Sayın deniz çelik;
Sizin Bianchi markasına kaşı tutumunuzun sertliği bizim gibi bianchi severleri üzüyor. Mesela ben özellikle Ultimate 2007 aldım. Çünkü seyahat ettiğim yollarda kazı çalışmaları nedeniyle Göbekten yaylı olmayan (Salcano Ephesos) bisikletim malum yerlerimde ağrı yaptı, şu anda iksinide kullanıyorum (şükür kazı çalışmaları bitti) ben Ultimate ile kısa birkaç mola ile 80 km yol gittim. Aynı yolu benimle gelen diğer arkadaşlarımdan birine de Salcano Ephesos'u verdim birlikte gittik, ben o arkadaşa göre yorulmamıştım bile, Sarıyerden Rumelifenerine çıkan o uzun yokuşu ben rahatlıkla çıkarken Salcano Ephesosu kullanan arkadaşım bisikleti uzun bir süre itmek zorunda kaldı. Bisikleti yüksek kadans ile kullanmam nedeniyle (bazen) meydana gelen titreşimleri Ultimate emerken Salcano Ephesos hemen beni hoplatmaya başlıyor. Karşıma bir tümsek, çukur çıktımı, Salcano Ephesos ile ayağa kalkmak zorunda kalırken Ultimate ile hissetmiyorum bile. Ancak hızlanma ve yormama bakımından Salcano Ephesos daha üstün.
Yani hemen şu bisiklet böyle, diğeri şöyle şeklinde yorumlşar yapma yerine nerede ve nasıl kullanmak hedefi olduğunu sormak lazım arkadaşlara.
Masela WAP'ın ağrılığından bahsetmişsiniz. Kilosu aynı olan iki bisikletçiden yokuş aşağı kendilerini saldıklarında üstün olanı ağır bisikleti olandır, yani arkadaşların maddi durumlarını da göz önünde bulundurmak şart.
Size bir sorum olacak: Mavic jantlar ile yorgunluk arasındaki bağı analayamadımi, açıklarmısınız.