Scudo Sports

En son ne zaman........?

arkadaşlar dikiz aynası şöförün arkayı görebilmesi için ön cama monteli olan aynadır.. biz türkler içinse cd... tesbih... vb... şeyleri asmak için kullandığımız aynadır... kırılmaya müsait aynalar ise 2 adet olup sol sağ ayna olarak adlandırılır.... bunları kırıp kaçarsanızda xcangel yakalar...:):):)

• Beğen
Tepkiler: Emre Ede
Scudo
@xcangel

Eğer aracın ile yolda seni görürsen hiç şansın olaz.Direk yandan veya arkadan çarparım:D :D :D Sonrada beni yakalamamn için kaçarım.:rolleyes: Sen ne yaparsın bilemem:D Şaka biryana herkese saygılı olmak sanada saygı getirir

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
:D Çok basit seni Emele söölerim görürsün sen hehe...Zaten yolda görsen yakalamazsin kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
En son ne zaman araba ile kaza yaptin :D ?

@xcangel

Allah'a sukur oyle bı vukuatım olmadı daha :)

enson ne zaman natıonal geo. izledın

hatırlamadığım kadar önce izledim,
en son nezaman biz ailecek belgesel izleriz dien biriyle karşılaştın?:):)

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
Açikçasi hiç karsilasmadim.Biz izleriz ama ;)
En son ne zaman yasgününü yalniz geçirdin ?

en son yal günümü :( tatildeydimde ondna :D

en son ne zaman en yakın arkadaşının doğum gununu unuttun ?

çoğunlukla unuturum kendiminkinin geldiğinide farketmem özellikle son yıllarda:)
en son nezaman doğum gününün bir anlamı olmadığını düşündün?

• Beğen
Tepkiler: Emre Ede
yaklaşık 3 doğumgunumdur düşünüyorum ve umursamıyorum artık, doğdumda noldu ? ahaa bisikletforum bağımlısı olduk :D ben cocuğuma sahip çıkıcam kötü alışkanlıklar ednimesine engel olucam :D ben yoldan cıktım bu forumda, o cıkmıcak :D

en son ne zaman bi çoçuğum olsa dedin ?

geçen hafta sahilde güzel bi çocuk gördüğümde ama daha sonra çığlıklar atan komşumun çocuğunu görünce saçmaladığımı farkettim:)
en son nezaman yalnız geldim yalnız giderim dedin?

@hu_handan

öyle düşünmemek lazım...bak_!
gerçi her zaman ben bunu belirtiyorum...ama Allah nazardan saklasın...
ata hakan koç gibi bi tatlı küçüğü görünce ister istemez keşke benm olsaydı demekten alamıyosunuz kendinizi...;) ;)

gelelim soruya.:D :D .en ne zaman oldu hatırlamıyorum..:rolleyes: :cool: ama ben bu cümleyi çok kullandım...:( :eek: üniv...sınav sonuçları geldiğinde 2.defa yaşadığım hayal kırıklığında olmuştu galiba...yine mateme büründüm bak şimdi.:) :)

siz en son ne zaman bi arkadaşınızdan hiç bi sebeb belirtmeden(farkında bile olmadan kırdığınızı hatırlamadan)beni bir daha arama mesaj yollama yolda görürsen selam verme şeklinde serzenişte bulunduğuna şahit oldunuz:_???:(

püffffffff ! :D 5-6 ay oldu :D

en son ne zaman metallica - turn the page dinledin ?

puff,unuttum dur dinliyim şimdi:D
en son ne zaman yuh ne kadar para harcamışım dedin?

geçenay kredi kartlarımı öderken,
en son nezaman kullanmayacağını bildiğin halde birşeyler satın aldın?

sanırım 2 yıl önce tornavida seti almıştım.ihtiyacım olmadığı halde:D :D

En son ne zaman pc'ne parça aldın

"Ağustos 17" kız arkadaşımın doğumgünü hediyesini aldım.
En son nezaman Bisikletine bakım yaptın??

sanırım 1,5 ay önce:D

en son zaman bisiklet vidyosu çektin ve bisiklete binemediğin kış günleri onlara bakıp iç geçirdin:D

valllaa benimde kışın çektirdiğim videolar vardı (yaz-kış binerim vallaa acımam :D) bikaç arkadaşım çekmişti tabi yerler buz tutmuş kaygan olunca arkayı kaydırıp hareket yapalım bari dedim tabi ilk bikaç harekette iyi yapınca cesaret buldum en sonunda bayaa bi cesaret topladıktan sonra (salak gibi) bisikleti kaydırarak acaba en çok kaç derece arkaya çevircem dedim tabi sonuç belli bi düştümki sağ omzumun üstüne o buzda :D:D:D:D:D videoları sildirdim tabi rezil olmak var işin sonunda ama kalsa bile o anılar canlanmasın die izlemem herhalde :D

sen hiç bi yere 3-5 saat oturup kalktığın zaman (koltukta uyumuşum :D) dizlerinle boynun arası yıkanmış gibi terledimi ?

terlememmii :D guyaa çalıştığım babamın burosunda hemen hergun uyuduğum için sarıl sarıl terliyorum :D

en son ne zaman artk yıkanmalıyım dedin :D:D

Geri