Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En sevmediğiniz ders

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Benim biyoloji.Sayısal olmama rağmen sevemiyorum.Nedeni ise her yerden bir giren çıkan var :D,ezberlemesi zor oluyor.

Scudo
Lisedeyken biyoloji ve fizik, üniversitede statik ve mukavemet ve dinamik dersleri bana zor gelmişti. Üstelik dinamiği alttan alarak vermiştim. O dersimin hocası ben mezun olduktan sonra Zonguldak'taki üniversiteye gitti, şimdi YÖK üyesi.

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@Cem Şentin

Acaba mesleğiniz nedir?

@Harun Salcı

Aslen yüksek endüstri mühendisiyim. Ama işsizim. Şu anda GYTE İşletme Bölümü'nde doktora yapıyorum ve bugün, Temmuz'da ilkini veremediğim doktora yeterlilik sözlü sınavını vererek tez aşamasına geçtim :D :D Bu sınavı verene kadar ecel terleri döktüm. Ama şimdi rahatım :) :)

• Beğen
Tepkiler: Harun.
şimdilik termodinamik.. formül çok ve sınavda formül kağıdı yasak sınıfada 2 gözetmen düştüğü için kopyada zor..:( dahası ileride belli olacak...

Differensiyel Denklemler.Daha zor dersler var ama en sevmediğim ders olarak tarihe geçti:mad:.Yok böyle bir ders.Hiç bir ders bunun yanında daha sıkıcı ve anlamsız değildir.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
En sevdiğiniz ders desen daha kolay olurdu bir türlü karar veremedim hangisini sececeğime :D

Organik kimya :)

@Faruk ÇUBUKCU

yok usta öğretmen kaynaklı değil. Sayısalım iyi olmasına rağmen Geometriden okul hayatım boyunca kaldım (Sınıf gözetmeksizin) :in:

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
akışkan, hidrolik birde mat1 den çektiğimi ne askerde çektim, nede bu yaşıma kadar başka bir dertten çektim. hepsinin hocasıda aynı kişiydi. diferansiyali havada uçarak yüksek avarajla geçtim ama, o mat1 yok mu ömrümü yedi. 1. sınıftan uzattığım 5. sınıfa kadar her finalde, ve bütte çalışmama rağmen çaktım. en son hocanın yanına gittim, konuştumda öyle geçtim, yoksa ordada geçemeyecektim. valla mat1 kabusum olmuştu. dile kolay 10 kez sınava gir ve hepsindede kal.

@serkan hilal

:) :) Neler varmış yahu.Bir de okul hayatım boyunca.. :) Hala okumuyorsun , değil mi? Faruk öğretmen en büyük etken , bence..

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
Üniversitede iktisattı. Lisede fizik.

alanım sayılsal olmasına rağmen bende biyolojiden nefret ederim aslında güzel bir dal ama yapamıyorum yapsamda yapmak istemiyorum :D

Edebiyatı sevmem, zaten zorla(inat edip) 2 den 4 e yükselttim notumu. Fizik, matematik ve geometride başarılıyım. Branş dersleri olarak elektrik(kompanzasyon v.b.) dersini sevmem hatta nefret ederim. Dijital elektronik, kontrol ve kumanda konularında tek rakibim aselsan o derece :D

• Beğen
Tepkiler: sadana
Bende sayısalcıyım.Biyolojiye ve kimyaya bayılıyorum ama fizikten nefret ediyorum :(

Çoğumuz sayısalcıyız demek. :D

Geri