Scudo Sports

En uzun nereden nereye yürüdünüz?

Scudo
galiba 10 küsür km dağlık alanda av için gezinmiştim.fakat dönmek zorunda kaldım bir yerden sonra. daha devam edilebilecek güzel bir ortamdı.üzerimde 5-6 kg gibi bir ağırlık vardı. fakat bazı yerlerin fazlaca dik olması ve yerlerde iğne yapraklı çamlardan dökülen yapraklar tırmanışı bir hayli zorluyordu. mutlaka bilenler vardır. buzlu yolda yürümek gibi oluyor.

Atatürk ün atayurdu Taşkaleden Türk dilinin başkenti Karaman a 9. ergin izci yürüyüşü mesafe 54 km.bayağı bi yorulmuştum ama liderler bırakmıyor.derelrden sularmı içmedik.ayakkabımız yırtıldı yalınayakmı yürümedik.ama sonunda tamamladık sancağı teslim ettik..

Okuldan eve yaklaşık olarak 10 km civarı yürüdüm. Sırtımda bol miktarda kitap vs. vardı. Bazn yine kafama eserse yürüyerek gidiyorum. Birkaç kez bisikletle de gittim ama çok fazla terlediğimden sıkıntı oldu.

aksaray metro istasyonunda inip ortaköye yürümüştüm kumpir yiyip kabataş tramvay durağına yürümüştüm :) kısa bi mesafe ancak o sıcakta gezinti amaçlı olunca gözümde çok büyümüştü..bir de 6km bisiklet sırtımda ( köylülerin omuzda uzun çubuk uçlarında 2 kova su taşıma görüntüsünde ) yürümüştüm...en uzun değil ama benim için en yorucu yürüyüştü.bu arada bisikletim, üzerindeki fazladan malzemeler nedeniyle yaklaşık 15 kg idi (rezalet değil mi :) )

2 yıl önce kış mevsimiydi fakat hava güzeldi 15.30-23.30 vardiyasından çıkmıştım biraz can sıkıntısıyla birlikte kafa dağıtmak için daha öncekilerden biraz farklı bir gece yürüyüşü yapmıştım. istanbulda oturanlar bilir. bahçelievler uefa meydanından 01.00 da çıktım eyüp sultan camisine kadar yürümüştüm vardığımda saat 04.30 olmuştu oradada bir taksi durağına uğramıştım selamınaleyküm aleykümselam oturup sohbet edip çay içmiştik çok da iyi geçmişti.

ümraniye çarşı'dan ümraniye adliye'ye kadar yürüdüm.dinlenmeden ve 10 km civarı.

e5 te bisikletimi kırdığımda büyükçekmeceden silivriye yürümüştüm bisiklet sırtımda.. yaklaşık 35 36 km.

Kayınpederimle bir Ramazan günü (Oruçlu halde) : Bursa-Sarıalan (Uludağ)-Bursa.
Bir sene sonra bir başka gün : Oteller-Küçük zirve-Büyük zirve(Uludağ)-Oteller (Bu sefer oruçlu değildik.)

@ozan_gurkan

Fazla efor harcamasaydın:)

Geri