur ama aman sıcaklara dikkat. Artık bizim yaş grubu için önemli...,
Ayaklarınıza sağlık..

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
@mustafa genç

yolunuz bu taraflara düşerse yinede tavsiye ederim.

@Cüneyt HOCAOĞLU

onu 1 Mart'tan önce deseydiniz seve seve yerdim hatta 40 tl lik yerdim ama 1 marttan itibaren devrim yaptım kilolarimi devirdim yönetimi ele geçirdim 95 Kilo dan 75 e düştüm 2.5, 3 ayda hedefim 60 da kışın tekrar diyete başlarım diyorum bisiklet sürerken pek iyi olmuyor diyet şu An bile çok mutluyum ne zor günlerdi o günler hey hey arada kaçamak yapıyorum köfte ızgara falan ama öyle 3 porsiyon değil tabi az az

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
@mustafa genç

Mustafa kardeşim kilo hepimizin sorunu fakat bisiklete de biniyoruz, boğazıda fazal kesemiyoruz. Benimde 7-8 kg fazlam var, vermem gerekiyor. Zira seneye bir mani çıkmaz ise Sinop-Anamur planlıyorum onun için bu fazlalıkları vermem gerekiyor. Artık hayırlısı bir yoluna bakacağız. Sağlıcakla kal.

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
@Jörg Huchler

Sizlerin Manavgatın o muhteşem güzellikteki turlarınıza bakıca, bizim yaptığımız asfalt turu kalır. Teşekkür ederim.

Geri