Scudo Sports

En Karizmatik, En Yakışıklı Hibrit Bisikletler

@ahmetcan44
hocam carraronun hangi modelini kullaniyorsun?hybrid bisiklet alma arefesindeyim de.aklimda 224 var.

Scudo
güzel modeller.

hybrid sınıfa sokulması için 28 jant olması konusu kesinliği var mıdır? yanlış hatırlamıyorsam hem 26 hem de 28 jant hybrid modellerle karşılaşıyoruz.

Sorumun temelinde mtb den hybrid e dönüşüm konusunun mümkünlüğü de yok değil.

@ALTINBAŞAK

Carraro Ride 28 Hybrid hocam, arama yaparsan direkt ulaşırsın konuya, forumda var.

@gokhunkurt

MTB'den melez/hibrit biraz zor. Hibrit modeller yol bisikletlerine daha yakın görüldüğü gibi. 26 inç oldukça kötü bir tercih olur yolda kullanılacak bir bisiklete göre. Ayrıca 28'lik lastikleri 26'lık kadroya uydurmak mümkün görünmüyor.

Şöyle bir şey olur; 29'luk MTB'ye, uygun profilde lastik ve jant uygulanabilir. Fakat ben örneğine pek rastlamadım. Çünkü MTB'nin kadrosu yol için uygun ergonomiye sahip değil.

konunun devamı gelmemiş. özgür bey özellikle bu işi biliyor gibi. cyclocross içinde böyle derlemeler olsa keşke.

işte budur yaw :) her şehir bisikleti sürmek isteyenin hayali.. fiyatı da çok uygun, sadece 4500 tl civarı :D

Buraya eklenmiş olan fotoğraftaki makineler bisikletse, ben ne sürüyorum bilemedim!!! :(

@erphan

İmkanım olsa, hiç düşünmeden verirdim bu makineye o parayı.

Geri