Scudo Sports

En Güzel Rotalar Her Cumartesi NTV'de

Enes Şahbaz

Daimi Üye
Tepki
179
Bisiklet
Cube
http://img-cdn.ntv.com.tr/gorsel/yhEDWCBtXkWJdn3TFPxQUg.jpg?width=930&height=391&mode=crop&scale=both&v=20150310174705547&meta=rectangle
Her hafta bambaşka bir rota izleyen doğa tutkunu üç arkadaşın maceraları...

Sporla ve doğayla içiçe yaşayan Ufuk Sönmez, yetenekli, genç oyuncu Bora Cengiz ve her şeye meraklı Elif Tümen...
Üç arkadaşın doğayla başbaşa kaldığı program 'En Güzel Rotalar'; kamp yapmanın inceliklerini, en keyifli kamp rotalarını tanıtarak macera ve doğa tutkunlarını ekrana bağlayacak.
Likya Yolu, Manazan Mağaraları, Yedigöller, Kaçkar Dağları, Alaçatı; Kapadokya, Köyceğiz...
Türkiye’nin pek çok yerinde kamp yapacak üç arkadaş, gittikleri bölgelerdeki doğal ve tarihi güzellikleri keşfedecek, en iyi trekking alanlarını, en keyifli kamp yerlerini buralarda yaşadıklarını ekrana getirecek.
Elif, Ufuk ve Bora kimi zaman kanoyla mavi sulara açılacak kimi zaman sörf tahtasının üzerinde kendilerini rüzgara bırakacak...
Kamp yapmak için hangi malzemelere ihtiyaç var?
Çadır nasıl kurulur?
Kamp yaparken nelere dikkat etmek gerekir?
Kış ve yaz koşullarında düşünülmesi gereken detaylar nelerdir?
Kamp hayatı ile ilgili tüm detaylar, doğayla içiçe yaşanan maceralar, seyretmeye doyulamayacak manzaralar ve keyifli sohbetlerle En Güzel Rotalar Cumartesi 12.15'te NTV ekranlarında.

Tüm Bölümler:
(link)

Scudo
İlginç ve güzel bir programa başlıyor cumartesi kaçırmamaya çalışacağım.

NTV'yi bu manada seviyorum. Uzunca bir süre Serdar abinin Doğata Tek Başına programını yayınladılar. Heleki o dağ evi serisi yok mu ....

@mtb_rider Serdar abinin özellikle ilk programları süperdi sürekli survival:) şimdi trt de devam bizde izlemeye devam:harika:

@Yiğit Kirazpınar

Survival olayından anadolu kültürüne kaydı biraz amacı. Zaten aslında hep dediği şu. Benim asıl amacım insan ile doğa arasındaki kopmuş bağı onarmak.

@mtb_rider Artık sponsoru gençlik ve spor bakanlığı o yüzden survival olayından uzaklaşıp anadolu kültürünü anlatmaya başladı bence belki bu şekilde daha çok izleniyordur hem. Aynen zaten programın ismi de doğadaki insan;)

(link)

bilgilendirme için teşekkürler. umarım cumartesi geceleri tekrarını koyarlar.

pazar günleri genelde tekrar bölümlerini izliyorum. Herşey iyi hoşta orda bi tane çocuk var tavırları beni tav ediyor :ckkmk::acpsnr:

Serdar Kılıç'tan sonra bir çocuk programından ötesi değil hatta o bile değil, şahsi görüşüm böyle

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Birinci bölümünü 5dk izledim, çok yapay olmuş. Ben beğenmedim.

Bu kadar gaddar olmayın arkadaşlar.10 yıldır falan tv izlemeyen biri olarak,bulunduğum ortamda yüzümü ne zaman ekrana çevirsem ya saçma sapan kadın/evlendirtme programları ya da saatler süren spor(futbol) engizisyon mahkemeleri görüyorum.Amatör ruha yakın ama farklı bir nefes bence,izlemesem bile.Hani marjinal bizdik :) Böyle alternatif programlar en azından ekran karşısında felç olmuşlara bi kalp masajı etkisi yaratır.

Biraz göz attımda,Bora isimli arkadaş diğer arkadaş ile iletişim halinde iken Tarık Akan yanındaki kekeme Halit Akçatepe modundan çıkması lazım :)))) Bi konsept oturtmaya çalışıyorlar besbelli.

@Enes.Şahbaz
Tekrarı izlerim . Güzel bir programa benziyor . Tanıtım için teşekkürler. .

@Akın Bilgin katılıyorum yapaylık var...
@Barış TURAN sizde haklısınız tabi ama bu işi profesyonel şekilde yapmak zor olmamalı. Bir ton para alıyorlar geri planda bu işi çok iyi araştırmaları gerektiğini düşünüyorum...
Bu arada ben internetten takip ettiğim için nette HDsi yok. :D:D:D2015 Güngörreninde Hd nasıl olmaz ya :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Geri