Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet-Sedona 261

ömürcan güler

Aktif Üye
Tepki
25
Arkadaşlar ben Bursa'da oturuyorum ama Bursa'da çok fazla bisiklet satan yer yok onun için internette araştırma yapmaya başladım. İnternetten de daha önce hiç alışveriş yapmadım. İnternetten alış-veriş yapmanın avantaj-dezavantajlarını anlatır mısınız bana lütfen? Erdoğanlar Bisiklet diye bir yer var Ankara'da oraya gidip alma imkanım yok mecbur internetten bakacağım. Şuna bir bakın önerilerinizi bekliyorum...Şimdiden teşekkürler!..

Erdoğanlar Bisiklet'te 203 Euro yazıyor: (link)

Sedona'nın resmi sitesinde ise 300 Dolar: (link)

Sedona'nın sitesinden daha ucuz yazmışlar neden acaba?

Scudo
erdoğanlar bisikletten gönül rahatlığıyla aliş veriş yapabilirsin. telefonla arayıp lütfü abiyle irtibata geçebilirsin sana gereken biligiyi verecektir ayrica erdoğanlar bisikletteki fiyati daha uygun sedonanın adresinde 300 dolar olarak görünüyor erdoğanlarda 262 dolar

Merhabalar,

Ben de bugün Erdoğanlar Bisikletten iki adet Sedona 711 aldım. Kesinlikle rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Çok düzgün bir işletme.

@Hakan Eryiğit

Ben de ondan biraz korktum da resmi fiyatından daha ucuza sattıklarına göre bu işte bir şey var diye düşündüm ama yorumlarınıza bakılırsa düzgün bir işletmeye benziyor. Daha önce alışveriş yaptınız mı buradan?

@Mustafa Utku GÖKER

Sedona 711 de sitesinde 460 Dolar yazıyor. Ama Erdoğanlar Bisiklet'te ise 330 Euro. Benim korktuğum konu da bu resmi sitesinin önerdiğinden ucuza nasıl satıyorlar? İnternetten mi aldınız yoksa yerinden mi aldınız?

@ömürcan güler

evet daha önce aliş veriş yaptım ve devamlıda yapıyoruz hatta yakın zamanda tekrar bir alış veriş yapacagım :)

erdoğanlar bisikletten gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsin aklına en ufak şüphe gelmesin ben bir vida dahi lazım olsa oradan istiyorum.

@ömürcan güler

Merhabalar,

Gittim yerinden aldım. İlk bisikletim ve çok doğru bir yere gitmişim. Rahat olabilirsiniz.

Arkadaşlar Erdoğanların sitesinde ucuz yazmasının nedeni bisikletin 400 TL baz alınarak fiyatının belirlenmesi. Adam dolar ucuzken almıştır kârını koyup hesaplamıştır fiyatı 400TL dir oda. 400 TL dende satıyodur yani bu kadar basit :)

• Beğen
Tepkiler: Hazar Berkay
Geri