Scudo Sports

En İyi XC Lastigi

TravellerSeko

Aktif Üye
Tepki
30
İsim
Serkan
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
slm arkadaşlar,2.1 ile 2.3 inch arasında en iyi xc lastigi nedir acaba?fikirlerinizi bekliyorum (özellikle lastigi kullananların fikirlerini)

Scudo
Fiyat perfrormansı olarak Irc Myhtosc XC 2 yi önerebilirim.

1 yıla yakın kulandım.

Tavisye ederim.

@-erkan-

Yabancı bir kaç forumda araştırmıştım bu lastikler harika gerçekten fakat ömürleri biraz kısaymış..

Ben hutchinson python air light'ı önerebilirim..

peki michelin XCR dry ve Schwalbe Racing Ralph icin ne dusunuyorsunuz arkadaslar?bence en iyisi Schwalbe Racing Ralph,bir defa surme sansim olmustu arazide ve memnun kalmıstım

RAcing Raplh tam bir kuru zemin, yaz mevsimi lastigi. Ben de 2,25'lik olanlarindan vardi ve kac defa patlattigimi hatirlamiyorum. Ancak sanirim 2 sene once model bir guncellendi, koruma katmani eklendi ve biraz agirlasti.

XCR Dry icin bir sey diyemeyecegim, ama XC Dry II kullanmistim, gayet iyi bir lastik, biraz fazla yuvarlak profilli oldugu icin cok taslik alanlara gelmiyor. Toprak zeminde harika. Ancak bu lastigi sadece onde kullanmistim, arkada XCR 'Xtreme vardi.

Fiyatina gore en iyi lastik, bence IRC Mibro, hem cok iyi bir cekis lastigi, hem de oldukca akici bir lastik, kolay kolay patlamiyor ama cok da kolay bulunmuyor ne yazik ki...

bence tuhaf bir soru degil.on tana baslik acmam uygun olmaz herhalde en iyi ıslak zeminde,en iyi kuru zeminde gibi.herkes degisik zeminlerde degisik lastikler hakkindaki bilgi ve tavsiyelerini yazabilir.amacım fikirlerin carpismasi ve ortaya fiyat ve performans yonunden gayet iyi olan degisik zemin lastik onerilerini ogrenmek

arkadaslar vredestein markas hakkında ne dusunuyorsunuz? Cannondale Scalpel Olympic Edition'da bu marka kullanılmıs.

kuru zemin hızlı arazi sürüşü specialized fast track (gayet iyi) arkadaşımdan biliyorum

ben önde IRC mibro arkadada CST Pro Eps casing modelindeki bir CST lastiği kullanıyorum çok memnunum :)

Arazi sürüşü benim hususi ilgi alanlarımdan değil, lakin, eğer bulursanız IRC Notos XC, ucuz, hafif (kevlar), farklı arazi koşullarında iş görecek bir lastiktir.

arkadaslar lastigin kevlar olup olmamasi neyi degistirir,kevlarlı lastikler daha mı iyi?

arazide mükemmel tutunuş, asfalta silik lastik misali akıcılık, çamurda bilmem kullamadım,yagmurda temiz asfalt yolda on frenı tamamen kokleyınce bile 2 cm kaymıyor.
speacialized fast trak

Geri