Scudo Sports

enterasan kaza..

murat uludağ

Aktif Üye
Tepki
69
İsim
Murat ULUDAĞ
bugün şehir içinde trafiğe ayak uydurduk ve hız yaptık ve frenin önemini bir kez daha anladık. köprü üstünde istikamet ederken arkaya keskin bir bakış attım ve sol şeride gectim ilerde trafik sıkışıktı ve arabaların arasından bir bisikletli arkadasımı gördüm ve frenledim ama nafile hızım bi bisiklete göre en hızlı neyse oda onun gibi bişey di bisiklete carptım ve arkadaşımızı öndegi tofaş şahinin arkasına oturtmayı becerdik 25 lira jant ve lastik aldık arkadaşa 63 lirada köprü polisinden tehlikeye meyil vermekten cezamızı yedik belkide ilk kez polisten ceza yiyen bir bisikletliyimdir :) allahtan ikimizdede birşey yok sağlık olsun diyoruz...

Scudo
Sehir icinde mutlaka yavas gitmek gerekir ,nereden ne cikacagi belli degil , bisiklet yolunda bile yayalara cekilin demekten dilimde tuy bitti , gecmis olsun aman dikkat sehir icinde hiz yapmayin,arabalarin arasindan gecerken azami dikkat gosterin ..

Bu sefer çoçukluk ettik allah korudu. dileğiniz için teşekkür ederim.

geçmiş olsun.. çok bisikletli varda şehir içinde ceza kesiyorlar :) dolu dolu taşıyor valla.. ben arabaları sollarken veya yanlarından geçerken bile tırsıyorum insan çıkacak diye.. çünkü çarptığınız bir bebekli insan,çocuk olma ihtimalinide katalım.. şehir içi bisiklet çok riskli ve sıkıntılıdır.. tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: murat uludağ
Bir gun camlicadan asagiya iniyorum arabalarin gidis istikametinde ayni yonde kurallara uygun sonra park halinde ki araclara da dikkat ediyorum ama olacakya yasli teyzenin biri durdugu yerden koltuk degnegini yola paralel havaya kaldirdi karsidaki birine selam verdi ya:) carpsa bana direk cinayet ten yargilarlar , son anda kafayi egdim kask vardi ama cok pis duserdim carpsaydim.. :)

@Murat sonkaya

bunun da adı türk dilinde ucuz atlattık halbuki döviz kuru gibi bi çarpsan tavan yapacak borsa :D

bugün yol bisikletçilerine bir jeep carptı kırmızı ışıkta duramadı... 1 tane ağır yaralı var....

Büyük geçmiş olsun. Bencede trafikte kesinlikle hız yapmamalıyız.

Geri