Scudo Sports

En Hızlı Bisiklet Değişimi Bu Sanırsam (Bicycle Change)

Scudo
güzelde zor biraz orda atlayınca düştüğünü düşünsenize

(niye kötü şeyler düşünüyoruz canım... güzel şeyler düşünelim, güzel olsun ;) )

süpermiş... yavaş çekim bile gayet hızlı =)

Bu arkadaş 1994 doğumlu Fransız bisikletçi Quentin Jauregui, yani sadece 18 yaşında. :) Kendisi aslında cyclocross kökenli ama Fransa'nın yol takımında da kendine yer bulmuş. Limburg 2012'deki Dünya Şampiyonası'nda ise genç erkekler yol yarışında ülkesini temsil etti. Bu görüntüler de Pazar günkü elit erkekler yol yarışından önce koşulan genç erkekler yol yarışından. Detaylı olarak bu konuyu bir blog yazısı olarak işlemiştim, merak edenler bir göz atabilir.

Kod:
http://www.bisikletsporu.com/2012/09/30/quentin-jauregui-ve-yildirim-hizinda-bisiklet-degisimi/

@Buyruk Alparslan

Blogtan açarak en sonunda videoyu seyrettim.(Facebookla işim yok).
Çok güldüm, teşekkür ederim.

Fransızca bilmeyenler için konuşmaları özetleyeyim.

Bisikleti veren: - İyi değiştirdi
Bisikleti alan: - Evet
Kameraman: (şaşkın)- Bisikleti değiştirdi mi?
Bisikleti veren. - Evet
Kameraman: (Hala şaşkın) - Vallahi filme aldığımdan pek emin değilim.
Bisikleti alan(elinde bisikletle) : Her halükarda ben aldım bisikleti!

Fıkra gibi bir şey!:)

ihtiyar hocam çok teşekkürler çeviri için, ben de merak ediyordum ne diyorlar diye. İzninle senin ismini de vererek blog yazısının sonuna bu konuşmayı ekleyeyim, böylece hikayeyi tamamlamış oluruz.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Blogun sonunu yeni okudum. Kameraman Jacky Durand' mis. Simdi daha da komik oldu. O kadar tecrübeli ve eski bisikletciyi bile bu kadar hayrete düsürmesi cok takdir edici! Aklima her geldiginde gülüyorum, herhalde kameranin kücük ekraninda ne olup bittigini hic anlayamis.

ben bile bir kaç kere izledim anca anladım kameraman o anda nasıl anlasın :)

Yol ayakkabısıyla nasıl koşuyor onu anlayamadım zaten.Yürümek bile zor o ayakkabılarla.

Arkadaş cyclocross kökenli birisi olduğu için böyle bisikletten inme, koşma, tekrar binme gibi olaylara bayağı alışkın. :)

Geri