Scudo Sports

En iyi Carbon kadro parça üreticisi hangisidir?

Tepki
25
bisikletim için carbon parçalar araştırmaktayım ağırlıktan biraz kazanmak ve görünüşü dahada cazip kılmak için,bir iki gündür yerli yabancı forum ve sitelere bakıyorum birçok üreticinin carbon parçaları bulunuyor.Ritchey,guizzo gibi markalar dikkatimi çekti bunlar özellikle ülkemizde de bulunan parçalar.ritcheyin distirbütörünü buldum guizzonun da ikinci eli canlı.

Bu markalardan veya daha fazlasından karşılaştırdığımızda sağlamlık hafiflik ve fiyat olarak en iyi carbon üreticisi hangisidir?ve Türkiyede ulaşılabilirliği olanlar hangileridir?

Scudo
Ritchey'nin full carbon seti(gidon, gidon boğazı, sele, sele borusu) 598 gr carbon olmayanı WCS set 818 gr aradaki fiyat farkı katlarca bence fiyat performans olarak degerlendirip satın alın saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Oguzcan Koselerden
Madem karbona para yatıracaksınız önce krondan kadrodan kurtulun malum yükün ağır kısmını maşa jant ve kadro çekecek...

Ben kadromdan memnunum.eğer custom bir planım olmasaydı direk carbon gövdeli kron alırdım ancak kafamdaki plan farklı.Ben burada hangi üreticinin carbonu iyidir bilmediğimiz iyi üreticiler var mı onu sormaktayım ;)

Geri