engin özdemir
Üye
- Tepki
- 36
uzun zamandır fixie için kadro veya eski bisiklet arıyordum . internet üzerinden elde edemedim . sivasta öğrenciyim . caddede yürürken direğe bağlı mavi bi bisiklet gördüm yanaştım ne göreyim tam benim aradığım . üstüne bide kontra göbek çıktı kadro da 56 cm 28 jant . tesadüf desem değil Allah ın işi dedim sevindim. sahibini aradım civarda . adam küçük bi işini halletmiş gidecekken gördüm . satmayı düşünürmüsün dedim nietsizdi 12 yıldır kullanıyormuş . zorladım anlaştım aldım . hemen temizliğe giriştim . baştan yaratmaya çalışıyorum ama sivasta parça yok . bi bisikletçiye sordum işe yaramaz diye hurdacıya sattım dedi alüminyum parçaları. şimdilik gidon fidon boynu krank seti ve orta göbek lazım onlar olsa hemen sürücem ama şimdilik şu anki temizlik fotolarını atıcam . peugeot 78 tourist modelinin aynısı ama gidon boynunda 85 model yazıyo . elinde parça olan varsa alüminyum jant falan da lazım burda bulamıyorum görüşebiliriz. kontra sacks 3 vites . freni de olduğu için belki ön fren bile kullanmam. jant telleri çok pis temizlenmiyor yenilerini alıcam en son onu örücem . şimdı yağlamasını bıtirdim . sivasta pazar günü bit pazarı kuruluyomuş yenişehir mahallesinde oraya uğrıycâm bu pazar . oradada bulamazsam parça bekliycem artık .