Aytekin dostum..
Seni sevgiyle,dostlukla kucaklıyorum.
Forum sayfalarında oturduğu yerden Erciyes dağ çıkışını okumak birşeydir elbet.
Fakat asla yaptığın işin büyüklüğünü hiç kimse oturduğu yerden kestiremez.
Dağları bilmeyen,Erciyes'i tanımayan bir insan, sıradan bir dağ çıkışı gibi görebilir bu turunu. Hatta bazıları başka dağlarla da kıyaslamaya kalkabilir.
Üç kez Erciyes zirve yapmış ( Bisikletle yapmayı aklımdan bile geçirmemiş) biri olarak diyorum ki. Zorluğu hiç bir yerle kıyaslanmaz Erciyes'in.
Dağcılar arasında kimse kimseye Ağrıya çıktın mı? diye sormaz örneğin. Ama Erciyes'e çıkan dağcı rüştünü ispatlamış sayılır dağcılıkta. Çünkü Ülkemizdeki diğer dağlarda olan tüm riskleri barındırdığı gibi, sadece Erciyes'e özgü riskler de mevcuttur.. Bunları bilen bilir.
Erciyes'e ilişkin forumda bir yorum yazmıştım.Linki aşağıda
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=2678&page=3
burada dağın bazı özelliklerine değinmiştim.Merak eden olursa diye..
Neyse dostum.
Fotoğraflardan anladığım kadarıyla Tekirden büyük sırttan ulaşmışsın Hörgüç kaya'ya.Bisikleti Hörgüçten geçirdin mi? Asıl zirve sırtına bisikletle ulaştıysan eğer, Binlerce defa taktiri hakediyorsun..
Hörgüç'te bıraktıysan bisikleti (ki ben olsaydım daha güvenli bulurdum ve öyle yapardım) Yine de yaptığın çok ama çok büyük bir iş.
Ben bir bisiklet sevdalısı olarak yaptıklarını gıpteyle izliyorum. Başardığın işleri takdir ediyorum.Kutluyorum. Dostlukla kucaklıyorum..
Dedim ya bu yaptığın şeyin ne anlama geldiğini bilen bilir.
İyi bak kendine..