arkadaşlar dikiz aynası şöförün arkayı görebilmesi için ön cama monteli olan aynadır.. biz türkler içinse cd... tesbih... vb... şeyleri asmak için kullandığımız aynadır... kırılmaya müsait aynalar ise 2 adet olup sol sağ ayna olarak adlandırılır.... bunları kırıp kaçarsanızda xcangel yakalar...
Eğer aracın ile yolda seni görürsen hiç şansın olaz.Direk yandan veya arkadan çarparım Sonrada beni yakalamamn için kaçarım.:rolleyes: Sen ne yaparsın bilemem Şaka biryana herkese saygılı olmak sanada saygı getirir
yaklaşık 3 doğumgunumdur düşünüyorum ve umursamıyorum artık, doğdumda noldu ? ahaa bisikletforum bağımlısı olduk ben cocuğuma sahip çıkıcam kötü alışkanlıklar ednimesine engel olucam ben yoldan cıktım bu forumda, o cıkmıcak
geçen hafta sahilde güzel bi çocuk gördüğümde ama daha sonra çığlıklar atan komşumun çocuğunu görünce saçmaladığımı farkettim
en son nezaman yalnız geldim yalnız giderim dedin?
öyle düşünmemek lazım...bak_!
gerçi her zaman ben bunu belirtiyorum...ama Allah nazardan saklasın...
ata hakan koç gibi bi tatlı küçüğü görünce ister istemez keşke benm olsaydı demekten alamıyosunuz kendinizi...
gelelim soruya. .en ne zaman oldu hatırlamıyorum..:rolleyes: ama ben bu cümleyi çok kullandım... üniv...sınav sonuçları geldiğinde 2.defa yaşadığım hayal kırıklığında olmuştu galiba...yine mateme büründüm bak şimdi.
siz en son ne zaman bi arkadaşınızdan hiç bi sebeb belirtmeden(farkında bile olmadan kırdığınızı hatırlamadan)beni bir daha arama mesaj yollama yolda görürsen selam verme şeklinde serzenişte bulunduğuna şahit oldunuz:_???
valllaa benimde kışın çektirdiğim videolar vardı (yaz-kış binerim vallaa acımam ) bikaç arkadaşım çekmişti tabi yerler buz tutmuş kaygan olunca arkayı kaydırıp hareket yapalım bari dedim tabi ilk bikaç harekette iyi yapınca cesaret buldum en sonunda bayaa bi cesaret topladıktan sonra (salak gibi) bisikleti kaydırarak acaba en çok kaç derece arkaya çevircem dedim tabi sonuç belli bi düştümki sağ omzumun üstüne o buzda videoları sildirdim tabi rezil olmak var işin sonunda ama kalsa bile o anılar canlanmasın die izlemem herhalde
sen hiç bi yere 3-5 saat oturup kalktığın zaman (koltukta uyumuşum ) dizlerinle boynun arası yıkanmış gibi terledimi ?